Glavni » alibaba-info » Kako spremeniti e-poštno sporočilo, povezano z vašim računom AliExpress

Kako spremeniti e-poštno sporočilo, povezano z vašim računom AliExpress

AliExpress WW

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z delovanjem AliExpressa, si lahko ogledate vse pogosta vprašanja razrešen na tej povezavi.

Ali še vedno uporabljate staro e-pošto za dostop do AliExpressa? Ne skrbite, za to težavo obstaja rešitev. Danes vam bomo korak za korakom razložili, kako spremeniti svoj e-poštni naslov AliExpress. Zelo pomembno je, da e-poštno sporočilo, ki ga uporabljate, tisto, ki ga pogosto preverjate, saj vam bo poslalo vsa obvestila, povezana z vašim naročilom, na primer obvestila, da bo čas zaščite vašega naročila kmalu potekel..

Kako spremeniti e-poštni naslov AliExpress

Koraki za spremembo e-pošte so zelo preprosti. Pojdite na Moj AliExpress> Nastavitve računa> Spremeni nastavitve in na tej strani izberite "spremeni moj e-poštni naslov".

Nato nas bo pozval, da preverimo svoj račun (da neznanci preprečijo vstop v naš račun AliExpress in spreminjanje e-pošte, ne da bi vedeli). V našem e-poštnem sporočilu bomo prejeli sporočilo s 6-mestno kodo za preverjanje, če je ne prejmete, preverite svojo neželeno pošto ali poštni predal.

Ko bo trenutni e-poštni naslov preverjen, bo od nas zahteval, da vnesemo nov e-poštni račun, na katerega mora biti povezan naš račun AliExpress, in prejeli bomo novo e-poštno sporočilo z drugo potrditveno kodo. Če je ta račun že registriran, spremembe ne bomo mogli izvesti. Šele ko v novo e-poštno sporočilo vnesemo potrditveno kodo, lahko spremenimo e-poštni naslov svojega računa.

Kaj pa, če sem se prijavil z napačnim e-poštnim naslovom?

Trenutno je edini način, kako spremeniti e-pošto, prejemanje e-poštnega sporočila za preverjanje v trenutnem e-poštnem sporočilu, tako da če ste podatke napačno vnesli pri registraciji, jih ne boste mogli spremeniti. V tem primeru priporočamo, da ustvarite nov račun s pravilnimi podatki, da boste lahko prejemali obvestila in se tako izognili težavam z naročili..

Kako spremeniti obvestila, ki prihajajo na vaš e-poštni naslov

Če prejmete preveč e-poštnih sporočil s strani AliExpress, vendar ne želite nehati prejemati najpomembnejših, morate samo spremeniti nastavitve računa in obvestila, ki prispejo. Če želite to narediti, boste morali obiskati isto stran, ki smo jo pravkar videli (Spreminjanje nastavitev), in odpreti razdelek »Obvestila po e-pošti«, kjer lahko aktiviramo ali deaktiviramo 4 vrste e-poštnih sporočil, ki jih pošlje AliExpress mi:

  • Obvestila o novih sporočilih prodajalcev
  • Potrdilo plačila
  • Preklic naročila
  • Potrditev dostave

Priporočamo vam, da ta e-poštna sporočila vedno prejemate, saj so najboljši način za nadzor naših naročil, ne bomo zamudili niti ene spremembe statusa naših naročil in se izognili težavam, če pa vas motijo, morate le deaktivirati njim.

Kako obnoviti geslo za račun AliExpress

Če ne morete dostopati do svojega računa, morate obnoviti geslo. Če želite to narediti, preprosto pojdite na stran za dostop in kliknite "Ste pozabili geslo?". AliExpress vas bo prosil, da potrdite, da je ta račun vaš, tako da pošljete potrditveno kodo. Nato lahko spremenite geslo za novo.

Kako preklicati račun AliExpress

Če želite izbrisati svoj račun AliExpress, morate le še odpreti stran »Spremeni nastavitve« in klikniti »Spremeni uporabniški profil«. Od nas bodo zahtevali potrditev odstranitve računa z vnosom našega e-poštnega naslova in obrazložitvijo, zakaj se odjavimo (če jo želimo preklicati). Ne pozabite, da boste z izbrisom računa izgubili svoja naročila, nadaljnje ukrepe, sezname najljubših izdelkov

...

Ne boste ga mogli znova aktivirati, preden ga izbrišete, preverite svoj račun!

In če nimam računalnika, ali lahko vse to naredim iz svoje aplikacije AliExpress?

V naši razlagi smo se osredotočili na korake iz katerega koli računalnika prek brskalnika. V aplikaciji AliExpress za Android ali iOS lahko tudi spremenite te podatke, čeprav so nekoliko bolj zapleteni. Pojdite na svoj račun AliExpress, poglejte zobnik, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. S klikom bomo odprli stran za prilagoditev različnih nastavitev našega računa. Kliknite na Profil in tukaj se bo pojavil naš e-poštni naslov. S klikom nanj nam bo omogočil, da ga spremenimo (predhodno potrdimo e-pošto).

Kako varneje kupovati na AliExpressu

V našem blogu imamo veliko več vaj, kot je ta, kjer vas naučimo najboljših trikov za varen nakup na AliExpressu. Če tega spletnega mesta za prodajo še vedno ne poznate dobro, vam priporočam, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, kjer boste našli najboljše trike za prihranek denarja in težav pri spletnem nakupu..

In ti? Se vam je ta članek zdel koristen? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo na AliExpressu.

SaveSave

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar