Glavni » alibaba-info » Kako po računalniku iskati po sliki na AliExpressu

Kako po računalniku iskati po sliki na AliExpressu

AliExpress WW

Nova razširitev za Chrome za iskanje po slikah v AliExpressu

Kot morda že veste, smo imeli do nedavnega razširitev z imenom AlixBlog Live, ki vam je med drugim omogočala iskanje podobnih izdelkov na AliExpressu. Pred kratkim pa smo se odločili, da zapremo platformo (zaradi več dolgih razlogov), zato razširitev ni več na voljo.

Namesto tega vam ponujamo alternativo tretje osebe, ki deluje veliko bolje kot naša. Imenuje se AliCompare in je kot poenostavljena različica, a hkrati močnejša: osredotoča se na samo eno stvar, vendar boljše.

Recimo, da vam je na primer všeč ta bluza v višini 13,09 USD:

Vedeti morate, da ga lahko najdete tudi popolnoma enakega, vendar s ceno 5,75 USD:

In to, prijatelj AlixBlogger, velja za praktično vse izdelke AliExpress.

Kako namestiti razširitev za iskanje po sliki

Preprosto kliknite tukaj (bodite previdni, deluje samo v brskalniku Google Chrome in v računalniku, ni razširitev za mobilne ali tablične računalnike) in kliknite na "Dodaj v Chrome".

Trenutno se odpre stran dobrodošlice in v vašem brskalniku se prikaže ikona, kot je ta:

Ta ikona v resnici služi samo za dostop do AliExpressa z enim klikom. Resnična uporabnost razširitve je, ko vstopite na strani izdelkov AliExpress, kot je ta:

Kot lahko vidite na sliki, boste videli gumb »Poišči druge prodajalce«. No, preprosto ga morate dati in čez dve sekundi se bo odprl seznam rezultatov takole:

Seveda včasih ne uspe in prikaže izdelke, ki niso povsem enaki, vendar se na koncu vedno izplača poskrbeti, da ne kupujete nečesa po ceni, ki je veliko višja od potrebne..

Kot sem že rekel, lahko brezplačno razširitev namestite od tu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar