Glavni » alibaba-info » Kako prihranite pri katerem koli izdelku AliExpress (poseben nasvet)

Kako prihranite pri katerem koli izdelku AliExpress (poseben nasvet)

AliExpress WW

Danes bom izkoristil priložnost in naredil kratek članek, v katerem bom razložil naš najljubši trik za prihranek na AliExpressu.

Če sledite blogu, boste vedeli, da smo pred nekaj leti izdali AlixBlog Live (orodje za pripravo seznamov želja, ki vam prikazujejo zgodovino cen posameznega izdelka) in razširitev za Google Chrome, ki vam je omogočila več stvari neposredno med brskanjem po AliExpressu: preverite zgodovino cen izdelkov, analizirajte ponudnike, preverite sledenje naročilom itd.

...

Daleč najboljše orodje, ki vam je bilo najbolj všeč (in tudi nam je bilo), je bilo orodje »Poišči cenejše pri drugih prodajalcih«, s katerim ste lahko preverili, ali je isti izdelek naprodaj v drugih trgovinah AliExpress.

Težava je v tem, da zaradi pomanjkanja časa opustimo vzdrževanje prizidka in ta ne obstaja več

...

Vendar obstaja odlična alternativa

Vendar je nekdo navdihnil tisti del naše stare razširitve in postavil novega, imenovanega AliCompare (ki ga lahko namestite tukaj). Ali izdelek išče le pri drugih prodajalcih, vendar to zelo dobro.

Še vedno ne razumete, kaj počne?

Če jo želite razumeti, poglejte ceno te bluze:

Zmanjšana je za 45% in ima odlične ocene. Kako to zveni kot odličen nakup? No, če pred plačilom kliknete gumb «Poišči cenejše pri drugih prodajalcih», boste odkrili, da je isti izdelek naprodaj v številnih drugih trgovinah AliExpress po veliko nižji ceni:

To se zgodi, ker prodajalci AliExpress skoraj nikoli niso proizvajalci, temveč posredniki, ki kupujejo zaloge v kitajskih tovarnah in jih preprodajajo. Zato je lahko isti izdelek po radikalno različnih cenah, odvisno od tega, kdo ga prodaja..

Razširitev za Chrome preprosto doda modri gumb na sredino strani izdelka AliExpress in izgleda tako:

Ko pritisnete, se na dnu zaslona odpre seznam prodajalcev z istim izdelkom (v tem primeru Populele 2):

Očitno ne deluje vedno, vendar je zelo priporočljivo, da pred lansiranjem pritisnete gumb, da kupite nekaj, samo da se prepričate, da ne kupujemo nekaj, kar je precej nad povprečno ceno.

Podaljšanje AliCompare je brezplačno in ga lahko varno namestite od tukaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar