Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom spremeniti jezik iz angleščine v španščino v aplikaciji Samsung Health

Kako korak za korakom spremeniti jezik iz angleščine v španščino v aplikaciji Samsung Health

AliExpress WW

Samsung mobilniki imajo komplementarno aplikacijo, imenovano S zdravje ki ga lahko tudi prenesete iz Google Play, ki ima vlogo spremljanja našega zdravja. Številni uporabniki uporabljajo to aplikacijo za vsakodnevni, tedenski, mesečni in celo letni nadzor nad svojo telesno aktivnostjo in zdravjem.

Čeprav gre za aplikacijo z neskončnim številom funkcij, težava pa je v tem, da vsi ne znajo jezika, v katerem je, zato vam bomo tukaj povedali, kako spremenite jezik S Health.

Kako spremeniti jezik zdravja S
Oglejte si ta video na YouTubu

Če želiš spremenite jezik S Health To je nekaj, kar je mogoče. Obstajajo primeri, ko jezik prihaja v španščini in se nenavadno spremeni sam in od nikoder.

To se zgodi, ko vstopimo v Mobilne nastavitve in jezik naprave popolnoma spremenimo, zato se jezik v aplikaciji spremeni brez opozorila. Včasih boste morali za rešitev te težave spremeniti jezik mobilnega telefona.

Kazalo ()

  Kaj je to Samsung Health

  Če nameravate ostati v formi, vas bo slavna aplikacija Samsung Health nedvomno zanimala, sprva je bila na voljo samo za naprave Samsung. Danes pa je ta aplikacija na voljo v lv Trgovino Play in Trgovino iOs, ta aplikacija se popolnoma prilega napravam Samsung.

  Cilj te aplikacije je postati apartma za zdravje, ki ljudem pomaga do bolj zdravega načina življenja. S to aplikacijo lahko tudi spremljate telesno aktivnost in jih povežete z nosljivimi napravami.

  Z leti se je ta aplikacija razvijala in se še naprej razvija, tako da v ospredje vključuje vedno več funkcij, da pomaga ljudje vodijo zdravo življenje brez zapletov. Zahvaljujoč njej lahko spremljate treninge, srčni utrip, ure spanja, diete itd....

  Poleg tega je ta aplikacija zelo enostavna za uporabo, zato kdorkoli ga lahko uporablja brez neprijetnosti. Pomembno je, da se o tem obvestite ali preberete priročnik Samsung, tako da boste poznali vse funkcije in kako popolna je ta aplikacija, kar nam bo pomagalo ohraniti zdravo življenje in nadzor nad svojimi prehranjevalnimi navadami in telesne dejavnosti.

  Ta aplikacija je zelo popolna in nam pomaga skrbeti za različne zdravstvene parametre. Po njeni zaslugi torej lahko imamo nadzor nad vsakodnevno rutino spanja. Nadzor spanja in ure počitka so ključne za sproščanje antioksidantov in polnjenje energije.

  Zahvaljujoč Health lahko spremljate ure spanja in lahko ga podrobno spremljamo, na ta način lahko izboljšamo čas počitka, dokler ne dosežemo ustreznega.

  Spremenite jezik S Health

  Da bi spremenite jezik S Health samo sledite nekaj zelo preprostim korakom, ki vam jih bomo dali. Pred tem pa morate vedeti, kateri jezik želite konfigurirati, običajno je to angleščina ali španščina.

  Ko veste, katero boste izbrali pojdite v meni Nastavitve -> Aplikacije in izberite S Health, v nastavitvah boste našli možnost, ki pravi Idiom, kjer morate vnesti in izbrati želeni jezik.

  Po drugi strani, če jezik ni bil takoj spremenjen, poskusite znova zagnati mobilni telefon tako da na ta način zaženete sistem z novimi konfiguracijami, ki ste jih naredili. Če ste se pri zamenjavi jezika zmotili, morate le ponoviti iste korake.

  V vsakem primeru je najbolje, da to izvrstno orodje uporabite v jeziku, ki ga lahko preprosto razumete njegova glavna naloga je spremljanje vašega zdravja, zato je nujno, da razumete, kaj vam pove aplikacija.

  Zagotovo eden izmed najbolj popolne aplikacije na trgu,  zahvaljujoč njej lahko izboljšate svoje prehranjevalne navade in redno telesno aktivnost.

  To je vse, kar morate vedeti spremenite jezik S Health na vašem Samsung Galaxy. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, nam lahko pustite komentar in pomagali vam bomo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar