Glavni » alibaba-info » Kako blokirati YouTube kanal, uporabnika ali video, da ga ne bo več videl v mojem mobilnem telefonu ali računalniku

Kako blokirati YouTube kanal, uporabnika ali video, da ga ne bo več videl v mojem mobilnem telefonu ali računalniku

Vsi vemo, da je eden od najboljše načine za skupno rabo videoposnetkov na internetu prek YouTube kanala. Popolno je, da se obvestite, medtem ko uživate ob zabavi, ko počnete, kar vam je všeč.

YouTube je močno vplival na popularno kulturo; dokaz tega je pridobitev nagrade za «Izum leta», Podeljuje revija Čas novembra 2006. Spletno mesto je postalo tako priljubljen medij za predvajanje internetnih pojavov vseh vrst, da je celo bil uporabljajo pomembne osebnosti. 

Čeprav so teme zelo raznolike in raznolike, je bilo v videoposnetkih in na seznamih komentarjev, kjer uporabniki kažejo več pozitivnih trendov prelijejo vtise videnega videoposnetka.

Na primer, obstajajo videoposnetki s podobami mest in provinc, ki večinoma prikazujejo bratstvo med ljudmi in mesti; različni tečaji z izobraževalnimi, tehničnimi in znanstvenimi nameni, kot so razstava medicinskih video posnetkov operacij in obdukcij, gastronomskih vzorcev, zgodovinskih arhivov, komedije oz. splošna zabava.

Kazalo ()

    Kaj je YouTube partner? (Vlogerji Youtubers)

    Z začetkom leta 2011 se je začel projekt "Youtube partner ", ki zajema zagotavljanje realnega dohodka prek Google Adsense ali "omrežij ", ki so podjetja, ki plačujejo uporabnikom z največjo publiko v YouTubu, youtuberji ali youtuber.

    Kandidati za omrežja so samo medijska podjetja s sedežem v Združenih državah Amerike, ki so zastopana na YouTubu. Ta funkcija je omogočila medijskim podjetjem in neodvisnim uporabnikom, ki prejmejo veliko število ogledov prejeli dohodek, za izboljšanje kakovosti dela.

    Tisti, ki so del te pogodbe, dobijo možnost dajanja oglasov bodisi znotraj videoposnetka bodisi na njegovi strani, da bi imeli več kanalov in zaslužili oglaševalce, ki vlagajo v oglaševanje znotraj videoposnetkov, shranjenih na tej spletni strani.

    Vendar je možno, da v tem procesu naletite na nadležne uporabnike, ki se posvetijo umestitvi žaljive komentarje o svojih videoposnetkih, da začnete uničevalne kritike do vas ali celo drugih uporabnikov, ne pa tudi, da vam verjetno dajejo neupravičene slabe ocene.

    V teh primerih je najboljše, kar lahko storite ni treba ukvarjati s tem razredom ljudi blokira njihov kanal. Kako pa veste, kaj se zgodi, ko nekoga blokirate v YouTubu? Enostavno.

    V tem članku bomo razjasnili vsi dvomi , ki ste jih morda imeli glede te težave.

    Kateri dogodki se zgodijo, ko nekoga blokirate v YouTubu?

    V teh situacijah se zgodi veliko stvari, vendar z vprašanja estetike in udobja Predstavili vam jih bomo korak za korakom, da si boste lahko med prebiranjem članka dovolili, da jih preverite (če ste blokirali uporabnika YouTube)..

    1. korak: Preverite, ali ne boste mogli več pisati komentarjev

    Nikoli več ne puščajte žaljivih komentarjev na svojih videoposnetkih. Takoj ko ga blokirate, vam YouTubovi pravilniki preprečujejo, da bi prek računa, v katerem ste, komentirali. uporabnik je bil blokiran.

    Vendar to ne preprečuje ustvarjanja drugega računa za ponovno pridobitev svobode komentiranja. Če pa se, lahko ponovno namestite ključavnico rešiti zadevo.

    Prav tako tudi na vašem kanalu ne bodo mogli komentirati. Tako kot pri videoposnetkih ga boste morali znova blokirati, če se odločite za nov račun izognili se blokadi.

    2. korak: Preverite, ali ne bo mogel oceniti vaših videoposnetkov

    Pozabite na negativne ocene z njihove strani. Youtube vam ne bo dovolil ponovnega odhoda negativne ocene prek računa, ki ste ga blokirali (in očitno tudi ni pozitiven).

    V primeru, da te vrste uporabnikov navadno podcenjujejo vaše videoposnetke, je to odlična novica, saj se bo globalna apreciacija znatno izboljšala, takoj ko toliko negativnih ocen ne bo več prejetih..

    3. korak: Preverite, ali vam ne bo moglo pošiljati neposrednih sporočil

    Kako lahko intuitivno, komunikacija je prekinjena če je uporabnik blokiran. To ne velja le v primeru komentarjev ali ocen, ampak velja tudi za neposredna sporočila s platforme.

    Če vam je torej blokirani uporabnik nagnjen k pošiljanju žaljivih sporočil, tega ne bo mogel ponoviti. To nadalje pomeni, da tudi sporočil mu ne boste mogli pošiljati.

    Priporočena
    Pustite Komentar