Glavni » alibaba-info » Kako razširiti pomnilnik ali pomnilnik iPhona in iPada?

Kako razširiti pomnilnik ali pomnilnik iPhona in iPada?

AliExpress WW

Danes imajo mobilne naprave večjo zmogljivost shranjevanja kot pred nekaj leti. Vendar pa si uporabniki vedno želijo imeti malo več.

To je predvsem zato, ker kljub dejstvu, da se je zmogljivost terminalov močno povečala, raste tudi teža datotek, ki jih prenesemo. Za kar si včasih želite biti sposobni povečati pomnilnik vašega iPhona, ki jih bomo razložili.

To je preprosto: trenutno med Full HD, 4K itd. Teža različnih datotek je veliko večji kot pred nekaj leti. To pomeni, da če je z 32 GB danes prišel do nas, je morda za nekatere s 64 GB ali 128 GB za kratek čas.

Kazalo ()

  Triki za povečanje pomnilnika iPhone ali iPad

  Če imate napravo s 16 GB pred nekaj leti, so stvari veliko slabše. V primeru, da imate 32 GB, je lahko nekoliko bolj znosno. Ampak še vedno ti hitro vam bo zmanjkalo prostora če želite prenesti preveč stvari z interneta.

  Poglejmo potem nekaj trikov za razširitev prostora shranjevanje našega terminala in na ta način lahko uživamo v vsem, kar želimo prenesti, ne da bi preveč skrbeli zaradi vesoljske problematike.

  Obstajajo nekatere naprave, kot so Leef iBridge ki ima rahlo dostopno ceno in se ga prek kabla Lightning lahko poveže z vašo napravo, da poveča njeno zmogljivost. Tako imate lahko več prostora, čeprav se omejimo na približno 16 GB več.

  Po drugi strani pa, če pridobite SanDisk ixpand lahko boste imeli 32 GB prostora, kar vam omogoča, da med drugim shranite ogromno pesmi, slik ali filmov.

  Shranite jih v računalnik ali v oblak

  Očitno to ni dobra rešitev, saj bodo datoteke v vašem oblaku, do katerih boste imeli dostop prek interneta. Toda to je način, da čim bolj izkoristite prostor za shranjevanje, ki ga imate v svoji napravi. Ideja je, da vse tiste datoteke, ki vam res ne služijo, ampak da ne želite izbrisati. Prenese jih na trdi disk računalnika.

  Na ta način teh datotek ne izgubite, vendar ostanejo shranjene. Še ena zelo zanimiva alternativa in mislim, da bi bila najboljša je ta datoteke, ki jih ne uporabljate preveč, jih imajo v oblaku in tiste, ki jih običajno uporabljate v svoji napravi.

  Na ta način lahko na varno shranite katero koli datoteko, ki je ne želite izbrisati, vendar boste imeli dostop do nje. od koder koli naletite na internet. Če za poslušanje glasbe ne želite porabiti mobilnih podatkov, si lahko zagotovite več kot dovolj prostora za prenos neštetih pesmi.

  Očistite telefon

  Izjemno pomembno je tudi, da občasno očistite telefon neželenih ali podvojenih datotek. Za to priporočamo, da uporabite aplikacija, imenovana PhoneClean tako da se na ta način izločijo vse tiste datoteke, ki se sčasoma kopičijo in zavzamejo veliko prostora.

  To je nekaj, kar je priporočljivo izvajati vsake toliko časa, in sicer takrat, ko nameščamo aplikacije, brskamo po internetu, prenašamo datoteke itd. Vse to ustvarja podvojene in neželene datoteke. Kaj jih je treba občasno odstraniti da ne bi porabili preveč prostora na telefonu in ga naredili manj tekočega.

  Tveganja razširitve shrambe za iPhone

  Obstaja veliko videoposnetkov, kjer boste lahko našli vadnice ljudi, ki nameravajo razširiti spomin iPhona. Težava je v tem, da je očitno tveganje, ki ga je treba upoštevati, bolj kot za tiste ljudi, ki nimajo velikega znanja, ker smo govorili o spreminjanju matične plošče terminala.

  Če nimate ustreznega znanja in orodij, lahko na koncu dobite neuporaben telefon. To je zapleten postopek kar ni priporočljivo za začetnike.

  Dodatki za razširitev pomnilnika za iPhone

  Očitno lahko najdemo veliko dodatkov ki služijo za povečanje pomnilnika naše naprave. Mnogi od njih so premajhni dodatki, ki pa jih je vseeno nekoliko neprijetno nositi..

  Poiščete lahko tudi Pomnilnik MicroSD, ki vam najbolj ustreza in z uporabo te ali katere koli druge metode, o kateri smo govorili, vam bo pomagal povečati pomnilnik telefona, tako da boste lahko uživali v svoji glasbi, video posnetkih ali slikah, ne da bi se toliko skrbeli za prostor.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar