Glavni » amazon » Kako dodati in konfigurirati plačilno sredstvo v Googlu Play s kreditno kartico, debetno kartico ali PayPal

Kako dodati in konfigurirati plačilno sredstvo v Googlu Play s kreditno kartico, debetno kartico ali PayPal

AliExpress WW

Kot vemo, je Google Play trgovina z aplikacijami operacijskega sistema, ki so ga razvili ljudje iz Googla za mobilne naprave, ki je prav tako tovarniško nameščen v večini teh terminalov. V tem primeru bomo razložili, kako konfigurirati plačilno sredstvo v Googlu Play s kreditno kartico ali prek PayPal..

Kako dodati in konfigurirati plačilno sredstvo v Googlu Play s kreditno, debetno ali PayPal kartico
Oglejte si ta video na YouTubu

In glede na to, da ima veliko plačljivih vsebin, je pomembno, da če želimo pridobiti katero koli od njih, si vzamemo težave izberite najboljši možni način plačila glede na naše zmogljivosti. Naučili se bomo tudi, kako dodati ali urediti plačilno sredstvo s prejšnjo konfiguracijo in ga želimo spremeniti.

Kazalo ()

  Nastavite plačilo v spletu Google Play

  Zdaj, na tej točki moramo reči, da najprej morate vnesite v Spletno mesto Google Play in ko ste to storili, kliknite možnost menija in nato "načini plačilaNato moramo slediti navodilom, ki nas vodijo do vnosa potrebnih podatkov, odvisno od vrste plačila, ki ga želimo določiti.

  V istem razdelku Načini plačila boste videli tiste, ki ste jih konfigurirali. Če želite dodati drugega ali nimate še nobenega uveljavljenega, morate kliknite Dodaj plačilno sredstvo. Tam boste videli tri načine plačila, ki jih lahko uporabite, kar je, kot rečeno, povezano s kreditnimi ali debetnimi karticami, računi PayPal ali odkupnimi kuponi, ki so prav tako koristni. Če izberete katerega od njih, morate dodati podatke o njem.

  Po drugi strani pa v istem meniju Videli boste tudi možnosti Spreminjanje načinov plačila, Zahvaljujoč temu boste lahko izbrali enega izmed tistih, za katere ste se odločili, da spremenite svoje podatke. Na enak način, Izbrišete lahko tudi metode, ki ste jih že konfigurirali, in za to morate klikniti gumb Delete, tako da boste v samo eni sekundi odstranili tisto metodo, ki je ne želite več videti.

  Načini plačila v aplikaciji Google Play

  Poleg tega, kar smo že omenili, morate vedeti, da nekateri telefonski operaterji delujejo tudi kot izbirni način plačevanja v Googlu Play, čeprav je to odvisno od vašega, zato se o tej možnosti posvetujte z njimi..

  Vsekakor je pomembno, da se tega spomnite Te spremembe je treba izvesti na uradni spletni strani Google Play, glede na to, da v aplikaciji Google Play ne boste mogli urejati načinov plačila, kar je moteče, vendar je povezano z varnostnimi težavami.

  Kakšna plačila sprejema Google Play

  Najprej morate imeti v mislih to Google Play prilagodi načine plačila glede na državo, v kateri se nahajamo zato možnosti, ki jih lahko predstavite spodaj, morda niso edine možne, odvisno od države, v kateri ste.

  Prvi način plačila, ki ga je treba razložiti, je način plačila s kreditnimi karticami, s katerimi lahko plačujete Visa Electron, Visa, American Express in Mastercard. V primeru neprijetnosti pri plačilu se moramo obrniti na banko, da bo lahko rešila težavo.

  Eden najbolj priljubljenih načinov plačila v zadnjih letih za svojo enostavnost in varnost je PayPal, kar v tem primeru Google Play sprejema in je eden najhitrejših plačilnih postopkov.

  Druga oblika plačila je prek nekaterih računov pri operaterju mobilne telefonije, kot so Vodafone, Orange ali Movistar. Plačilo nakupa lahko tudi zaračunate in vam ga zaračuna telefonska družba po vaši izbiri. V tem konkretnem primeru je omogočena za Španijo, Kot je navedeno zgoraj, je treba način plačila preveriti glede na državo.

  Vrste plačil, ki jih Google Play ne podpira

  V tem primeru obstajajo plačilna sredstva, ki v Googlu Play niso omogočena kot so bančna nakazila, Western Union, Money Gram, elektronski prenosi, navidezne kreditne kartice, zdravstveni varčevalni računi, kartice javnega prevoza in kakršno koli plačilo na račun. Torej bomo morali imeti v mislih pri nakupu izdelka prek Googla Play.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar