Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti ime stika Facebook Messenger na Windows Phone

Kako spremeniti ime stika Facebook Messenger na Windows Phone

AliExpress WW

Vzdevki so najlažji način, kako osebo poimenovati, na Facebooku običajno najdemo svoje prijatelje z imenom, ki so ga sami postavili v svojem profilu. Facebook pa nam daje možnosti, da spremenimo ime stika.

Bodisi zaradi ljubezni bodisi samo zaradi boljšega prepoznavanja stikov spremenite ime stika to je popolnoma mogoče. Facebook nam ponuja veliko možnosti prilagajanja, med njimi pa so tudi vzdevki. Z vzdevki lahko dobite boljši vrstni red med stiki v Messengerju.

Če uporabnik na splošno išče način, kako spremeniti vzdevek v programu Windows Phone Messenger, je to zato, ker želi narediti to aplikacijo nekaj veliko preprostejšega, prilagajanje in dajanje imena, ki ga lahko povežemo s stikom. To je, če se naša mati na Facebooku imenuje Maria, lahko spremenimo vzdevek v Windows Phone Messengerju in jo pokličemo mama, enako kot mi z družino in prijatelji.

Facebook Messenger je nedvomno odlična Facebook razširitev, ki nam omogoča izvajanje številnih operacij. Uporabite ga lahko celo, ne da bi ga morali namestiti na svoj mobilni telefon. Kot smo že omenili, med drugim obstaja veliko možnosti za personalizacijo in zasebnost..

Kazalo ()

  Kako spremeniti ime v programu Windows Phone Messenger?

  Veliko je primerov, ko si je težko zapomniti ime osebe, še posebej če se ga spomnimo z njegovim vzdevkom in iz tega razloga je veliko lažje spremeniti ime osebe na vzdevek, da se izognemo zmedi, in seveda si ga bomo veliko lažje zapomnili.

  Če želite to spremeniti, je to zelo hitro in enostavno narediti, in ko bomo s to aplikacijo prejeli sporočilo, bomo obveščeni, da je bilo sporočilo prejeto iz vzdevka, ki smo mu ga dali. Torej, če nameravate nekomu spremeniti vzdevek, ne da bi se oseba tega zavedala, vam bomo to le povedali tega ne boste mogli storiti.

  Kot smo že povedali, ima Messenger veliko nastavitev za prilagajanje in zasebnost, po želji lahko celo skrijete svojo zadnjo povezavo. V tem primeru z vstavitvijo vzdevka druga oseba spozna, in čeprav je morda za nekatere nekaj nepomembnega, je lahko tudi zelo pomembno za tiste ljudi, ki želijo nekaj skriti.

  Če želite izvedeti več informacij o tem in menite, da lahko spremenite ime stika, ne da bi drugi uporabnik to opazil, se lahko obrnete na podporo za Facebook. S prošnjo za podporo boste lahko odgovorite na vse dvome, ki jih imate, in morda boste našli rešitev za svojo težavo ali pa tudi ne.

  Kateri koraki spreminjajo vzdevek v programu Messenger?

  Koraki za to so zelo enostavni in hitri, saj ne gre za zapleten postopek. Ta možnost lahko v katerem koli operacijskem sistemu, saj je Messenger na voljo v mobilnih telefonih z iOS, Windows Phone in Android. Vse, kar morate storiti, je naslednje:

  1. - Odprite Facebook Messenger na svojem mobilnem telefonu.

  2.- Zdaj morate izbrati stik, čigar vzdevek želite spremeniti. Preprosto morate odpreti klepet istega in nadaljevati s koraki.

  3. - Zdaj morate pritisniti gumb s podrobnostmi, ki se nahaja v zgornjem desnem delu zaslona. Izpirajo se lahko tri pike, samo kliknete in voila.

  4. - Morate odpreti možnost Vzdevki. Pri tej možnosti morate klikniti ime stika in dodati lahko želeno ime.

  Na vaše vzdevke lahko dodate emojije in katero koli vrsto besed, Kot smo vam že povedali, morate razmisliti, kaj boste dali, saj bo drugi uporabnik prejel obvestilo o spremembah, ki jih vnesete v klepet. Če spremenite barvo, privzeti čustveni simbol ali vzdevek, bo drugi uporabnik vedel in ga lahko znova spremeni ali zahteva.

  Ta aplikacija ima številne prednosti in seveda številne trike, ki jih lahko uporabite kot uporabnik. Najboljše od vsega je, da deluje ne glede na operacijski sistem, ki ga imate, zato velja ena najboljših aplikacij za sporočanje. Tudi v Messengerju lahko igramo igre in si ogledamo zgodbe, če ne želite videti publikacij drugih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar