Glavni » google » Kako dodeliti ali sinhronizirati fotografije mojega Facebook profila s stiki v mobilnem telefonu

Kako dodeliti ali sinhronizirati fotografije mojega Facebook profila s stiki v mobilnem telefonu

AliExpress WW

Facebook je eno izmed družabnih omrežij, ki zajema veliko število uporabnikov, kjer lahko z njimi brez težav in trajno ostanete v stiku ter celo lahko pišete na več platformah hkrati. Za vsebujejo vse vrste posodobljenih in prilagojenih profilov, morda želimo vedeti, kako uporabiti fotografije na Facebooku za vaše stike s sistemom Android.

Kako shraniti fotografije Facebook v stike Android
Oglejte si ta video na YouTubu

Za uporabite fotografije iz Facebooka v stikih s sistemom Android, imeli boste seznam posodobljenih profilov, ki se prilagajajo sedanjemu času. Zato je bolje, da te metode uporabite, če želite biti na tekočem s seznamom stikov v Androidu.

S tem člankom, naučili vas bomo, kako uporabljati fotografije s Facebooka na vašem seznamu stikov ali imenik Android, za boljšo prilagoditev vaših prijateljev. Ne oklevajte in sledite tem korakom, da boste redno posodabljali svoj mobilni telefon in imeli dokaj sodoben in inovativen seznam stikov.

Kazalo ()

  Kako svojim Facebook stikom dodelite fotografije s Facebooka?

  Preprosto je, na ta način boste posodabljali slike svojih prijateljev in znancev, kar omogoča njihovo identifikacijo brez težav. Na ta način lahko, če želite najti prijatelja, to preprosto storite z nedavno fotografijo istega.

  Tudi Za vas je lahko zelo zabavno orodje, saj vam omogoča, da fotografije urejate po lastni izbiri in stikom daste želeni videz.

  Sistemske zahteve

  Če želite slediti tej vadnici, morate le imeti Facebook račun in telefon, ki poganja operacijski sistem Android. Ne boste potrebovali nobene vrste aplikacije in dodatnega orodja.

  Ne pozabite imeti vse te elemente pred začetkom korak za korakom, ki vam ga bomo pokazali. Tako ste lahko prepričani, da bo vse delovalo pravilno. Oglejte si celoten postopek spodaj.

  Kako sinhronizirati fotografije mojih Facebook stikov?

  Preprosto sledite spodnjim korakom, da boste lahko v svojih stikih s sistemom Android uporabljali slike iz Facebooka in si lahko prilagodili dnevni red.

  Dostop do Facebooka

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je odprite aplikacijo Facebook na telefonu Android. Če ga nimate nameščenega, to storite v trgovini Google Play. Ne pozabite tudi, da ste se prijavili s svojim uporabniškim imenom za Facebook.

  Izberite Facebook Contact Photo

  Ko ste enkrat v svojem Facebook profilu, morate samo poiščite profil svojega prijatelja in ga izberite. Po tem poiščite sliko, za katero menite, da je primerna za fotografijo profila v koledarju uporabnikov Androida.

  Ko najdete primerno fotografijo osebe, samo morate ga izbrati, da ga vidite v naravni velikosti. Nato morate odpreti meni in izbrati "Nastavi kot ".

  Kako izbrati Facebook fotografijo za Android stik

  Ko odprete razdelek "Nastavi kot ", boste morali poiskati v novem odprtem meniju, alternativa, ki pravi "Slika za stik ".  Po tem preprosto poiščite stik osebe, pri kateri želite postaviti fotografijo, in jo izberite.

  Kako prilagoditi sliko stika na Facebooku

  Po vsem tem bi morali samo prilagodite fotografijo profilal osebe tako, da ustreza dovoljeni velikosti sličice vašega stika. Ko je vse to končano, morate samo klikniti, kjer piše "Končano ".

  Ne pozabite dobro prilagoditi fotografije, da ne boste imeli težav v prihodnosti pri iskanju stika v imeniku Android. Kot smo vam že povedali, lahko uporabite tudi fotografijo stika, jo uredite in si tako na ta način prilagodite celoten dnevni red.

  Če ste sledili vsem korakom do črke, potem zdaj boste lahko videli sliko stika v imeniku Android. Kot ste videli, gre za izjemno preprost postopek, ki vam ne bo dolgo vzel. Zato je vedno idealno slediti tem korakom vsakič, ko želite posodobiti seznam stikov.

  Ne pozabite pustiti svojih komentarjev!!!

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar