Glavni » alibaba-info » Kako prihraniti in podaljšati življenjsko dobo baterije Samsung Galaxy J7 z aktiviranjem načina ultra varčevanja z energijo

Kako prihraniti in podaljšati življenjsko dobo baterije Samsung Galaxy J7 z aktiviranjem načina ultra varčevanja z energijo

AliExpress WW

Brez dvoma je model Samsung Galaxy J7 eden najuspešnejših ljudi v svetu Samsung je začel v zadnjih letih napravo, ki so jo prodali milijoni po vsem svetu. No, resnica je, da smo vam danes želeli pokazati nekaj najboljših skrivnosti, da še bolj izkoristite Samsung Galaxy J7.

Resnica je, da so nas mnogi bralci spraševali o najboljših trikih za varčevanje baterija v Samsung Galaxy J7, in želimo vam pokazati nekaj tistih, ki bi jih morali poznati. In res je, da čeprav ta pametni telefon med drugim izstopa po svoji bateriji, smo prepričani, da boste v teh primerih vedno dobili malo več avtonomije, celo ena od težav s porabo baterije v vašem mobilnem telefonu je lahko virus, ki bi ga morali izbriši.

Kazalo ()

  Izboljšajte avtonomijo Samsung Galaxy J7

  • Če uporabljate WiFi, onemogočite mobilne podatke: Čeprav je to trik, ki ga je večina uporabnikov verjetno že imela v mislih, ga morate v primeru, če ni tak, začeti izvajati že zdaj. V teh situacijah je pomembno, da v primeru, da je ne uporabljate, ne vklopite nobene povezave, zato nas vprašajte, samo vprašajte nas.
  • Onemogočite WiFi, če uporabljate mobilne podatke: obratni primer do tistega, kar smo že povedali. Če imate odprte povezave Wi-Fi, vendar ni omrežja, s katerim bi se povezali, boste edino dosegli, da mobilnik porabi ogromno baterije, kadar pa je idealno, da ne. Povezave WiFi naj bodo vklopljene le, če so v bližini omrežja WiFi.
  • Aktivirajte samodejno svetlost: eno izmed vprašanj, ki ga mnogi uporabniki pozabijo, ko gre za porabo baterije mobilnih telefonov, je neposredno povezano s svetlostjo zaslona. Resnica je, da bi moralo biti čim manj, saj boste v nasprotnem primeru porabili več baterije, kot je priporočeno. Zato priporočamo, da samodejno svetlost ohranjate aktivno.
  • Zaprite aplikacije v ozadju: Velikokrat lahko aplikacije v ozadju povzročijo preveliko porabo energije, še posebej, če so družbene in se nenehno posodabljajo. V teh primerih priporočamo, da te aplikacije držite zaprte, dokler jih ne uporabljate..
  • Če niste doma, vključite način varčevanja z baterijo: način varčevanja z baterijo je eden najzanimivejših, kar imajo mobilni telefoni, še posebej, če se boste ukvarjali z drugimi stvarmi in ne boste gledali pametnega telefona. V teh primerih priporočamo, da si potrudite, da ga aktivirate vsakič, ko zapustite dom, da prihranite baterijo, seveda.
  • Med pogostimi težavami Samsunga so lahko poraba baterije v mobilnem telefonu. Obstajajo aplikacije, zaradi katerih lahko porabi več akumulatorja. Z lahkoto jih odstranite, da ocenite, ali poraba teh aplikacij preseže porabo..

  Kako prihraniti baterijo na Samsung J7

  Varčevanje z energijo: Ta način je osnovni in nam zelo pomaga, da prihranimo malo baterije. Moramo iti do dela donastavitve, nato aplikacije in nato nastavitve. Gremo tja, kjer piše sistem, nato na baterijo in na tem mestu bomo pritisnili, kjer piše Način varčevanja z energijo.

  Svetlost zaslona: Očitno je, da je svetlost vseživljenjsko praznjenje baterije, svetlejši kot je zaslon, več baterije bo porabil, zato je priporočljivo, da uporabljamo čim bolj temna ozadja. Hkrati poskusite počakati, da trajanje zaslona znaša od 15 do 30 sekund, ne več kot to..

  Nekaj ​​v mislih imejmo v mislih: če uporabljate mobilne podatke, boste porabili več baterije kot pri uporabi WiFi, to je pomembno, saj je razlika opazna v mnogih urah avtonomije, ko uporabljamo WiFi. V zameno pa vam priporočamo, če se boste uporabljajte samo WhatsApp na primer in brez socialnih omrežij itd. Poskusite ostati brez povezave v omrežju 2G, saj porabi bistveno manj baterije kot 3G in da o 4G ne govorimo.

  Da bi to dosegli, gremo na konfiguracijo, nato na povezave in zdaj gremo na več nastavitve povezave. Gremo tja, kjer piše mobilno omrežje, nato omrežni način in takrat izberemo edini GSM, ki bi postal 2G.

  Še en nasvet, ki vam ga lahko damo in je tudi temeljni, je, da poskusite ne ohranja sinhronizacije vseh računov, izklopite na primer obvestila s Facebooka na 1 uro in jih nastavite na Nikoli. Enako kot pri ostalih aplikacijah, ki jih imate, poskusite namestiti najmanj, če ne boste nenehno spremljali podatke, ki jih porabijo..

  Ne pozabite pa tega bolj aktivne stvari imate, več baterije boste porabili (GPS, mobilni podatki, drugo).

  Katere druge trike za varčevanje z baterijo na Samsung Galaxy J7 poznate ali uporabljate?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar