Glavni » alibaba-info » Kako blokirati dostop do strani ali spletnega mesta v Mozilla Firefox z BlockSite Firefox

Kako blokirati dostop do strani ali spletnega mesta v Mozilla Firefox z BlockSite Firefox

AliExpress WW

Če moraš razmisliti glavni programi kot brskalnikDanes ni dvoma, da je Mozillin Firefox eden izmed njih, ki je uspel pridobiti ogromno uporabnikov. Posledica tega je, da se ves čas porajajo dvomi o njegovem delovanju. Vedno obstajajo dvomi o tem, kako shraniti ali si ogledati gesla ali preprosto blokirati dostop do strani ali spletnega mesta. In ravno ta zadnji, tisti, ki vam ga bomo podrobno razložili v tem članku..

Veliko jih je razloge za ta postopek. Od včasih želimo otrokom skriti določeno vsebino ali motnje, saj se lahko zlahka osredotočijo nanje in tako odstopajo od svojih vsakodnevnih obveznosti. To je med mnogimi drugimi razlogi tisti, ki so vas vodili sem. A brez skrbi, danes vam bomo dali rešitev za vaše tesnobe.

Kazalo ()

  Kako lahko blokiram spletna mesta v Firefoxu z BlockSite?

  Čeprav je v zvezi s tem veliko trikov, kot smo že povedali, ne dvomimo, da je eden najzanimivejših neposredno povezan z z uporabo razširitve, kot je BlockSite. Je majhen dodatek za Firefox, zahvaljujoč kateremu lahko blokiramo določena spletna mesta, tako da sledimo tem korakom:

  • Odprite Mozilla Firefox in pojdite na orodja brskalnika.
  • Tam v dodatkih poiščite več dodatkov.
  • V iskalno polje vnesite ime zadevnega vtičnika, to je BlockSite.
  • Ko se prikaže, izberite dodaj v Firefox.
  • Namestitev vtičnika se bo zgodila v samo nekaj sekundah.
  • Znova zaženite brskalnik.
  • Ko se znova zažene, sprejmite dovoljenja te razširitve.

  Po tem lahko začnite blokirati vsa spletna mesta jih želite dodati na črni seznam BlockSite. Po drugi strani pa ne pozabite, da so njegovi razvijalci lansirali tudi različico za mobilne naprave Android, ki jo lahko kadar koli poiščete in naložite iz trgovine Google Play..

  Kako blokirati strani in spletna mesta s starševskim nadzorom sistema Windows?

  Po drugi strani pa Microsoft prek operacijskega sistema Windows Ima tudi orodja za starševski nadzor, ki lahko poskrbijo zase, da nam ponudijo veliko varnejše okolje za brskanje. In nam tudi dovolite, da med drugimi otroki blokiramo strani za odrasle. Če želite to narediti, sledite tem korakom:

  • Prijavite se z otrokovim Microsoftovim računom.
  • Po tem pojdite na začetek in nato na nastavitve.
  • Potem pojdite na račune.
  • Ko izberete zadevni račun, se prijavite na microsoft.com/family.
  • V tem trenutku izberite otroka, ki si bo ogledal ali uredil njihove nastavitve, in Dodaj, da boste lahko zdaj nadzorovali njegovo vsebino.
  • Če želite to narediti, boste morali na tej plošči izbrati račun ali kopirati e-poštni naslov, ki ga je mladoletnik uporabil za odpiranje seje.
  • Daš mu, da pošlje vabilo.
  • Ko bo mali sprejel to povabilo, bo del nadzorne plošče celotne družine, tako da boste lahko nastavili omejitve, ki jim želite preprečiti, da bi se odločili, do katere vsebine ne morejo dostopati.

  Pomen blokiranja določene vsebine za naše najmlajše

  S psihološkega vidika naši otroci ali mladostniki niso dovolj zreli za obdelavo določenih vrst vsebin. No, ti so v fazi učenja in rasti, kjer posnemajo vse, kar opazijo. Izpostavljenost prizorom nasilja lahko povzroči, da se vaša osebnost izkrivi, ker želite poustvariti vsa dejanja, ki jih izvajajo liki vsebine, ki jo gledate..

  Po drugi strani, prav tako ne morejo biti izpostavljeni spolni vsebini ali za odrasle, saj ti lahko prezgodaj prebudijo vašo spolno željo. In no, nikomur ni skrivnost, da smo v otroštvu radi odlični in izstopamo med skupino prijateljev. In morda, ko večkrat vidijo takšno vedenje v številnih vrstah vsebine, mislijo, da je v redu, če to storijo ali poustvarijo, če ni.

  Torej s prevzemom pobude želite omejiti svojo svobodo v spletu, odlično se obneseš kot starš. Ker se zavedate razmer in ste se odločili, da boste v tej zadevi ukrepali, da se izognete prihodnjim nevšečnostim.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar