Glavni » alibaba-info » Kako povečati ali zmanjšati velikost zaslona mobilnega telefona Android, iPhone ali PC

Kako povečati ali zmanjšati velikost zaslona mobilnega telefona Android, iPhone ali PC

AliExpress WW

Velikokrat je lahko na koncu zelo koristno povečati ali zmanjšati velikost zaslona, Bodisi iz računalnika ali mobilne naprave, ker morda ne boste mogli dobro videti podrobnosti katere koli slike ali katerega koli področja računalnika.

Če še vedno ne veste, kako izvesti to funkcijo, vam povemo, da je to popolnoma mogoče! Zelo v računalniku kot v mobilnem telefonu. S tem korakom se lahko naučite spreminjati velikost zaslona mobilne naprave ali osebnega računalnika na tisto, ki je za vas veliko bolj udobna.

Kazalo ()

  Kako povečati ali zmanjšati zaslon v Androidu?

  V primeru, da želite povečaj velikost zaslona ali pisava in velikost črk v Androidu, naj bo to Huawei, Motorola, Samsung ali katera koli druga naprava. Način je zelo preprost.

  Da bi povečate skoraj celoten zaslon naprave, boste morali slediti tem korakom:

  1. Pojdimo na nastavitve v meniju aplikacij.
  2. Tu lahko najdemo različne možnosti, na primer spreminjanje jezika, barve in celo velikosti tipkovnice, vendar izbrali bomo tisto, ki pravi zaslon.
  3. Tu bomo imeli možnosti Velikost pisave in velikost zaslona
  4. Ti lahko spremenite te možnosti da vidite, kako se spreminjajo v napravi.

  Kako povečati ali zmanjšati zaslon na iPhoneu?

  Naprave Apple se nekoliko razlikujejo v naslednjih korakih:

  1. Moraš dvakrat tapnite zaslon z enim prstom, da zmanjšate velikost, če so ikone prevelike.
  2. Če želite onemogočiti Zoom, lahko pojdite v Nastavitve
  3. Potem splošno.
  4. Potem bomo dostopnost.
  5. In končno gremo do možnosti Zoom, tukaj to možnost lahko vključite ali izključite.
  6. Podobna možnost ima WhatsApp na našem iPhoneu in takrat želimo spremeniti velikost črke, ko omenjena aplikacija.

  Povečajte ali pomanjšajte Windows

  V sistemu Windows imamo nekaj možnosti, da lahko povečamo ali zmanjšamo vse predmete, ki jih imamo na zaslonu, in si jih na ta način ogledamo na bolj udoben način.
  Za to moramo oditi držite tipko za upravljanje (Ctrl) in nato pritisnite tipko "+ " za povečavo ali tipko "- " za zmanjšanje. Ta metoda je najpreprostejša in jo lahko uporabite v Wordu, Chromu itd..

  Povečajte ali pomanjšajte zaslon sistema Windows

  Imamo še eno metodo, ki deluje na podoben način kot prejšnja, a tokrat se bomo uporabite miško. Na ta način lahko izvedemo širši zoom do vsebine, ki jo želimo podrobno videti. Ne pozabite, da je za povečavo ali pomanjšanje kolesca miške nujno, da držite tipko "Control (Ctrl) " in nato lahko uporabite miško.

  Povečajte ali pomanjšajte vse elemente v sistemu Windows

  To, kar smo vam povedali zgoraj, razširi naše početje. Če pa je tisto, kar hočeš povečati ali zmanjšati velikost celotnega zaslona osebnega računalnika, da je videti bolj jasen in večji, lahko z lažjim prikazom na zaslonu uporabite "Lupo ". To možnost lahko kadar koli spremenite brez težav.

  1. Z desno miškino tipko kliknemo nanjo pisalna miza (na praznem območju).
  2. Prikaže se pojavni meni kliknite nastavitve zaslona.
  3. Poiščemo možnost, ki pravi spremenite velikost besedila, aplikacije in drugi elementi. Pritisnite to možnost.
  4. Privzeta velikost zaslona bo 100%, vendar lahko spremenite po svojih željah.
  5. Če želite izboljšati kakovost slike in jo povečati, lahko tudi spremenite ločljivost zaslona. Čeprav je to odvisno tudi od optimalne ločljivosti zaslona.

  Lahko preizkusite obe možnosti, dokler ne najdete tiste, zaradi katere se počutite prijetno. Če vas katera od možnosti ne prepriča, lahko obnovi začetne vrednosti brez težav, če želite.

  Kako povečati ali zmanjšati zaslon na Macu?

  Na Macu je to zelo enostavno. Edino, kar bomo storili, je pridržite tipko možnosti in "Apple " s fizične tipkovnice. Po tem morate pritisniti tipko "+ ", s katero se poveča, tipko "- " pa za zmanjšanje velikosti..

  Če vas skupina prosi, da aktivirate funkcijo povečave. To lahko storite pritisnite tipko možnosti in "Apple " skupaj z zvezdico. To je idealen način za povečanje ali zmanjšanje velikosti zaslona v Macu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar