Glavni » alibaba-info » Kako prilagoditi in umeriti barve zaslona Samsung Galaxy S7 (nasičenost, svetlost, kontrast)

Kako prilagoditi in umeriti barve zaslona Samsung Galaxy S7 (nasičenost, svetlost, kontrast)

AliExpress WW

Med mobilnimi telefoni je najboljši zaslon Samsung Galaxy S7 in številne dodatne funkcije, zaradi katerih ga lahko izberete med najljubšimi, pa tudi eden najnovejših vrhunskih telefonov, ki jih predstavim. korejsko podjetje. Zaradi tega imamo več možnosti, da ga konfiguriramo tako, da se nam zdi najbolj udobno, ena izmed njih je prilagoditev nasičenih barv. Tako boste lahko videli mehkejše in svetlejše barve, kot so naravne, čeprav ne z velikim kontrastom, kot smo ga vajeni..

Najboljše od vsega je, da s to možnostjo lahko prihranimo malo več baterije, saj bi zmanjšali svetle tone, ki porabijo največ baterije. Resnica je, da je to zmanjšanje barv zelo enostavno in vse prednosti, ki bi jih imeli ob tem, so velike.

Zaslon, ki ima Galaxy S7 Je zelo dobre kakovosti, kar je dobro, saj imate na ta način presenetljive in svetle barve, kar močno poveča kontrast in nasičenost slik. Zaradi tega je vse videti toliko bolje, resnica pa je, da čez nekaj časa, predvsem ljudem, ki telefon preveč uporabljajo, začne poškodovati vid. Odstotek škode je minimalen, čeprav je vse zelo odvisno od vsakega posebej.

V vsakem primeru je vedno dobro preprečiti vse, kar lahko škoduje vašemu vidu, ker je za oči treba veliko paziti. Če boste svoj Galaxy S7 uporabljali veliko, upoštevajte prilagajanje barv zaslona, ​​zagotavljam vam, da bo preprosto in hitro. Na enak način bi lahko predstavil, da zaslon postane črn, ko to najmanj pričakujete, pokažemo vam, kako rešiti črni zaslon na Samsung Galaxy S7.

Kazalo ()

  Kako prilagoditi barve zaslona Samsung Galaxy S7

  Kot sem vam že povedal, je to povsem enostavno nastavitev, Trajalo bo le nekaj minut, zato ne skrbite.

  • Torej, najprej boste vstopili v Meni
  • Potem boste šli v Nastavitve
  • Nato boste kliknili na Način prikaza
  • Običajno je mobilni telefon vedno vklopljen Prilagodljiv zaslon, kakšna je tovarniška postavitev.
  • Kar morate pritisniti, je Osnovno da bi imeli čim manj učinkov, čeprav če pogledate imate več možnosti, zato izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

  Tako nastavite barve svojega Samsung Galaxy S7 tako da ne bo poškodoval vida, vendar ne mislite, da bo kakovost slike padla, ker ne. Zmanjšali boste samo tonaliteto, dobra stvar pa je, da lahko prihranite tudi majhen odstotek baterije in se izognete, da se vaš Samsung Galaxy S7 ne vklopi ali napolni.

  To so funkcije, ki jih o Samsungu S7 niste poznali

  Že veste kako nastavite barve na zaslonu vašega Samsung S7; Zdaj vam pokažemo, katere skrivne funkcije lahko uporabljate, povedali vam bomo tudi nekaj informacij, ki jih o tem odličnem mobilnem telefonu niste vedeli.

  Med najpomembnejšimi podatki in kar dodaja prednosti opreme Samsung Galaxy J7 je ta, da ima prednjo kamero vključeno bliskavico, ki vam bo omogočila, da posnamete vse selfije, ki jih želite, ne glede na čas; kakovost materialov, iz katerih je izdelan, je nesporna, velja za bolj odporne kot druge vrhunske naprave.

  Glede funkcij, ki jih niste poznali in jih želite uporabljati, bomo omenili nekaj zanimivih možnosti, ki jih boste želeli uporabljati ves čas:

  • Razdeljeni zaslon: aktivirate ga lahko na dva načina; prvi: samo enkrat pritisnite gumb nedavnih funkcij in izberite možnost; drugi je z držanjem istega gumba, dokler zaslon ni razdeljen.
  • Nočna straža: če ga želite aktivirati, morate le odpreti nastavitve, izbrati zaslon in aktivirati nočno uro; S to možnostjo lahko prikažete čas na straneh naprave in se tako izognete zaslepljeni svetlobi v temi.
  • Način ultra varčevanja: samo tako, da odprete nastavitve in izberete baterijo, lahko aktivirate način ultra varčevanja; imeli boste dolgočasno svetlobo, na začetnem zaslonu se bo pojavilo nekaj aplikacij in ko zaklenete napravo, se podatki samodejno izklopijo.

  S temi funkcijami svoj mobilni telefon Samsung S7 boste kar najbolje izkoristili; Za to opremo je značilna ena najboljših vrhunskih naprav tega podjetja, ne oklevajte in aktivirajte vse te skrite funkcije, ki vam omogočajo boljše delo na napravi.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar