Glavni » amazon » Kako blokirati in prijaviti stik kot neželeno v WhatsApp in kako razveljaviti blokado

Kako blokirati in prijaviti stik kot neželeno v WhatsApp in kako razveljaviti blokado

AliExpress WW

Če je WhatsApp ena glavnih, a glavnih aplikacij takojšnje sporočanje na svetu to ne pomeni, da je najbolj popoln do te mere, da mnogi verjamejo, da je to priznanje prej za aplikacijo Telegram.

V tem smislu moramo reči, da razvijalci WhatsApp ves čas objavljajo varnostne posodobitve sel, da lahko izboljšamo svoje uporabniška izkušnja, in eden zadnjih je povezan z možnostjo prijave stika kot neželene vsebine v tej aplikaciji.

Ker WhatsApp omogoča poročanje kot SPAM za nadležne uporabnike in skupine, Nato najdemo zanimiv izhod, saj lahko preprečimo, da bi nas ti ljudje pustili pri miru..

V naslednjih vrsticah vam ne bomo le pokazali, kako prijavite stik kot neželeno na WhatsApp, ampak vam bomo tudi pokazali, kakšni koraki morate slediti, če želite razveljavi to dejanje.

V WhatsAppu so bili uvedeni temeljni nadzor, ki ga lahko prilagodite glede na svoje potrebe, da se zaščitite. Nadzor ki lahko vidijo vaše podatke, Nastavitve časa lahko spremenite za zadnjega. Enkrat, vaša slika profila in / ali stanje, kot sledi:

Vsi: Vsi uporabniki WhatsAppa lahko vidijo čas vašega zadnjega. enkrat, svojo sliko profila in / ali svoje stanje.

Moji stiki: Samo stiki, shranjeni v imeniku telefona, lahko vidijo čas vašega zadnjega. enkrat, svojo profilno sliko in / ali vaše stanje.

Nihče: Nihče ne vidi ure vašega zadnjega. enkrat, svojo profilno sliko in / ali vaše stanje.

Če deaktivirate potrdila o branju, nihče ne bo mogel videti prebranih računov za sporočila, ki vam jih pošlje. Prav tako med stikom ne boste mogli videti potrdil o branju preberite sporočilo, ki mu ga pošljete.

Nadzirajte podatke, ki jih vidite in s kom si izmenjujete sporočila

Obstaja možnost blokiranje določenih stikov na WhatsApp. Za več informacij o tem, kako lahko blokirate / odblokirate stike in kaj se zgodi, ko nekoga blokirate, ali kako vedeti, ali vas je nekdo blokiral.

Vedno se lahko odločite, kaj boste delili s svojimi stiki na WhatsApp; zato priporočamo, da ste pred tem previdni oddajte vsebino. Zastavite si to vprašanje: Ali bi me zanimalo, če bi drugi videli, kaj bom poslal??

Vendar, ko delite informacije (sporočila, fotografije, videoposnetki, datoteke in glasovna sporočila) z vašimi stiki WhatsApp bodo imeli kopijo sporočil. Zato imajo možnost, da podatke posredujejo drugim ljudem prek WhatsAppa ali druge storitve..

WhatsApp ima funkcijo za skupno rabo vaše trenutne lokacije prek sporočila WhatsApp. Priporočljivo je, da delite svojo lokacijo samo z zaupanja vrednimi ljudmi

Kazalo ()

  Kako na enostaven način prijaviti stik ali skupino z neželeno pošto na WhatsApp

  Nato bomo začeli s prvo vajo v zvezi s tem, ki je bila posebej razvita, tako da jo lahko naslednjič, ko vas oseba ali skupina moti, blokirate in pošljete Poročilo o neželeni pošti tako da tudi drugih ne motijo.

  Ko prvič prejmete sporočilo od nekoga, ki ga ne poznate, boste videli možnost prijave te številke neposredno iz klepeta. Stik ali skupino lahko prijavite tudi iz njihovega profila. Sledite tem korakom:

  • Odprite aplikacijo WhatsApp na svojem mobilnem telefonu in pojdite na stik ali skupino, ki jo želite blokirati in prijaviti kot neželeno pošto
  • Izberite stranski meni v njem, kjer piše Info o skupini ali Glejte stik, če želite izvedeti podrobnosti
  • Ko ste tam, izberite možnost Prijavi SPAM v delu nižje z zaslona
  • Ko je izbrana, se prikaže pojavno sporočilo bo povedal če želimo potrditi dejanje, prijaviti skupino ali stik kot neželeno pošto, poleg tega pa jo pustiti blokirano, da nas ne moti več

  Kako po korakih prijavite stik ali skupino z neželeno pošto v WhatsApp

  Zdaj je druga situacija, v kateri smo lahko oprosti, ker sem razveljavil poročilo od stika ali skupine z neželeno pošto, zato vam bomo pokazali, kako korak za korakom razveljaviti prejšnjo vadnico:

  • Najprej morate na svojem mobilnem telefonu odpreti WhatsApp in vnesti seznam stiki
  • Tam boste našli stik, ki ste ga blokirali kot SPAM
  • Ko enkrat začnete, nadaljujte pritisnjeno dokler se ne prikaže pojavno okno
  • Znotraj tega boste videli možnost Odklenite do... Kateri je tisti, ki nas zanima?
  • Ko kliknete nanjo, boste odblokirali to osebo ali skupino in razveljavili zadevno poročilo samodejno
  • Nato se lahko v obliki pogovarjate s to osebo ali skupino običajno

  Ste na preprost način lahko prijavili stik, ki vas je motil?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar