Glavni » alibaba-info » Kako izbrisati in odstraniti filme in serije s seznama "nadaljevanje gledanja " na Netflixu,

Kako izbrisati in odstraniti filme in serije s seznama "nadaljevanje gledanja " na Netflixu,

AliExpress WW

Ko pomislimo na najboljše aplikacije na svetu, bo WhatsApp hitro prišel na misel na področju sporočanja. Medtem ko bosta Facebook ali Instagram izstopala kot socialna omrežja. In ko gre za pretakanje vsebin, Netflix je verjetno najboljši.

Resnica je, da na Netflixu najdete ogromno zares zelo zanimivih serij ali filmov. In v tem posebnem primeru nismo želeli omeniti enega glavnih vadnic v zvezi s tem..

Resnica je, da ko odprete Netflix, lahko hitro najdete popoln meni, ki ima veliko možnosti. Čeprav je tudi res, da se občasno pojavijo določene vsebine ali nekoliko nadležna sporočila, od katerih vas danes želimo naučiti popolnoma odpraviti.

Če na Netflixu gledate nov seznam naslovov programov, boste verjetno videli sporočilo "nadaljuj z gledanjem " ali "nadaljuj z gledanjem ", kar je za mnoge uporabnike res moteče.

Kazalo ()

  Odstranite "Nadaljuj z gledanjem " na Netflixu

  Pravzaprav odpravite "Nadaljuj z gledanjem " Na Netflixu je zelo preprosto, saj lahko to vsebino ali sporočila iz svojega računa odstranite v samo eni sekundi. Seveda boste za to morali poznati vse trike, ki obstajajo v ozadju te vadnice.

  Prva stvar, ki jo morate upoštevati v tem primeru, je, da morate slediti vsem naslednjim korakom, da boste lahko odpravili "Nadaljuj z gledanjem " na Netflixu. V tem primeru neposredno v brskalniku. Torej morate odpreti aplikacijo v tej napravi.

  Prva stvar, ki jo morate storiti, da odstranite Nadaljujte z gledanjem na Netflixu, je odpreti URL te platforme neposredno s te povezave in nato vnesti podatke, za katere vas bo sistem zahteval, kar je bistvenega pomena za dostop do vsebine.

  Ko se prijavite, je čas, da na Netflixu odstranite klasično sporočilo »Nadaljuj z gledanjem«. Če želite to narediti, pojdite v zgornji desni kot spletne strani, v račun, odsek Moj profil in Oglejte si dejavnost.

  Videli boste, da ko boste v tem segmentu, boste lahko opazovali vse dejavnosti, ki ste jih izvajali v sistemu. In prav zaradi tega se na Netflixu prikaže klasično sporočilo Nadaljuj gledanje. Če ga torej izbrišete, se boste teh sporočil znebili.

  Čeprav je res, da boste v teh primerih videli celoten seznam oddaje ali oddaj, ki ste jih reproducirali. Izberete lahko tudi, ali želite izbrisati neko posebno vsebino ali celo serijo.

  V Odstrani serijo boste razvili prvi korak, da boste lahko trajno odstranili "Nadaljuj gledanje " na Netflixu iz svojega računa na tej platformi. in videli boste, da se ob moški znova to nadležno sporočilo ne bo več pojavilo na zaslonu.

  Na enak način lahko tudi ugotovite, da ne shranjujete več informacij, povezanih z vsebino, ki ste jo videli. To je nekaj, kar boste morali določiti sami..

  Kako izbrisati "Nadaljuj z gledanjem " iz računalnika

  Celoten postopek bomo izvedli iz osebnega računalnika. Zato v vsakem primeru priporočamo dostop do računalnika, ki je navsezadnje lažji. čeprav lahko poskusite tudi iz mobilne naprave. Gre za skoraj enak postopek.

  1. Najprej bomo odprli brskalnik in vstopili v Netflix.
  2. Prijavite se kot običajno. Zdaj, da greste zgoraj desno, kliknete svoje ime in nato odprete svoj račun.
  3. Nekoč tam, v razdelku mojega profila in nato v vizualizaciji dejavnosti.

  Tu boste lahko videli vse, kar ste videli na Netflixu, vse, kar se je predvajalo skozi čas. Kar morate storiti, je, da kliknete epizode in nato v primeru pritisnete X želite izbrisati zgodovino Netflixa celotno serijo preprosto kliknite nanjo in nato poiščite možnost Odstrani serije.

  Na ta način zdaj, ko se znova vrnete na glavno spletno stran, ne boste več videli, o čem govori sporočilo Nadaljujte z gledanjem ali Nadaljujte z gledanjem.

  Ali ste s tem korakom lahko na Netflixu odstranili sporočilo "Nadaljuj z gledanjem "?

  Obožujemo Netflix in če se še niste registrirali na tej odlični platformi, vam tukaj pokažemo vse podatke, ki jih potrebujete za to.

  Z drugimi besedami, ta platforma nam olajša življenje in nam občasno zaplete jutro, še posebej potem, ko je prejšnjo noč rekel, da si boste ogledali samo še eno epizodo in ste končali ob 5. uri zjutraj Na Netflixu so te stvari običajne.

  Nekaj, kar se vedno pojavi, je nekakšen seznam, na katerem piše "Nadaljujte z gledanjem"Ali "Nadaljujte z gledanjem ”Nekaterim je to nadležno in zato smo ta članek ustvarili, da vas naučimo, kako ga trajno odpraviti.

  Če odmislimo, ne moremo zanikati, da je ena izmed odličnih zmogljivosti Netflixa med številnimi drugimi ravno taka, saj na ta način spoznavanje, za katero epizodo smo šli, postane zelo preprosto in nam tega ni treba nikjer zapisovati ali česa se spomnimo čas gremo pogledat novo epizodo.

  Včasih bodo vaši računi Netflix imeli določene težave. V naslednji povezavi je podrobno opisano, kako lahko rešite težave z Netflixom med gledanjem serije ali filma.

  Spomnimo vas, da smo poleg tega že nekajkrat pisali o različnih aplikacijah za mobilne naprave, kjer boste lahko v nekaj besedah ​​uživali v velikem številu filmov in serij lahko bi rekli, da so alternative Netflixu če vam ta aplikacija ni všeč v celoti ali če želite bolj dostopne možnosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar