Glavni » amazon » Kako blokirati WhatsApp izgubljenega ali ukradenega mobilnega telefona

Kako blokirati WhatsApp izgubljenega ali ukradenega mobilnega telefona

AliExpress WW

WhatsApp je trenutno ena najpomembnejših aplikacij, ki jih imamo na dosegu roke, eno, zahvaljujoč kateri lahko ohranjamo stik z vsemi prijatelji in ljubljenimi, pri čemer upoštevamo, da je brezplačna in nam omogoča pošiljanje in prejemanje besedilnih sporočil, klicev, zvoka itd..

Seveda je težava tega v tem ko ukradejo mobilni telefon ali ga izgubimo, so vsi ti stiki izpostavljeni karkoli tat ali kdorkoli je našel, želi storiti, zato je nujno, da hitro opazimo, da nimamo opreme, blokiramo sel.

Torej, Če želite vedeti, kako blokirati WhatsApp izgubljenega ali ukradenega mobilnega telefona, nadaljujte z branjem.

Kazalo ()

  Blokiraj WhatsApp iz mobilnega telefona, ki sem ga izgubil

  Zato v tem članku Pojasnili vam bomo, kako blokirati WhatsApp na ukradenem ali izgubljenem mobilnem telefonu., saj gre za situacijo, ki se je na žalost zgodila že marsikomu.

  Najprej morate vedeti, da obstajata dva načina, kako blokirati WhatsApp na izgubljenem ali ukradenem mobilnem telefonu:

  Prvi je povezan s prošnjo mobilnega operaterja, da nam da novo kartico SIM, ki ga moramo po aktivaciji in preverjanju namestiti na telefon, kar nam bo omogočilo samodejno registracijo aplikacije na novi napravi, WhatsApp bo blokiran v prvotnem terminalu, saj ne more delovati na dveh napravah hkrati. To je najhitreje in najlažje.

  Druga metoda pa je povezana z obstoječo možnostjo pošiljanja e-pošte na naslov [email protected], v čigavo pošto morate vstaviti nekaj takega kot "telefon ukraden / izgubljen: prosim deaktivirajte moj račun ". Da bi vprašanje delovalo, morate seveda vključiti osebne podatke, kot sta ime in polna številka telefona, povezanega z računom, skupaj s področno kodo vaše države.

  Izgubil sem mobilni telefon in želim blokirati svoj WhatsApp

  Končno morate to upoštevati Če ste izgubili svoj mobilni telefon ali je bil pred kratkim ukraden, morate najprej opozoriti telefonsko podjetje, ki vam ponuja internetno storitev, da blokira številko in tudi opremo, preprečuje, da bi tatovi izkoristili vašo vsebino.

  Ali ste s tem trikom uspeli blokirati WhatsApp izgubljenega ali ukradenega pametnega telefona?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar