Glavni » alibaba-info » Kako povečati NetBeans, če je koda ali črka majhna - Razvojna platforma za Javo

Kako povečati NetBeans, če je koda ali črka majhna - Razvojna platforma za Javo

Orable Corporation je podjetje, odgovorno za NetBeans IDE. Popolnoma brezplačno razvojno okolje za tiste, ki se posvečajo programiranju aplikacij v Javi, PHP, HTML itd. Veliko ljudi ima posebno težavo in Netbeans je videti majhen.

Pravzaprav se ta težava pojavi, ko takšni ljudje uporabljajo zasloni v ločljivosti Full HD ali celo v 4K. Kjer je zelo pogosto, da so resolucije zelo visoke, zato je marsikaj videti majhno.

Želite se učiti kako povečati Netbeans? Ni problema, ker vas v tem članku želim natančno naučiti, kako rešiti to težavo, sledite korakom po korakih, ki vam jih bom pustil spodaj..

Kako povečati, ko je NetBeans videti majhen
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Slika NetBeans je videti majhna

  Kot lahko vidite, dejansko povečanje Splošna ločljivost NetBeans je povsem preprosto. Ne bo trajalo več kot nekaj minut in brez težav ga lahko uporabite. V primeru, da ga želite vprašati povečati na razrede, kar morate storiti, je, da pustite drsenje pritisnjeno in ga nato premaknete navzdol ali navzgor. To je odvisno od tega, ali želite povečati ali pomanjšati. Če pa želite povečati pisavo, morate:

  • Odprite aplikacijo in počakajte, da se moduli naložijo.
  • Po tem, ko ste v IDE, morate klikniti na Tools (Tools) in nato na Options (Options).
  • Nato kliknite, kjer piše Fonts & Colors, in lahko prilagodite ne samo velikost pisave, temveč tudi barvo itd..

  Kot boste videli, je težavo zelo enostavno rešiti in na ta način že veste kako povečati ločljivost NetBeans -. Zdaj je NetBeans videti majhen, to je stvar preteklosti.

  Korake, ki jih morate upoštevati, da povečate Zoom NetBeans

  • Potrebovali boste Notepad ++, ki je sam po sebi odlična aplikacija in predvsem preveč uporaben. Spletno mesto za prenos te aplikacije je notepad-plus-plus.org.
  • Pomembno je imeti najnovejša različica NetBeans nameščen v našem računalniku. Ko boste vse pravilno namestili, začnimo.
  • Pojdite v imenik, v katerem ste namestili NetBeans, in nato pritisnite tipko "etc ".
  • Zdaj boste morali pritisniti desni gumb miške na datoteki NetBeans.conf in nato "Odpri z NotePad ++ ".
  • Po odprtju bodo morali poiskati naslednje: -J-Dsun.java2d.dpiaware = tru Resnično je treba spremeniti, namesto da postavi napačno. Ko ga končate, ga morate shraniti.
  • Ko ste pripravljeni, ko odprete NetBeans, boste opazili, da je bil prilagojen ločljivosti zaslona.

  NetBeans je v bistvu odprtokodno vizualno razvojno okolje. Uporablja se za razvoj aplikacij z uporabo Jave. To je zelo priljubljen programski jezik, ki se uporablja v številnih aplikacijah in je trenutno v zelo dobrem zdravstvenem stanju, da vam na nek način pove.

  Za tiste ljudi, ki jih zanima vse, kar je povezano z razvojem večplatformnih aplikacij, brez dvoma morajo začnite poizvedovati o IDE NetBeans saj je res uporabno orodje, ki bi ga morali namestiti v računalnik.

  Najboljše od vsega je, da niste omejeni na noben operacijski sistem, saj je to orodje mogoče namestiti na MAC ali v računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 in kako ga namestiti v računalnik in celo Linux ter kako ga namestiti enostavno. Torej v tem smislu sploh niste omejeni.

  Izkazalo se je, da je NetBeans odlična alternativa za programerje

  NetBeans je odličen za to, kako preprost je. Iz tega razloga bodo ljudje, ki so že delali z drugimi aplikacijami, kot je .NET, to zelo enostavno izkoristili in v nekaj urah bodo NetBeans že obravnavali kot nič drugega.

  Na uradni spletni strani lahko najdete veliko število modelov, za katere lahko natančno uporabite program prek aplikacije. Na ta način lahko dobite boljše, bolj dodelane aplikacije in v bistvu dosežete tisto, kar si mislite..

  Je način programiranja v jeziku Java to močno opozarja milijone programerjev po vsem svetu. In to je, da če ste v tem že leta ali šele začenjate, je aplikacija dokaj intuitivna in učna krivulja sploh ni visoka. Začetek uporabe te aplikacije torej ne stane preveč.

  Najboljše od vsega je, da je na istem spletnem mestu na voljo veliko število priročnikov, če dvomite. Toda aplikacija je precej intuitivna in vse možnosti se hitro najdejo, zato v tem smislu mislim, da nimate težav.

  Prav tako je na internetu veliko vadnic, povezanih s tem programom, zato obstaja veliko gradiva, s katerim se lahko naučite, kako ga uporabljati, stvar je videti malo in nič več..

  Kot vedno, če dvomite o uporabi ali namestitvi, tudi če ne veste kako prenesti NetBeans -. Nali mi pustite komentar spodaj.

  Priporočena
  Pustite Komentar