Glavni » amazon » Kako samodejno ali množično izbrisati ali izbrisati e-pošto iz Gmaila

Kako samodejno ali množično izbrisati ali izbrisati e-pošto iz Gmaila

AliExpress WW

Gmail je verjetno najbolj znana e-poštna platforma na svetu. Ima številne prednosti in je neposredno povezan z Google Računom. Čeprav ga uporabniki najbolj uporabljajo, ima nekatere funkcije, ki se jih ne zavedamo. Na primer on kako samodejno izbrisati e-pošto v Gmailu. To je za lažje brisanje, namesto da bi izbirali enega za drugim.

Številni uporabniki nas v zadnjem času sprašujejo, ali je mogoče v Gmailu samodejno uničiti e-poštna sporočila, ne da bi morali klikniti enega za drugim. To ob upoštevanju, da gre za eno najprivlačnejših funkcij, ki jo lahko najdemo na tej platformi. Resnica je, da moramo to žal predvideti Gmail nima vgrajene možnosti, ex factory, da pošlje samouničujoče e-poštno sporočilo.

Kakorkoli že, zahvaljujoč nekaterim najboljšim razširitvam brskalnika danes, tako kot The Top Inbox. Z njim lahko v njegovi konfiguraciji ugotovimo, da se e-poštno sporočilo, ki ga pošlje Gmail, po potrebi samodejno uniči. To samodejno, brez veliko truda z naše strani.

To je alternativa, za katero menimo, da je zelo primerna, kadar pošiljamo zaupne ali zasebne podatke, če ne želite, da to e-poštno sporočilo ostane tam za nedoločen čas. Številna e-poštna sporočila, ki jih pošiljamo, ne glede na to, ali so pomembna ali ne na delovnem mestu, pogosto postanejo neželena pošta, to orodje se uporablja za preprečevanje, da bi bila e-poštna sporočila v mapi »Prejeto« več kot je potrebno.

Čeprav bi v tem primeru lahko priporočili različne razširitve. Čeprav dejansko verjamemo, da je za vas najboljša brezplačna razširitev The Top Inbox for Gmail. Vedeti morate, da boste po njeni zaslugi zmožni pošiljanje e-poštnih sporočil v Gmailu. Če se želite naučiti, kako to storiti, ne skrbite, spodaj vam bomo korak za korakom pokazali, kako v teh primerih upoštevati.

Kazalo ()

  Kako samodejno izbrisati e-pošto s storitvijo The Top Inbox for Gmail

  1. Najprej morate vnesite razširitev Top Inbox.
  2. Pozneje, Vpiši se v svojem Gmail računu.
  3. Sestavite e-poštno sporočilo redno elektronsko.
  4. Kliknite gumb mxhero zraven gumba Pošlji.
  5.  Pojavi se okno pojavno okno z več možnostmi:
   • Uporablja se za epošiljajte zasebna e-poštna sporočila v različne smeri.
   • Uporablja se za pošiljanje samouničujočih e-poštnih sporočil. Ko je izbrana ta možnost, vsebina e-pošte samodejno se odstrani čez 5 minut naj ga prebere prejemnik.
   • Uporablja se za razporejanje e-pošte na pošlji pozneje ob določenem času .
   • Nastavite lahko časovno omejitev odziva. Na primer nastavite časovno omejitev odziva na 1 uro. Če prejemnik e-pošte ne odgovori v 1 uri, boste prejeli e-poštno obvestilo o to neodgovorjeno e-poštno sporočilo.

  6. Sčasoma morate klikniti ikono poleg vsake od teh možnosti, da jo omogočite ali onemogočite.

  7. Ko končate, kliknite Pošlji, in podaljšate dovoljenje za samodejno brisanje, kar potrebujete.

  Zakaj naj brišem e-pošto iz Gmaila

  Vsiljena pošta in vsa e-poštna sporočila za neposredno komunikacijo, ki jih ne izbrišete, se spremenijo v neželeno pošto, ki je ne želite v mapi »Prejeto«. Velikokrat se v isti nepomembni zadevi oblikuje toliko e-poštnih sporočil, da njihovo samostojno brisanje postane izredno utrujajoče.

  Če bi imeli veliko bolj čisto mapo »Prejeto«, bi zelo pripomogli k vaši storilnosti, saj boste imeli jasnejšo predstavo o svojih dnevnih opravilih. Z uporabo te vrste razširitev težava skoraj v celoti izgine, saj je njeno odpravljanje avtomatizirano, bodisi zato, ker je označeno s posebno temo ali ključno besedo, uporabniku olajša to nalogo.

  Seveda moraš to vedeti Samounična e-poštna sporočila se iz prejemnikovega Gmailovega računa ne izbrišejo samodejno, čeprav je njihova vsebina popolnoma bo izginil, kar je v teh primerih seveda najbolj pomembno.

  Ste lahko s tem korakom samodejno uničili e-pošto v Gmailu? Če so vam bile te informacije koristne in imate kakršna koli vprašanja ali predloge, jih lahko pustite v komentarjih.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar