Glavni » amazon » Kako spremeniti uporabniško ime za Gmail, ne da bi izgubil račun iz mobilnega telefona ali računalnika

Kako spremeniti uporabniško ime za Gmail, ne da bi izgubil račun iz mobilnega telefona ali računalnika

AliExpress WW

Nenehno pošiljanje e-pošte je postalo ključnega pomena za pravilen razvoj današnje družbe. Če želimo ustvariti uporabniški račun na skoraj katerem koli spletnem mestu, moramo vnesti svoj e-poštni naslov. A ponavadi se zgodi, da tega imena ne maramo ali ne želimo, zato včasih to želimo spremenite naše uporabniško ime za Gmail.

Tu je torej pomembna stvarKako lahko spremenimo uporabniško ime našega Gmaila, ne da bi izgubili račun? Ker ste ga zagotovo že večkrat preizkusili in niste bili uspešni. V tem primeru vam bomo pokazali, kako lahko ta postopek izvedete enostavno in ne da bi se na poti izgubili..

Tako zato, da tisti, ki jim pišemo, takoj vedo, kdo jim je poslal e-pošto, in da lahko tudi sami pravilno upravljamo svoje račune. Torej, če želite spremenite ime svojega Gmailovega računa Upoštevati boste morali le spodnje korake, da boste pravilno vzdrževali svoje spletne profile.

Kazalo ()

  Kako spremeniti uporabniško ime za Gmail iz računalnika?

  Prva stvar, ki jo je treba narediti, da lahko preimenujte svoje stike vsakič, ko jim pošljete e-pošto, bodo videli:

  • Logično vnesite svoj osebni e-poštni račun.
  • Pojdite v zgornji desni del zaslona.
  • Tam boste našli ikono, ki jo predstavlja slika orodja.
  • Po kliku nanjo se odpre seznam različnih možnosti, na primer spreminjanje fotografije profila v Gmailu ali spreminjanje gesla za naš e-poštni naslov.
  • Pogledali pa bomo samo tisto, na kateri piše "Osebni podatki ". Ko ga kliknemo, vas bo ta možnost pripeljala v novo okno z vsemi možnimi spremembami, ki jih lahko naredite v svojem Gmail računu.

  V tem novem oknu bomo morali pojdite na razdelek, ki označuje račune. Če imate zdaj z brskalnikom povezane različne Gmailove račune, boste morali izbrati tistega, ki ga želite spremeniti.

  Toda možnost, ki poudarja naš interes v tem primeru, je spremeniti uporabniško ime, ki je povezano z našim računom, vendar to poiščite možnost, ki pravi Uredi informacije in kliknite nanjo. Tam bomo morali poiskati možnost, ki pravi "Uredi podatke ", in nato kliknite to možnost.

  Zdaj morate biti preusmerjeni v okno, kjer lahko spreminjate osebne podatke svojega e-poštnega računa, znotraj tega pa lahko izbirate med imenom, ki vam je bilo dodeljeno pri ustvarjanju vašega Gmailovega računa oz. izberite povsem drugo novo ime.

  Prehod iz mobilnega

  Tako kot v računalniku lahko tudi v mobilnem telefonu tudi ta postopek izvedemo. Brez kakršnih koli zapletov morate storiti naslednje:

  • Odprite aplikacijo Gmail
  • Ko vstopite, morate klikniti na element s tremi vodoravnimi črtami, bolj znan kot Meni
  • Takoj se bo pojavilo več možnosti, poiskali pa bomo tisto, na kateri piše "Nastavitve "
  • Označimo, kje se nahaja vaš e-poštni račun. V primeru dodati več računov, izbrati morate tistega, ki ga želite preimenovati.
  • Nato se pojavijo nove možnosti. Izbrati morate v "Moj račun ", ki bo označeval "Upravljanje Google Računa "
  • Hitro se prikaže novo okno z več odseki. Kliknite "Osebni podatki "
  • Poiščemo možnost, v kateri piše "Ime ", v kateri bo prikazano trenutno ime, in kliknemo
  • Izberite svinčnik, ki se prikaže na desni strani lahko uredite ime
  • Ko je ta postopek končan, kliknite "Končano ".

  Ko vnesete novo ime računa, morate samo še storiti kliknite Shrani spremembe, ki se nahaja v spodnjem delu okna In voila! Zdaj imate v svojem Gmail računu novo uporabniško ime. Če imamo še vedno kakršna koli vprašanja, poiščemo informacije, ki jih iščemo, le do podpore za Google Gmail.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar