Glavni » alibaba-info » Kako prilagoditi ali spremeniti pisavo na kateri koli Motorola Moto G

Kako prilagoditi ali spremeniti pisavo na kateri koli Motorola Moto G

AliExpress WW

Ko pomislimo na najuspešnejše prodajne pametne telefone zadnjih let, praktično ni dvoma, da je obstajal pravi kralj srednjega razreda, ko pomislimo na Motorolo Moto G.

Zastonj že štiri generacije ni na trgu, vsi so zelo iskani med uporabniki. Dejansko moramo poudariti Motorole Moto G, da če se po nečem razlikuje, je preprosta uporaba ki ga predlaga uporabnikom, predvsem zaradi dejstva, da ima skoraj čisti operacijski sistem Android.

Kako spremeniti pisavo Motorola Moto G
Oglejte si ta video na YouTubu

Najprej preverite, ali je vaš mobilni telefon zakoreninjen, saj lahko doseže biti slab znak če želite nadaljevati s tem postopkom.

Kazalo ()

  Kako na mojem Motorola G korak za korakom spremeniti pisavo v prijetnejšo brez programov

  No, seveda so nas bralci prosili za vse vrste informacij in vadnic o Motoroli Moto G, tokrat pa smo želeli govoriti o tisti, ki bo omogočila globoko spremembo v napravi

  Tudi ko nimaš korenin. Govorimo torej o možnosti spremenite vir v Motorola Moto G, korak za korakom, ki služi za Moto G, Moto G 2. generacije, Moto G 3. generacije in Moto G 4. generacije.

  Za to analizirajte značilnosti svojega mobilnega telefona, če jih poznate z odličnostjo, ne bo ničesar, česar ne bi znali narediti ali ne enostavna in hitra ideja za reševanje; nič boljšega kot vedeti, kaj imaš in kaj narediti s tem

  Seveda, čeprav je res, da za spremembo vira Motorole Moto G ni nujno, da je vaš pametni telefon zakoreninjen, moramo o tem povedati zato boste potrebovali določeno aplikacijo v primeru GO Launcher Ex, najprej najprej začnite z neposrednim prenosom.

  Ta aplikacija vam bo omogočila, da spremenite pisave, ki jih prinaša naprava Android, drugim z novimi smešne barve in slogi, v tem primeru za Motorola Moto G, uporabni pa tudi za druge.

  Spremenite pisave na Motorola Moto G z GO Launcher EX

  Ko prenesete GO Launcher EX na vašem Motorola Moto G in ste ga namestili, morate slediti majhnemu koraku, da lahko spremenite pisave te naprave, tiste, ki so privzeto v tem čistem Androidu, ki smo ga že omenili.

  No, Takrat moramo v tem smislu poudariti, da bomo morali iskati v trgovini Google Play, glavnih virov za zaganjalnik Go, ki jih je veliko, zato vam priporočamo, da si jih ogledate sami.

  No, ko končate s prejšnjimi koraki, bo čas, da odprete to aplikacijo in to neposredno z glavnega zaslona, lahko pritisnete gumb v desnem kotu, tako da boste do njega dostopali čim prej, torej do vseh novih virov.

  Nato lahko izberete nastavitve, ki so del menija, in videli boste eno najprivlačnejših možnosti prilagajanja v aplikaciji je pisava / pisava, ki nas v tem primeru zanima.

  Glede na vire, ki smo jih namestili v našo Motorolo Moto G, se bo odprl seznam tistih, ki jih imamo na voljo, in potem bomo morali izbrati tistega, ki ga imamo na voljo, kar v resnici ni zelo zapleteno, čeprav bi jih morali videti vse, da se prepričate, katera vam je najbolj všeč.

  Poleg tega morate vedeti, da lahko datoteke pisav tudi ročno postavite v / pot sdcard / GoLauncher Ex / pisave ali pisave, čeprav boste v tem primeru morali po tem znova zagnati napravo.

  V redu, zato ni veliko več za povedati o možnosti spreminjanja pisave za Motorola Moto G, zato ne smete nehati dajati posnetek te vadnice, ki je v preteklosti postregla s toliko uporabniki, in to je eno najzanimivejših za tako znani mobilni telefon, kot je Motorola Moto G.

  Če imate kakršna koli vprašanja o tem korak za korakom, vedno To lahko komentirate v tem članku, mi pa vam bomo poskušali čim prej pomagati za dokončanje postopka.

  Ali ste s tem korakom po korakih lahko spremenili pisave vašega Motorola Moto G??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar