Glavni » alibaba-info » Kako hitro izbrisati podvojene fotografije, videoposnetke in datoteke v sistemu Windows ali Android

Kako hitro izbrisati podvojene fotografije, videoposnetke in datoteke v sistemu Windows ali Android

AliExpress WW

Ne glede na to, kako previdni smo, prej ali slej dobimo podvojene fotografije v operacijskem sistemu Windows in Android (še posebej pri slednjem). Toda v tem članku bomo videli popolno vadnico, da se boste naučili, kako izbriši podvojene fotografije v operacijskem sistemu Windows ali Android čisto preprosto. Korake po korakih si bomo ogledali, da se boste naučili brisati podvojene fotografije in videoposnetke.

Kako izbrisati podvojene fotografije v sistemu Windows ali Android
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako izbrisati podvojene fotografije v sistemu Windows

  Za odpravo podvojenih fotografij v sistemu Windows bomo uporabili dobro znano aplikacijo VisiPics. Ko ga prenesemo in namestimo, bomo zagnali ta program. V oknu, ki se odpre pritisniti morate gumb, na katerem piše Predvajaj, in iskanje datotek se bo začelo.

  Ta postopek lahko očitno traja dolgo, zato boste morali malo potrpeti. Ko končate, se prikažejo vse podvojene fotografije. Izbrati boste morali vsako od želite izbrisati in nato pritisnite gumb Delete. Prav tako lahko preverimo ne samo fotografije, temveč izkoristimo in odstranimo začasne datoteke ali neželeno vsebino, saj se nekatere fotografije ali videoposnetki lahko začasno shranijo..

  Kako izbrisati podvojene fotografije v Androidu

  Sploh ni zapleteno in v tem primeru bomo morali prenesti aplikacijo z imenom "Gallery Doctor ", ki jo boste lahko dobili v Trgovini Play. Ko boste prenesli datoteko APK, morate v svoji mobilni napravi aktivirati "Neznani viri ". Ko je aplikacija nameščena, morate samo pritisniti, kjer piše "Prepoznaj moje neželene fotografije " in počakajte, da se postopek zaključi.

  Ko se postopek konča, se prikaže lepo število fotografij in videli boste, da so označene z različnimi barvami. To se zgodi, ker rdeča barva pomeni, da je fotografija v slabem stanju. Modre, ker so podobne fotografije, in rumene, ker jih je treba pregledati.

  Zdaj morate pritisniti, kjer piše Pregled in čiščenje, pojavile pa se bodo vse fotografije, ki jih želite izbrisati. Izberite galerijo, ki jo želite izbrisati, v kateri so podvojene fotografije. Samo tapnite označeno in očisti, da izbrišete vse izbrane fotografije.

  Naučite se izbrisati podvojene fotografije in videoposnetke

  Podvojene fotografije ne koristijo. Edino, kar lahko storijo, je, da porabijo prostor za shranjevanje. Še posebej če imate mobilno napravo Android z nizkim ali srednjim dosegom, kjer je trpljenje s shranjevanjem vsakdanja stvar.

  Ste se kdaj vprašali, kako v Androidu izbrisati podvojene datoteke? Takrat morate vedeti, da vas bomo v naslednjih vrsticah naučili vseh korakov, ki jih morate upoštevati v tej vrsti primerov. Najprej morate seveda razmisliti o odstranitvi podvojenih datotek. To je eden najboljših načinov za sprostitev prostora v mobilnih napravah Android.

  Vsekakor morate vedeti, da številne aplikacije ustvarjajo podvojene vsebine. Zato vam priporočamo, da si prizadevate z brisanjem tistih, ki so v pomnilniku vašega terminala. V postopku smo lahko tudi preverili, ali je dvojnik povzročil kakšen zlonamerni program ali virus.

  Poiščite in izbrišite fotografije in videoposnetke iz podvojenih datotek v sistemu Android

  No, če nameravate v Androidu izbrisati podvojene datoteke, ker ne želite, da bi svoje datoteke iskali predolgo, ali če to storite, da sprostite prostor, morate prebrati naslednji članek. Najprej morate upoštevati, da obstaja aplikacija, posebej razvita za iskanje podvojenih vsebin v Androidu, tako kot v resnici, morali boste prenesti dobro znano aplikacijo The Cleaner-Boost and Clean.

  Seveda morate najprej prenesti in namestiti aplikacijo na pametni telefon, da preverite, ali na vašem mobilnem telefonu ni podvojenih datotek, čeprav je treba upoštevati še več korakov. Naslednji posebej so povezani z brisanjem vseh teh ponavljajočih se datotek, in spodaj boste videli, da ni preveč zapleteno.

  Ko je aplikacija nameščena, ji morate dati dovoljenja za dostop do map datotek, ki označujejo vrste podvojenih datotek, ki jih želite iskati. Vendar, Izbrisati je treba le, če želite natančnejšo analizo. Po drugi strani pa imate tudi možnost, da omogočite funkcijo popolne analize, tako da ta aplikacija išče vse podvojene datoteke na vašem pametnem telefonu.

  Ko konča, vam bo pokazal podvojene datoteke, združene v skupine, tako da boste lahko nekatere posebej označili ali odznačili. V tem primeru si seveda vzemite čas, da se izognete napakam. Ko končate ta korak, izbrisali boste lahko vse podvojene datoteke in tako sprostili prostor na svojem Androidu.

  In kako zaznati podvojene fotografije?

  Če vam prejšnja prijava ne pomaga, kdaj zaznajte podvojene fotografije, ki jih shranite v Androidu, vedeti morate, da vseeno obstaja alternativa, ki bi jo morali upoštevati tudi v tem primeru. Govorimo o Remo Duplicate Photos Remover, ki je popolnoma brezplačen.

  Aplikacija je nato idealno dopolnilo prejšnji, ki smo jo pravkar omenili. Tako boste imeli možnost uživajte v veliko večji količini prostora v mobilni napravi Android. Vsekakor morate vedeti, da je primerno s to kombinacijo aplikacij občasno narediti prostor na napravi..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar