Glavni » google » Kako izbrisati Googlovo zgodovino iskanja ali brskanja v katerem koli mobilnem telefonu ali računalniku

Kako izbrisati Googlovo zgodovino iskanja ali brskanja v katerem koli mobilnem telefonu ali računalniku

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali kako počistiti zgodovino iskanja v Googlu -? Dejansko je popolnoma nemogoče, da bi kdo vedel, da je Google eden glavnih iskalnikov, ki uporablja največje število uporabnikov po vsem svetu..

Da, Google je glavni iskalnik na svetu, tisti, ki je v tem segmentu dobil bitko do te mere, da praktično mnogi uporabniki sploh ne poznajo drugih podobnih storitev.

Kot vemo, se pri uporabi tega iskalnika shranjujejo informacije in z njimi povezane podrobnosti o naših iskanjih, ne glede na to, ali jih uporabljamo v svojem računalniku. Windows ali Mac ali na mobilnem sistemu iOS ali Android.

To nam bo sčasoma omogočilo, znova pridobite ta iskanja v primeru, da menimo, da si želimo ogledati iste spletne strani, ali če iščemo kakšno stran, ki smo jo pozabili. 

In zato večkrat prejmemo poizvedbe in komentarje o nekaterih vajah, ki bi lahko v tem pogledu koristile uporabnikom. Ideja je taka če zapremo spletno stran, bodisi po pomoti ali celo v želji, kasneje ga lahko dobimo nazaj brez večjih nevšečnosti, tudi čez čas.

Vendar pa na enak način tudi tvegamo, da s shranjevanjem vseh teh informacij, nekdo drug lahko dostopa do naše zgodovine zato se mnogi uporabniki pretvarjajo, da ga občasno delno ali v celoti odstranijo.

V tem konkretnem primeru vas nismo želeli prenehati učiti, kako izbrisati zgodovino iskanja v Googlu, pri čemer upoštevamo, da je zgodovina tam, če želite, varnostni ukrep, da ne bi izgubili vsebine, ki smo jo videli. V tem članku vam torej želimo pokazati, kako je to mogoče počisti zgodovino iskanja v Googlu hitro in enostavno.

Kazalo ()

  Izbrišite zgodovino Googla

  Iz računalnika

  Če želite izbrisati Googlovo zgodovino brskanja v računalniku, ob predpostavki, da uporabljate brskalnik Chrome, ki ga uporablja večina uporabnikov, najprej morate odpreti nastavitve programa, odlikujejo klasične tri navpične točke.

  Ko vstopite v ta razdelek, boste našli možnost Zgodovina, pod njo pa boste videli, da piše, Izbriši podatke brskanja. Vedeti morate, da na tem mestu obstaja več možnosti, saj lahko izberete, da brskalnik odstrani popolnoma vsa iskanja ali da izključi samo tiste, ki ste jih.

  Zanimivo je, da lahko prilagodite skoraj v celoti katera iskanja želite odstraniti, kar je v teh primerih zelo koristno vprašanje.

  Če želite, da je vaš spletni brskalnik popolnoma prazen, morate izberite vse možnosti da vam je na voljo, čeprav bi morali takrat vedeti, da boste odpravili popolnoma vsa spletna mesta, ki ste jih obiskali.

  Vsekakor pa se v takšni situaciji zgodi to zelo dobro morate analizirati, če želite to storiti, No, z vadnico se ni mogoče vrniti.

  Iz telefona

  Če želite z mobilnika izbrisati zgodovino brskanja in iskanja, morate vnesti Možnost Zgodovina v nastavitvah, in spet, pritisnite Delete Podatki o navigaciji.

  Kot lahko vidite, je postopek precej preprost, saj v bistvu morate slediti istim korakom kot v osebnem računalniku.

  Počisti zgodovino iskanja v Googlu

  Zgodovino brskanja je najlažje izbrisati z uporabo Chroma, ne glede na to, ali gre za mobilne naprave ali računalnike. To je brskalnik z najpreprostejšimi možnostmi za v preprostih korakih očistite zgodovino brskanja.

  Ko enkrat odprete Chrome, ga morate najprej vstopite na spletno mesto Google Moja dejavnost, do katerega lahko dostopate neposredno z //myactivity.google.com.

  V njem boste našli vse podatke, povezane z vašim brskanjem. Medtem boste na levi strani zaslona videli možnost "Izbriši dejavnost z " in če jo kliknete, se bodo odprle nove možnosti, zlasti naslednje: "Izbriši po temi ali izdelku " in "Izbriši po datumu ".

  Izbrali bomo zadnjega in ko bomo, bo to mogoče izberite datum, od katerega želimo izbrisati zgodovino. Nekatere možnosti, ki se prikažejo, so naslednje:

  • Danes: izbriši današnjo zgodovino
  • Včeraj: izbriši včerajšnjo zgodovino
  • Zadnjih 7 dni: izbriše zgodovino zadnjih 7 dni
  • Zadnjih 30 dni: izbriši zgodovino zadnjih 30 dni
  • Od nekdaj: izbriši zgodovino ob prvem krmarjenju
  • Prilagojeno: izbiramo lahko med natančnim datumom, ki ga želimo izbrisati

  Počistite zgodovino iskanja v računalniku s Chromom

  • Odprite Chrome
  • Pritisnite Ctrl + H
  • Potrdite polja na levi in ​​kliknite Počisti podatke brskanja

  Počistite zgodovino iskanja v Googlu v Firefoxu

  • Odprite Firefox
  • Kliknite zavihek Zgodovina v zgornjem levem kotu zaslona
  • Pojdite na Počisti nedavno zgodovino
  • Izberite med kdaj želite izbrisati zgodovino
  • Pojdi na čisto zdaj

  Če ste imeli kakršne koli težave, pusti nam svoje dvome na dnu tega članka, da vam lahko pomagamo v zvezi s tem.

  Ali ste s tem korakom po korak lahko izbrisali zgodovino iskanja v Googlu?  

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar