Glavni » alibaba-info » Kako enostavno zakleniti ali odkleniti zagonski nalagalnik katerega koli Sony Xperia

Kako enostavno zakleniti ali odkleniti zagonski nalagalnik katerega koli Sony Xperia

AliExpress WW

Ena od velikih prednosti, ki nam jo predstavlja Android je ravno ogromna svoboda kaj imamo, ko gre za mobilni telefon, z nekaj besedami, kaj želimo.

Vendar morate iti skozi postopek, da to lahko storite, če želite med drugim najprej narediti root, recovery in Custom Rom na telefonih Sony, morate odkleniti bootloader, V tem članku vas bomo natančno naučili, kako to storiti s tem vodnikom po korakih, da se ne boste izgubili in v nekaj minutah uživali v telefonu Sony z odklenjenim zagonskim nalagalnikom.

Vadnica, ki deluje za naslednje naprave: Sony Tablet P in S, Sony Xperia GX, Ion, J, J1, L, M, M2, M4, M5, V, VL, X8, X10, X, XA, Z, Z1, Z2, Z3, Z4, Z5 , ZL, ZL2, A, A2, A4, Acro, Arc, AX, C, C3, C4, C5, E, E1, E3, E4, Go, Miro, Neo, Neo L, NX, P, Pro, Xperia Play , Ray, S, SL, Sola, SP, SX, T, T2, T3, Type, TX, U, UL, ZR in Xperia Tablet Z.

Kazalo ()

  Odklenite Sony Bootloader

  Najprej morate prenesti Sony Flash Tool da bi lahko nadaljeval.

  Ko ga prenesemo, gremo na mobilni telefon in označimo naslednjo kodo, kot da bi šlo za klic: * # * # 7378423 # * # *

  Zdaj gremo tja, kjer pišejo Informacije o storitvah, po tej konfiguraciji pa pritisnite, kjer piše Root Status. Na tem mestu morate biti pozorni, kje piše, da je dovoljeno odkleniti zagonski nalagalnik, če piše, da, potem je to zato, ker lahko blokiraj zagonski nalagalnik, v primeru, da piše ne ali če se možnost niti ne prikaže, ne morete storiti ničesar drugega.

  Odpravili se bomo na to spletno stran in nato kliknite na "Začni odklepanje zagonskega nalagalnika". Če želite videti to možnost, se spustite navzdol.

  Zdaj dobro izberemo napravo, zelo natančno preberemo vse in po končanem dodajanju vaš e-poštni naslov in preprosto kliknite nadaljevanje.

  Preverite svoj e-poštni naslov, ker boste tam našli povezavo za odklepanje. Ko vnesete to povezavo, morate slediti navodilom na zaslonu.

  Kot boste videli, je ta vadnica precej preprosta in v resnici ni preveč zapletena, a za vsak slučaj vam bom pustila video, da vas boste lahko malo bolje vodili do odkleni zagonski nalagalnik od vašega Sonyja.

  ✅ Kako odkleniti BOOTLOADER pametnih telefonov SONY XPERIA ?
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Zakaj odkleniti bootloader mojega Sony Xperia?

  Že razložimo, kako lahko odklenete zagonski nalagalnik vašega Sony Xperia hitro in enostavno; Vedeti je treba le še, zakaj, spodaj vam bomo povedali, katere so glavne prednosti, tako da ste popolnoma prepričani, da je izvedba tega postopka vaša najboljša možnost.

  To je eden glavnih razlogov za ta enostaven postopek: popolnoma prilagoditi napravo po naših željah; lahko namestimo programe, ne da bi jih morali imeti odobritev proizvajalca, zaradi česar bomo v celoti izkoristili vse zmogljivosti našega mobilnega telefona.

  Z odklepanjem lahko svobodno posodobite operacijski sistem naše naprave brez kakršnih koli omejitev, kar je pomembno, saj obstajajo različice posodobitev, programov, gonilnikov in datotek, ki nam bodo omogočile, da v celoti uživamo v zmogljivosti opreme, zaradi česar je najboljša od vseh.

  Nekaj ​​točk, ki jih morate upoštevati, prva je izguba garancije, saj vnašate korenite spremembe v programsko opremo in programi da prijavi zagonski nalagalnik je ali ni odklenjeno; drugič morate narediti varnostno kopijo vseh informacij, ko boste izvajali postopek, boste napravo zagnali iz nič in izgubili vse podatke.

  Prednosti je toliko, da med izvajanjem tega postopka ne boste dvomili, upoštevajte naš nasvet in korak za korakom upoštevajte, kar je navedeno v tem članku; priporočamo, da ste varnostno kopirali vse vaše datoteke pred zagonom zaradi ponastavitve, tako da na koncu ne boste izgubili pomembnih informacij.

  Če želite imeti popoln nadzor nad svojim mobilnim telefonom, brez težav namestiti kateri koli program, posodobiti operacijski sistem ali v celoti izkoristiti funkcije z novimi gonilniki, je najbolje, da odklenete zagonski nalagalnik računalnika Sony ali drugih modelov , tako da boste imeli svojo voljo in brez omejitev vse, kar potrebujete za izdelavo svojega mobilno je optimalno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar