Glavni » alibaba-info » Kako dodati ali dodati pripomoček v mobilno hišico ali zaklenjeni zaslon

Kako dodati ali dodati pripomoček v mobilno hišico ali zaklenjeni zaslon

AliExpress WW

Pripomočki so se izkazali za zelo koristne za vse uporabnike, ki imajo pametni telefon, saj nam omogočajo informacije ali hitrejši dostop do aplikacije, nameščene na napravi. Ker so te tako pomembne, vas bomo tokrat naučili, kako dodajte pripomoček na zaklenjeni zaslon iz telefona.

Privzeto lahko na svojem mobilnem telefonu najdete najrazličnejše pripomočke. Lahko pa prenesete več iz Googla Play, tudi v nekaterih primerih bodo drugi nameščeni skupaj z nekaterimi aplikacijami, na primer nekateri predvajalniki glasbe, ki vključujejo pripomoček, tako da lahko manipulirate seznam predvajanja z zaklenjenega zaslona mobilnega telefona.

Kazalo ()

  Kakšna je korist od uporabe pripomočka?

  The Pripomočki so zelo uporabni, Na primer, vremenski pripomoček je zelo uporaben in vam omogoča, da prihranite težave z iskanjem in ogledom časa, lahko pa jih uporabite tudi za dodajanje opomb, ki nas opomnijo na zaslon, kar se izkaže za zelo praktično..

  Skupaj je ena na voljo veliko Windgeta, In če želite, lahko naložite veliko več od tistih, ki jih je vaša naprava že namestila. Na splošno jih večina ljudi uporablja zelo pogosto, najpogostejši pa so čas, glasba, note in iskalnik.

  Kako dodati pripomoček na zaklenjeni zaslon Samsung

  Tukaj je zelo preprosto Zapustil vam bom nekaj korakov tako da lahko to storite hitro, enostavno in brez težav.

  1. Najprej moraš pojdite v glavni meni, se pravi v imenik aplikacij vašega mobilnega telefona.
  2. Zdaj morate vstopiti Nastavitve ali Nastavitev.
  3. V tem oknu si boste lahko ogledali več možnosti, poiščite in izberite tisto, ki piše Zaklenjen zaslon.
  4. Zdaj v tej možnosti morate poiskati in klikniti Različni pripomočki.
  5. V tem razdelku morate vnesti možnost, ki pravi Pripomoček za zaklenjeni zaslon (Najprej morate preveriti, ali imate vključeno možnost priljubljenih aplikacij, saj v nasprotnem primeru ne boste mogli dostopati do pripomočka, ki se prikaže na zaklenjenem zaslonu).
  6. Vklopljeno priljubljene aplikacije lahko boste dostopali do vseh aplikacij, ki jih lahko dodate na zaklenjeni zaslon svojega mobilnega telefona.
  7. Kot zadnji korak imate možnost ogled aplikacij ki ste jih že izbrali, da se na zaklenjenem zaslonu prikažejo med priljubljenimi.

  Prednost prenosa in dodajanja pripomočka za zaklepanje zaslona vašega mobilnega telefona je, da boste lažje uporabljali svoj pametni telefon, ne da bi morali najprej odkleniti svoj mobilni telefon, da boste lahko uporabljali želene aplikacije. Kot boste videli, gre za zelo enostaven, preprost in tudi uporaben postopek, ki ga lahko uporabite v kateri koli napravi, ki uporablja operacijski sistem Android.

  Najboljši pripomočki za dodajanje na začetni zaslon Samsung

  Ko želimo uporabiti pripomočke na domačem zaslonu, imamo veliko možnosti, že smo vam povedali, kako jih naložite, povedali pa vam bomo, katere so najboljše na vašem Naprava Samsung vedno na dosegu roke.

  • Pohitite: je eden najpogosteje uporabljenih, deluje kot dnevni red; s ta pripomoček lahko vidite na zaslonu Če želite začeti dogodke, dogovorjene za ta dan, lahko nastavite tudi, da manjkajoči dnevi nastopijo za drug pomemben dogodek, ki je shranjene v koledarju.
  • Pripomoček za baterijo prerojen: podrobno prikazuje raven napolnjenosti naprave, ko odprete aplikacijo, lahko vidite podrobnosti o celotnem delovanju vašega mobilnega telefona, na začetnem zaslonu pa tudi raven naložite druge pomembne specifikacije.
  • Presežek: to je najboljši vremenski pripomoček, ki ga najdete, ima spektakularne modele, tako da lahko daste osebni slog, poleg tega pa podrobno prikazuje informacije vreme dneva v vašem mestu.
  • Musicolet: omogočil vam bo dostop do vse glasbe, ki ste jo shranili v napravi, če želite dostopati do vsega svojega glasbenega repertoarja, ko je zaklenjeni zaslon aktiven po najboljših močeh je prenesti ta gradnik.

  Že imate vse informacije, ki jih morate vedeti, da so na vaši napravi Samsung nameščeni najboljši pripomočki, zdaj jih morate le prenesti, namestiti in konfigurirati tako, da bodo na domačem zaslonu prikazali vse, kar želite imeti pri roki.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar