Glavni » alibaba-info » Kako za vedno izbrisati ali izbrisati račun Snapchat - računi Snapchat

Kako za vedno izbrisati ali izbrisati račun Snapchat - računi Snapchat

AliExpress WW

Izbrišite račun Snapchat To je postopek, ki se mnogim uporabnikom te mreže zdi težaven, saj znotraj aplikacije za to ni možnosti, zato je njegovo odstranjevanje resnično zapleteno. Tu pa vam bomo pustili majhen vodnik, da boste lahko deaktivirali svoj račun v tem socialnem omrežju in se prijavili v Snapchat.

Kazalo ()

  Kako izbrisati račun Snapchat

  Pred izbriši račun Snapchat, Upoštevati morate eno stvar, in sicer, da ko izbrišete svoj račun, morate vedeti, kako uporabljati nove funkcije Snapchat. In to bo deaktivirano, tako da ne boste mogli več dostopati do svojega računa, razen če želite..

  To pomeni, da boste do njega lahko še vedno dostopali približno 30 dni, čeprav ni v evidenci, če pa tega ne storite in je preteklo 30 dni, bo vaš račun Snapchat bo popolnoma odstranjen. Z nekaj besed bo račun deaktiviran, če pa želite, ga lahko uporabite, saj morate vnesti le svoje uporabniško ime in geslo.

  Koraki za brisanje računa Snapchat

  1. - Najprej morate vnesti razdelek, v katerem boste lahko izbrisali račun, za to lahko vnesete to povezavo.

  2.- Zdaj moraš Vpiši se z uporabniškim imenom in geslom.

  3. - Izpolniti morate Captcha, da na strani potrdite, da niste robot.

  4. - Ko se prijavite, se prikaže novo sporočilo, kjer boste pozvani, ali res želite izbriši račun Snapchat.

  5. - Ko potrdite vprašanje, bo vaš račun deaktivirano in po 30 dni bo to popolnoma odstranjeno.

  Ko opravite vse te korake, lahko domnevate, da bo vaš račun Snapchat izbrisan, tako kot je navedeno zgoraj, boste morali počakati Mine 30 dni ne da bi bili prijavljeni, da bi ta postopek potekal pravilno, sicer boste še naprej uživali v Snapchatu, eni najboljših aplikacij za takojšnje sporočanje

  .

  Kot boste videli, če želite izbriši račun Snapchat To ni nemogoča naloga, zapleteno le, če postopka ne poznate ali ne veste, kako najti možnost, ki vam omogoča ta postopek, upam, da vam je pomagalo.

  Izbrišite uporabnika Snapchata

  Najprej morate vedeti, da če je vaša ideja moč popolnoma odstranite Snapchat iz mobilnega telefona, to lahko storite zelo hitro in enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da najprej deaktivirate račun, kar je enostavno, in videli boste, da se vam potem reče, da je deaktiviran za 30 dni ali mesec. Nato boste ugotovili, da se bodo, če se prijavite v tem obdobju, vsi stiki obnovili in bili bodo, kot da se ni nič zgodilo, kar v teh primerih ni natančna rešitev, ki jo uporabniki iščejo.

  Poleg tega, da bi vam bilo jasno, morate vedeti, da je popolnoma mogoče deaktivirati račun Snapchat, čeprav morate to storiti neposredno iz mobilne aplikacije, vstopiti v razdelek za upravljanje računa ali fino brskanje po spletu. Nadaljujemo z vsemi podrobnostmi, da vas prosimo, da vnesete to povezavo spodaj. Hitro in enostavno boste lahko vnesli vse podatke za prijavo v Snapchat ter se izognili ali odpravili napako pri prijavi ali napaki v Snapchat v mojem Androidu ali računalniku in kliknili na Login.

  No, ko smo prišli do te točke, moramo zadeti možnost Brisanje računa in takrat boste morali znova vnesti vse podatke o dostopu, poleg tega pa kliknite Naprej, da nadaljujete s tem postopkom odstranjevanja računa Snapchat. Ko končate vse prejšnje korake, bo vaš račun deaktiviran, kot smo že pojasnili. Vendar to velja le 30 dni in bo po preteku tega časa trajno odstranjeno, zato morate biti potrpežljivi..

  No, poleg vsega, kar smo omenili, moramo na enak način poudariti, da bo to obdobje ostalo v veljavi, če želimo obnoviti popolnoma vso vsebino, povezano z našim računom, kot so ljudje, ki nas spremljajo, ljudje, ki jih spremljamo sledite, drugi. Po drugi strani pa morate to vedeti v vsakem poskusu obnoviti račun, sistem vas bo vprašal, ali nameravate znova aktivirati svoj račun. Pritisnite Da in vse bo kot prej, razen če seveda želite, da se popolnoma odpravi.

  Ali ste bili sposobni odstraniti svoj račun Snapchat s tem korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar