Glavni » alibaba-info » Kako izračunati in vložiti napoved za odmero dohodnine in naknadno vračilo neupravičenih davkov v Čilu

Kako izračunati in vložiti napoved za odmero dohodnine in naknadno vračilo neupravičenih davkov v Čilu

AliExpress WW

Vračilo davka je nekaj takega je treba opraviti vsako leto v mnogih državah sveta in čeprav smo že ponudili informacije za uporabnike ali bralce, ki nas spremljajo iz različnih delov Španije, želimo ob tej posebni priložnosti posebno pozornost nameniti dogajanju v Čilu.

In govorili bomo o korakih, ki jih bomo upoštevali bistvenega pomena za tiste, ki v Čilu izdajajo glasovnice, ob upoštevanju, da smo za mnoge prisotni postopki, ki jih lahko štejemo za dolgočasne. A temu se kljub temu ne moremo izogniti, saj imamo kot državljani dolžnost, da prispevamo k gospodarstvu držav, v katerih prebivamo..

Zato vam tokrat predstavljamo nove metode za prijavo dohodka in davkov v vaši državi. Zato se ne moremo ustaviti izkoristite aplikacijo, zasnovano za to. Govorimo o novi aplikaciji e-Renta, zahvaljujoč kateri bo davčno napoved veliko lažje, zato, če ste Čilenec in želite to izkoristiti korak za korakom, ne oklevajte in nadaljujte z branjem.

Kazalo ()

  Ali je bolje prijaviti svoj dohodek iz mobilnega telefona ali računalnika?

  Resnica je, da če pridemo do cPrimerjajte dva načina, ki obstajata za izvedbo Izjava in naknadno vračilo davka ni dvoma, da je to z mobilnega telefona veliko lažje kot z računalnikom, še posebej, ker imamo vedno pri sebi mobilne telefone. Zato lahko to trdimo s kraja, kjer smo, z uporabo mobilnih podatkov ali Wi-Fi povezave..

  Hkrati moramo v teh primerih upoštevati, da čeprav bodo mnogi uporabniki raje to storili prek stran notranje davčne službe, drugi bodo pomislili, da bi tej aplikaciji dali možnost. Vse bo odvisno od vašega okusa in udobja, saj bomo od naprave, ki jo delamo, izpolnjevali isto funkcijo. Torej vam ni treba veliko skrbeti glede naprave, ki jo želite uporabiti.

  Kako zahtevati vračilo davka v Čilu?

  Za vse tiste, ki želijo uporabiti aplikacijo vloži davke v Čilu, Najprej jih morajo naložiti, za to pa bodo morali iti neposredno v Trgovino Play ali v trgovino z aplikacijami, ki ustreza vaši mobilni napravi..

  Potem je treba slediti vrsti korakov, torej nimajo neprijetnosti, saj morate imeti v mislih le to, da boste v naslednjih nekaj vrsticah našli zanimive informacije o tem, ki bi vam lahko pomagale, ko bo čas. Če želite izvesti postopek neposredno iz priporočene aplikacije, sledite naslednjim korakom:

  • Vnesite kodo Rut in SII.
  • Prikaže se meni, v katerem si lahko ogledate vse podatke svojega računa.
  • Pritisnite na predlog e-Renta.

  • Videli boste lahko znesek povračila, če je pravi, pritisnite nadaljevanje.
  • Vnesite podatke o vplačilu.
   - Vrsta računa.
   - Banka.
   - Podatki o bančnem računu (številka računa).
  • Pritisnite, da končate obračun dohodnine.

  Ko sledite vsem prejšnjim korakom, na katere smo pravkar opozorili, morate vedeti, da je lahko izkaz poslovnega izida izvajati iz katere koli mobilne naprave. To pomeni, da ni pomembno njegove znamke, modela ali vrste operacijskega sistema, če imate nameščeno aplikacijo. In ta postopek se vedno izvaja od 1. aprila leta, v katerem živite, zato lahko nadaljujete s tem korakom.

  Poleg tega in čeprav imate nekaj časa za to korak za korakom, naše priporočilo v teh situacijah, je, da poskušate postopek vračila davka začeti čim prej, da se izognete kakršnim koli težavam.

  Vrnitev ocenjenega zneska, ki smo ga izračunali prek vloge, je medtem treba prejeti v naslednjih 20 dneh po začetku postopka. To je na primer, če ste začeli korak za korakom V prvem tednu aprila, konec meseca, boste začeli znova prejemati denar preko bančnega računa, ki ste ga določili takrat.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar