Glavni » android » Kako hitro in enostavno najti in konfigurirati naprave v bližini na mojem mobilnem telefonu Android

Kako hitro in enostavno najti in konfigurirati naprave v bližini na mojem mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Android ponuja orodja za povezati različne naprave da imajo isti operacijski sistem, ki omogoča hkratno izmenjavo informacij in konfiguracijo; ki je predstavljalo prvovrstno orodje za uporabnike, ki imajo s tem sistemom različne izdelke.

Kot dobro vemo, vsi mobilni telefoni, tablični računalniki ali računalniki, ki uporabljajo Android; tudi potrebujejo Google Račun ki upravlja uporabniške podatke in informacije. Če želite na ta način sinhronizirati dva računalnika, lahko z nastavitvami Ok Google poiščete napravo.

Povezavo z bližnjimi napravami je mogoče enostavno upravljati, v zameno pa boste lahko dodali nove nastavitve ali datoteke. Vključno, možnost delite vse podatke ekipe na drugo, ne da bi se dotaknili sprejemne naprave

...

¿Želite vedeti, kako to storiti? ¡Pokazali vam bomo!

Kazalo ()

  ¿Kaj moram storiti za iskanje bližnjih naprav na svojem Androidu?

  Načeloma boste imeli novo in drugo napravo, ki vsebuje informacije, ki jih želite poslati; ampak kaj oba uporabljata račun Google (izdelki, kot so Chromecast, Wear Os in drugi). Bodisi zato, ker morate podatke deliti in nato prenehati uporabljati izdajatelja; ali ker želite imeti na obeh napravah enake parametre in konfiguracijo.

  Zahteve za povezljivost

  Moral bi upoštevati vsa dovoljenja in aktivirajte potrebne možnosti, da bo med obema stranema možna komunikacija. Ne pozabite tega, saj bomo izvajali brezžično komunikacijo in prenos podatkov; aktivirati boste morali omrežja za iskanje in prenos datotek:

  1. Skrbeti za vklopi lokacijo v primeru, da ga zadržite; saj lahko na ta način sistem geografsko dobi druge združljive naprave v bližini.
  2. Vključite tudi Bluetooth mobilnega telefona, tabličnega računalnika ali naprave, ki jo nameravate povezati z novo opremo. Glede na to, da bo omrežje, če lokacijo najde, tisto, ki bo omogočilo izmenjavo informacij.
  3. Končno, in ko gre za povezljivost, ne pozabite imeti omrežje, ki vam ponuja internet, bodisi WiFi ali mobilni prenos podatkov.

  ¿Kako jih najti?

  Za sinhronizacijo morate imeti vklop obvestil vas obvestim, ko najdete bližnje naprave. Če trenutno deluje, boste v mapi »Prejeto« takoj videli obvestilo o bližnjih napravah; v primeru, da ne bo tako, boste lahko dostopali iz konfiguracije in jo spremenili.

  ¿Kako se naredi zgoraj? Na preprost način: vnesite nastavitve za Android, poiščite razdelek z računi naprave in pritisnite "Google ". Ta prostor vam bo pokazal vse možnosti konfiguracije, do katerih lahko dostopate, izberite "Povezave naprav " in nato "Naprave ".

  Ko ste v notranjosti, boste lahko aktivirali obvestila na vrhu zaslona; in na dnu boste videli polje z imenom "Naprave so na voljo v bližini ", kjer bodo prikazani tisti, s katerimi se lahko sinhronizirate.

  ¿Kako najti in aktivirati ali deaktivirati naprave v bližini v mojem Androidu?

  Če je prvič vklopljen

  V trenutku, ko konfigurirate novo napravo, bo ta ustvarila vprašanje "¿Ali imate še eno napravo? " ali kakšna podobna različica, odvisno od modela. Tu lahko kliknete in takoj bo ustvarjena priložnost za kopiranje Google računa in podatki, najdeni v drugem računalniku, bodo ustvarjeni; sprejmite in nadaljujte s postopkom na računalniku izdajatelju.

  Vzemite staro napravo, iz katere morate v nastavitvah klikniti "Google ", nato možnost "Konfiguracija in obnovitev " in nato lahko kliknete na "Nastavi mojo bližnjo napravo ". Takoj boste videli glavni zaslon, ki v spodnjem desnem kotu ustvari gumb z napisom "Naprej ". Pri izbiri izdelka vnesite zahtevana gesla ali kode in intuitivno sledite korakom.

  Če želite seznaniti dve napravi, ki sta že v uporabi

  Aktivirajte način za sinhronizacijo v novi napravi, Preverjanje na enak način, da so vsa potrebna omrežja aktivna (ne da bi pozabili konfigurirati lokacijo vašega Androida). Nato boste na mobilni telefon, ki ga pošiljate, prejeli obvestilo, da je bila najdena bližnja naprava. Na tej točki morate le pritisniti obvestilo, slediti navodilom in postaviti zahtevano.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar