Glavni » alibaba-info » Kako blokirati internet, da se prepreči vstop ali prekinitev povezave WhatsApp. Zakaj je WhatsApp blokiran?

Kako blokirati internet, da se prepreči vstop ali prekinitev povezave WhatsApp. Zakaj je WhatsApp blokiran?

AliExpress WW

WhatsApp je glavna aplikacija za takojšnje sporočanje. Takšnega, ki so ga v resnici skoraj vsi uporabniki namestili na naš pametni telefon. Z izjemno prednostjo, ki nam omogoča, da ohranjamo stike tako s prijatelji kot z družino, tudi s sodelavci. Vse popolnoma brezplačno in lahko pošiljate ali prejemate vse vrste vsebin.

Vendar v nobenem primeru ne smemo izgubiti iz vida, da je to aplikacija, ki je lahko vsak dan zelo moteča. In prav zaradi tega želimo ob nenehnih poizvedbah bralcev poučevati kako blokirati internet - da nikomur v hiši ne dovoli vstopa v WhatsApp. Ali želite to storiti trajno ali delno. To je odvisno od vaše pozornosti in potrebe.

Kazalo ()

  Kako blokirati dostop do WhatsApp v spletu?

  Seveda je glavno vprašanje povezano z dejstvom, da je WhatsApp aplikacija, ki deluje samo z dostopom do interneta, bodisi mobilnega ali WiFi. Če torej družinskim članom ali zaposlenim ne dovolimo povezave, jih ne bodo mogli uporabljati. Poleg tega morate vedeti, da je postopek, ki ga vas bomo naučili, veliko preprostejši, ko govorimo o WiFi kot o mobilnih omrežjih, ki so osebna..

  Če imamo dostop do usmerjevalnika, lahko dejansko ustvarimo datoteko filter, ki blokira dostop do WhatsApp. V naslednji povezavi bomo razložili, kako lahko vnesete usmerjevalnik in naredite ustrezne konfiguracije.

  Zaprite vrata za WhatsApp na usmerjevalniku

  Poleg tega obstajajo še nekatere druge možne rešitve, povezane z na primer blokiraj vrata WhatsApp da preprečite, da vam internet dovoli povezavo. Če ne veste, kako to storiti, priporočamo, da pokličete ponudnika storitev doma in ga prosite, naj blokira objave, ki se na daljavo povežejo s WhatsApp.

  Kot smo že omenili, če govorimo o mobilnih podatkih, je stvar veliko bolj zapletena. Ker da bi preprečili, da bi se vsi naši zaposleni ali družinski člani povezali s WhatsAppom, bo treba nato eno za drugim zahtevati blokado podjetij, ki zagotavljajo storitev, in bodo na nas pozorni le, če bomo poklicali v imenu mladoletnika , vendar ne druga odrasla oseba..

  Če želiš blokira dostop do WhatsApp vaših otrok boste verjetno uspešni, saj bodo večino časa verjeli, da je težava v njihovem pametnem telefonu, ko jim v resnici omrežje ne omogoča povezave.

  Ali ste v tej aplikaciji s tem korakom, ki smo vas naučili, lahko blokirali dostop do WhatsApp?

  WhatsApp je namenjen milijardam ljudi po vsem svetu. To je prva aplikacija, ki jo morajo nujno namestiti na svoj pametni telefon in seveda lahko razumemo, da za to obstaja veliko razlogov. Med temi moramo omeniti nekaj takih, kot je, da je to najboljši brezplačen način, da v nekaj sekundah ostanemo v stiku z vsemi svojimi prijatelji in znanci..

  Zdaj ste to morda že videli v nekaterih delih sveta, ob zelo določenih časih, WhatsApp je blokiran. To pomeni, da želimo uporabiti aplikacijo, vendar iz različnih razlogov ne deluje. Ne da bi šli naprej, smo že pred časom izvedeli, da je bil WhatsApp v Braziliji popolnoma blokiran, potem ko je bil obtožen, da ne želi sodelovati z pravosodjem, da bi razkril podatke iz pogovorov.

  Zdaj iz te novice najdemo ogromno dvomov. Na primer, kako običajno je, da lahko WhatsApp blokirajo v državi ali v drugem in nekaterih drugih, ki jih bomo ponovno našli. Kot ste že videli, analiziramo masivne bloke, ne tistih, ki nastanejo, ko kršimo predpise WhatsApp in sistem prepove ali blokira samo nas.

  Vse o ključavnicah WhatsApp

  No, na splošno moramo reči, da je nekaj zadnjih zaklene, da WhatsApp trpijo v večjem delu sveta, so povezani z zavrnitvijo ponudbe informacij o komunikaciji uporabnikov. Če k temu dodamo, da je podjetje pravkar dodalo celovit sistem šifriranja, je jasno, da pravosodje različnih držav meni, da njihovi vodstveni delavci in inženirji ne želijo sodelovati pri zagotavljanju informacij, ki bi v mnogih primerih lahko bile koristne njihove raziskave.

  No, potem lahko rečemo, da obstajata dva načina gledanja na stvari. Prepričani smo, da bodo nekateri menili, da je napaka, da WhatsApp noče posredovati informacij o domnevnih storilcih kaznivih dejanj in sumih kršitev zakona. Vendar pa se bodo našli tudi drugi, ki bodo mislili, da bodo iz teh pravil vsa njihova sporočila varna, tudi iz različnih možnih preiskovalnih primerov.

  Izkazalo se je, da je Telegram ena najboljših alternativ WhatsAppu

  Seveda moramo tudi povedati, da v kolikor WhatsApp ne deluje na različnih koncih sveta, uporabniki, ki bi morali to aplikacijo izkoristiti. Začnejo iskati koristne alternative. Če omenimo jasen primer, se moramo pogovoriti o tem, kaj se zgodi s Telegramom. Kateri je prvi upravičenec, ki se pojavi vsakič, ko WhatsApp preneha delovati.

  V vsakem primeru je resnica, da v Španiji na srečo nismo imeli izkušenj Totalno blokiranje WhatsApp, in upamo, da se bodo stvari nadaljevale tudi v prihodnje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar