Glavni » alibaba-info » Kako nekoga blokirati iz Instagrama, ne da bi se tega za vedno zavedal

Kako nekoga blokirati iz Instagrama, ne da bi se tega za vedno zavedal

AliExpress WW

Nobenega dvoma ni, da mora vsako socialno omrežje na nepogrešljiv način ponuditi možnost blokirati nekoga drugega. In to je, da ob nenehni uporabi družbenih omrežij ni presenetljivo, da se na neki točki zatečemo k nekomu. Razlogov je očitno lahko veliko, a pomembno je, da je ta možnost vedno na voljo pri vseh. Ob tej priložnosti vas bomo naučili, kako nekoga takoj blokirati na Instagramu.

Jasno vam mora biti, da ta oseba ne bo mogla videti nobene vaše publikacije, zgodbe, še manj pa neposredno komunicirati z vami. Ko ga blokirate, ne bo več v vašem spletnem življenju.

Kako zelo hitro nekoga blokirati na Instagramu
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Kako nekoga blokirati na Instagramu

  Instagram se je začel kot družabno omrežje, osredotočeno na fotografije in videoposnetke, danes pa se je razvil v aktivni poslovni model. Številni ljudje in podjetja se vsak dan odločijo za uporabo Instagrama za hitro in enostavno komunikacijo s svojimi tisoči sledilci. Ravno zato je funkcija blokirajte račun, blokirati uporabnika na Instagramu, da mu prepreči, da bi videl, ko ste v spletu, ne bi videl vaših publikacij, fotografij ali komentarjev.

  Dobra stvar pri vsem tem je, da postane blokiranje računa Instagram zelo enostavno. Za začetek morate le storiti pojdite na profil osebe, ki jo želite blokirati. Kako greš na profil? Poiščite ga v iskalniku ali če gledate fotografijo ali videoposnetek te osebe, lahko kliknete njeno ime. Tudi če vam je ta oseba poslala zasebno sporočilo ali če vidite njen komentar, lahko obiščete njen profil s klikom na njeno fotografijo ali ime.

  Ko ste v profil uporabnika, ki ga želite blokirati kar morate storiti, je pritisniti gumb menija v zgornjem desnem delu zaslona. So tri točke, ki so navpično.

  Zdaj bi se moral pojaviti pojavni meni, ki ima nekaj možnosti:

  • Prijavi
  • Blokirati
  • Skrij svojo zgodbo
  • Kopiraj URL profila
  • Pošlji sporočilo
  • Profil pošljite kot sporočilo

  Očitno je tista, ki nas zanima, druga možnost: Blokirati. Druga možnost, ki je lahko koristna glede na vaš primer, je Prijavi. Ker ta možnost uporabnika ne samo blokira, temveč na Instagram pošlje pritožbo, da uporabnik krši katero koli pravilo družbenega omrežja.

  Bodite previdni pri uporabi možnosti Prijavi saj morate biti prepričani, da ta uporabnik krši določila in pogoje družabnega omrežja. V primeru, da je ta oseba rasistična, diskriminatorna, nasilna itd. Poročanje je najboljša možnost.

  Ko uporabnika blokira, vas Instagram vpraša, ali to res želite. V tem primeru ne skrbite, ker to osebo lahko blokirate in odblokirate, kolikor želite.

  Ne pozabite, da z blokiranjem te osebe ne more videti nobene vaše objave, zgodbe, fotografije ali videoposnetka, niti ko ste v spletu. Toda na enak način ne boste mogli videti popolnoma ničesar od omenjene osebe.

  Kako odblokirati račun na Instagramu

  V primeru, da želite odblokirajte račun na Instagramu je tudi precej enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da odprete svoj profil in nato dostopate do možnosti konfiguracije.

  Po tem se morate spustiti, dokler ne najdete možnosti "Blokirani računi"Kliknite to možnost.

  Zdaj si lahko ogledate vse račune, ki ste jih blokirali, pritisnite in držite prst na računu, ki ga želite odblokirati, dokler se ne prikaže pojavno okno, kjer boste dobili možnost odblokiranja te osebe.

  Ko ga odklenete, da lahko z njim komunicirate, ga morate znova spremljati. S tem bo tej osebi prišlo obvestilo, zato morate o tem zelo dobro razmisliti.

  Za razliko od Facebooka, ko osebo odblokirate, ne smete čakati 48 ur, da bi jo lahko znova blokirali. Lahko pa to storiš takoj, kolikor se ti zdi primerno.

  Se vam zdijo te informacije koristne? Če je tako, nam pustite komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar