Glavni » alibaba-info » Kako združiti ali razvrstiti predmete, oblike, slike in besedila v Wordov dokument

Kako združiti ali razvrstiti predmete, oblike, slike in besedila v Wordov dokument

AliExpress WW

Eno najbolj uporabnih in praktičnih orodij, ki jih ima program Microsoft Word, je tisto, ki omogoča združevanje in razvrščanje v skupine vse vrste elementov. Na ta način, če delate pri projektu in morate na vrhu slike ali fotografije sestaviti skupino fotografij, besedilnih polj, oblik ali besedil, lahko to storite v samo eno, da lahko manipulirate izbrani niz v eni sami smeri.

Prav tako lahko shranite vse elemente, kot da bi bil le en, da jih lahko kasneje izvedete druge vrste pisarniške programske opreme. Po drugi strani pa, če si premislite, obstaja tudi možnost, da se razstavite, tako da lahko sami znova manipulirate z vsakim elementom ali ga spremenite.

Iz vseh teh razlogov smo vam prinesli to preprosto vadnico, v kateri se boste naučili, kako se združiti in razstaviti predmeti, oblike ali slike zelo hitro in učinkovito, v kateri koli različici programa Word in v nekaj minutah vašega časa.

Kazalo ()

  Navodila za razvrščanje različnih elementov v Wordu

  Najprej vam moramo omeniti, da je ta postopek mogoče izvesti brez težav v vse različice programa Word, vendar priporočamo, da namestite nov paket Office 2013, ki prinaša boljše novosti v vseh funkcionalnostih in orodjih.

  Kljub temu morate v programu odpreti nov dokument in namestiti vse elemente, ki jih želite, če želite dodati slike, lahko dostopate do možnosti Vstavi ki se nahaja na vrhu plošče z orodji. Po drugi strani pa, če je tisto, kar potrebujete, združiti oblike, jih boste morali najprej narisati iz iste možnosti v Vstavi oblike.

  Druga stvar, ki jo morate storiti, je, da postavite vse slike enake velikosti ali oblike, ki jih želite združiti, tako da vse videti veliko bolj organizirano in postopek je lažje izvesti.

  Nato izberete vse predmete, ki so tam prisotni, in kliknete možnost, ki pravi Format za nadaljevanje izberite možnost Skupina, ko se prikaže spustni meni, morate še enkrat dati gumb za skupino.

  To je celoten postopek, ko bodo vsi elementi pravilno združeni in bo združeno v eno datoteko, ki jih lahko izvozite ali shranite v želeni obliki. Upoštevati je treba, da elementov, ki imajo obliko V skladu z besedilom, ni mogoče razvrstiti v skupine, zato morate spremeniti možnosti za druge, ki so na voljo.

  Kako razvrstiti predmete, oblike in slike iz spletne različice Worda

  Če še vedno ne poznate spletne različice programa Word, vas vabimo, da jo takoj preizkusite, saj lahko tukaj ustvarite vse vrste dokumentov in shranite jih prek interneta, kar pomeni več prostora za shranjevanje datotek.

  Ko imate na strani vse urejeno, morate vse izbrati in narediti desni klik na predmete, polja z besedilom, oblike ali slike in kliknite, kjer piše »Skupina«, saj je v tej spletni različici vse obdelano v angleškem jeziku, vendar bo vedeti, kako izvesti postopek, veliko lažje.

  Urejanje in razvrščanje predhodno izbranih predmetov

  Če želite element individualno urediti, ga morate dvakrat klikniti, da ga premaknete ali spremenite njegovo obliko in velikost, vse to brez je treba razstaviti celoten sklop. Opaziti morate le, da se na predmetu pojavi majhno izbirno polje, ki ga lahko brez težav spremenite.

  Po drugi strani pa, če želite predmete razstaviti, morate z desno miškino tipko klikniti izbrane slike in dodati Group in nato, ko nove možnosti boste razstavili. Na ta preprost način bodo vaši elementi spet individualizirani, tako da jih boste lahko spreminjali po svojih željah.

  Pomembno je omeniti, da za razvrščanje in razvrščanje predmetov, slik, oblik ali besedilnih polj v skupine morate razvrstiti izberite vsaj dva predmeta to storite, ker program ne upošteva posameznih izbir in nadaljuje z ustvarjanjem njihovih kombinacij.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar