Glavni » alibaba-info » Kako trajno izbrisati, izbrisati in prekiniti povezavo z mojim uporabniškim računom PS4

Kako trajno izbrisati, izbrisati in prekiniti povezavo z mojim uporabniškim računom PS4

AliExpress WW

Čeprav je res, da trenutno obstajajo različne zanimive platforme za zabavo, na primer platforme Nintendo ali Microsoftov, za večino uporabnikov možnost Sonyja, PlayStation, še vedno je njegov najljubši. Zgodilo se je, da nas različne generacije teh strojev že dolgo spremljajo, v mnogih primerih rastejo z nami in kažejo velik napredek glede tehnologij, ki jih uporabljajo..

Iz tega razloga je v določenih časih ogromno Količina uporabnikov Odločili so se, da bodo dobili konzolo Sony PS4, in ker vemo, da jo lahko uporabljamo, potrebujemo uporabniški račun.

Zahvaljujoč sistemu uporabniških profilov, ki je sinhroniziran z omrežjem, nam ta stroj omogoča izvajanje številnih glavnih funkcij, ki jih ponuja, zato je skoraj nemogoče razmišljati o tem, da bi ga izkoristili brez računa. Pravzaprav, na primer, če želimo uporabljati dopolnilne storitve, kot je tista, ki se imenuje Playstation plus potrebovali bomo uporabniški račun, zato skoraj nobeden od tistih, ki so ga kupili, ne preneha imeti profila.

Vendar ste se morda odločili, da se znebite konzole, ker nimate več časa zanjo ali pa želite začeti s popolnoma novim profilom, v tem primeru pa morate vedeti, da morate izbrisati stari račun je nekaj zelo preprostega.

Kazalo ()

  Kako trajno zapreti svoj uporabniški račun za PS4?

  V redu, če želite na koncu dobiti več profili, registrirani v igralni konzoli ali vsaj enega izmed njih, tudi glavnega, morate vedeti, da obstaja nekaj preprostih vaj, o katerih se vas lahko naučimo in da bodo rešili vse vaše dvome.

  In ne samo to, ampak če preberete na koncu članka, se boste naučili, kako se znebiti šestmesečne omejitve, ki jo zahteva sistem dokončajte deaktiviranje računa, nekaj, kar moti veliko uporabnikov.

  Preden začnete korak za korakom, morate upoštevati, da obstaja razlika med brisanjem glavnega računa in ostalih, saj bo v primeru prvega konzola vrnjena na Tovarniške nastavitve, nekaj, kar se pri drugih ne zgodi. Nato sledite temu postopku:

  • Začni PS4 konzola in se povežite z glavnim profilom konzole v meniju Start
  • Pojdi na Oddelek z nastavitvami, redno drsenje po menijih vdelane programske opreme konzole
  • Pojdite na možnost Inicializacija
  • V tem meniju najdete razdelek Izbriši uporabnika
  • Že v njem lahko začnete z brisanjem PS4 računi. Vse, kar morate storiti, je poiskati profil uporabnika, ki ga želite izbrisati, in Sprejmi, ko sistem zahteva potrditev, ali ste prepričani, da to storite.

  Kot smo že omenili, morate upoštevati, da če želite izbrisati glavni račun s konzole, se bo izgubil dobršen del informacij, povezanih z njim, in ki jih niste shranili z varnostno kopijo. Takoj, ko potrdite, da jo želite izbrisati, se prikaže sporočilo, da se konzola vrne na svojo Začetne tovarniške nastavitve in poti nazaj ne bo več, obstajajo vam emulatorji, ki vam lahko pomagajo.

  Ravno zaradi tega je v takih primerih naše priporočilo, da kopirate igre in igre, v katerih ste napredovali notranji pomnilnik konzole, saj boste s tem preprečili, da izgubite vse te podatke. Obstajajo tudi drugi načini, da jih shranite tako, da so te vsebine zaščitene tako v napravi USB kot v oblaku prek PlayStation Plus, če ste uporabnik te storitve, za vašo konzolo obstajajo bistveni programi.

  Kako deaktivirati račun PS4, ne da bi čakali šest mesecev?

  Zdaj so nam nekateri uporabniki povedali, da jih sistem v določenih primerih, ko se želijo znebiti svojih glavnih računov s konzole PS4, opozori, da popolna odstranitev od tega traja približno šest mesecev zamude.

  Vemo, da je to veliko dlje od tistega, kar lahko nekateri počakajo, in zato bomo najprej priporočili, da kadar izbrišete račun, to vedno storite s konzole in nikoli na daljavo, prek upravljanja svojega profila na spletnem mestu PlayStation Network, saj se zdi, da je zamuda naložena samo v teh primerih.

  Z drugimi besedami, pravimo, da če sledite postopku, razloženemu v prejšnjem razdelku, deaktivirate katerega koli od svoje račune PS4, niti glavni, prek naprave za video igre, ne bi smeli imeti nobenih nevšečnosti glede tega.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar