Glavni » google » Kako najti ali pridobiti pogovor ali sporočilo v klepetu Facebook Messenger

Kako najti ali pridobiti pogovor ali sporočilo v klepetu Facebook Messenger

AliExpress WW

Če želite vedeti, kako najti ali pridobiti pogovor ali sporočilo klepeta Facebook Messengerja, potem ste v idealnem članku, ker bomo korak za korakom razložili, kako lahko najdete tista sporočila, ki jih morate znova prebrati.

Messenger je aplikacija za pošiljanje sporočil Facebook, ki ima rad WhatsApp so med najbolj uporabljenimi pri večini ljudi na svetu.

Zato nas je veliko tisti, ki uporabljamo Messenger precej pogosto in ravno zaradi tega se lahko kopičijo pogovori in celo sporočila, in ko ga želite najti, lahko postane precej titanska naloga.

Na srečo obstaja preprost način iskanja ali pridobivanja določenih pogovorov ali sporočil v aplikaciji, vendar gremo korak za korakom.

Kako iskati po sporočilih ali pogovorih v Facebook Messengerju
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako iskati pogovore v programu Messenger

  • Prva stvar, ki jo boste storili, je odpreti zadevna aplikacija.
  • Ko jo odprete, morate klikniti na iskalno vrstico v vrh zaslona.
  • Zdaj boš moral napiši ime osebe, s katero ste se pogovarjali.
  • Ko napišete ime, se vsi stiki, ki se na nek način ujemajo z vašim imenom ste pisali in pogovore ki ste jih imeli s temi stiki, obstajajo celo skupine, kjer so ti stiki lahko in kje ste tudi vi.
  • Zdaj boste pritisnili na pogovor, ki ga želite videti.

  Zdaj že Lahko berete ali obnovite ta pogovor, bo na voljo vse, kar ste kdaj govorili s to osebo, klepet pa lahko celo začnete znova, očitno razen če vas ni blokirala. Če ste blokirani, tej osebi ne morete poslati novih sporočil, lahko pa tudi naredite varnostno kopijo.

  Če zelo natančno pogledate, kdaj boste iskali z vrha zaslona, ​​lahko izberete več možnosti nastavite rezultate kot se vam zdi primerno.

  Na dnu se prikaže "Vsi ", "Ljudje ", "Skupine ", "Odkrij ". Tako lahko prikažete malo bolj natančne rezultate. Nekaj ​​podobnega, kar lahko storimo, ko v družbenem omrežju iščemo nekoga iz računalnika.

  The Odkrijte možnost To je precej radovedno, ker vam pomaga najti ljudi, ki jih med prijatelji nimate. Idealno za iskanje starih znancev, s katerimi ste izgubili stik.

  Kako iskati sporočila v pogovorih v Messengerju

  Poiščite sporočila znotraj selni pogovori sploh ni zapleteno. Vse kar morate storiti je, da sledite korakom, ki vam jih bom pustil spodaj:

  • Najprej boš moral odprite pogovor, v katerem želite najti zadevno sporočilo.
  • Zdaj boste morali pritisniti o informacijah i ki je zgoraj desno.
  • Pojavi se nov zaslon z veliko možnostmi. Tista, ki nas resnično zanima, je tista, ki pravi "Poiščite pogovor". Kliknite nanjo.
  • Videli boste, da se pojavi pojavno okno kjer nam omogoča pisanje. Tu boste morali napisati besedo ali besedno zvezo, ki jo želite iskati v pogovoru, kjer ste, torej v pogovoru, ki ste ga izbrali na začetku. Ko napišete, kaj želite iskati, preprosto kliknite iskanje.

  Pojavili se bodo vsi rezultati, ki so povezani z besedo, ki ste jo pravkar vnesli. Tako enostavno je poiskati sporočila v selni pogovori.

  Prednosti klepeta v Facebook Messengerju

  Potreba po lažji komunikaciji med uporabniki je privedla do Facebook, da ustvarite razširitev Messenger, to ima številne prednosti, med katerimi je:

  • Messenger ponuja možnost iskanja prijatelji prek Gmaila in stiki na mobilnem telefonu.
  • Izogibamo se vsem objavam in klepetu se posveti le, če si to želi uporabnik.
  • Fotografije lahko pošljete takoj, ne da bi morali iskati po galeriji, samo s klikom na ikono kamere.
  • Ima funkcijo, da se zdi povezan oz brez povezave za stike.

  Prednosti Facebook Messengerja je veliko, vendar z nekaterimi ni mogoče zanikati, da je njegova uporaba najboljša odločitev zaradi ugodnosti, ki jih ponuja, da se posvetite temu, kar želite, to je klepet..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar