Glavni » amazon » Kako dodati ali dodati več ciljev v Google Zemljevide v Androidu z več postanki in kraji

Kako dodati ali dodati več ciljev v Google Zemljevide v Androidu z več postanki in kraji

AliExpress WW

Zdaj vam Google Zemljevidi omogočajo dodajanje več ciljev v Androidu. Ste se zavedali te novosti? Ko razmišljamo o glavnih aplikacijah za zemljevide, ki jih lahko uživamo znotraj operacijskega sistema Android in tudi zunaj njega, smo zelo jasni, da Google Zemljevidi so vsi najljubši uporabnikom.

Kako dodati ali dodati več ciljev v Google Zemljevide v Androidu z več postanki in kraji
Oglejte si ta video na YouTubu

Od samega začetka, ta aplikacija je postala bistvena ne samo za pogoste potnike, ampak tudi v običajnih okoliščinah po mestu. Vse zato, da hitreje pridemo do cilja, ne da bi pri tem izgubljali čas. Ja, veste kako ustvariti dogodek, čas je, da se naučite česa novega. Ko so leta minila, se Google Zemljevidi niso ustavili. Torej, če mislite, da vse veste, ostanite z nami in odkrijte, za kaj gre v njegovi novi vlogi.

S prihodom pametnih telefonov, čedalje več uporabnikov se pridruži pri izkoriščanju vsega novega v tej aplikaciji. Zanimivost Google Maps je, da ni le najbolj popoln po dolgem času, ampak tudi, da njegovi razvijalci ne prenehajo dodajati novih vsebin, zaradi katerih je še bolj funkcionalen.

Kazalo ()

  Nova funkcija Google Zemljevidov, ki je na voljo

  Vsekakor smo v tem primeru vedeli, da dolgujemo poseben članek o eni od novejših funkcij Google Zemljevidov v Androidu. Natančneje, prihod več destinacij, za katere ste morda že slišali. V vsakem primeru moramo to poudariti že zdaj na eni poti, ki jo opravljamo, je mogoče dodati več ciljev, in to je velika prednost.

  Kar se zgodi, je, da tudi če smo na eni poti, se v nekaterih situacijah nameravamo ustaviti ali iti skozi različne točke. V teh primerih je priročno, da jih lahko vse označimo že od prvega trenutka. Najnovejše različice Google Maps nam ponujajo to funkcijo, in ideja tega članka je, da vas nauči, kako uporabite čim hitreje in najlažje.

  Kot smo vam že povedali, je zanimivost tega članka ta na našo pot lahko dodamo lepo število ciljev,  ne da bi morali programirati GPS vsakič, ko se jim približamo. To je funkcija, ki je bila res potrebna in jo lahko izkoristimo šele, ko jo Google registrira v naši napravi, kar se je zgodilo že večini uporabnikov.

  Kako dodati več ciljev v Google Zemljevide v Androidu?

  Če veliko potujete, potem veste kako uporabljati Google Zemljevide. Če pa želite odkriti različne kraje, ki se pojavljajo okoli poti, po kateri sledite, morate to vedeti različne cilje lahko dodate neposredno iz "Dodaj cilje " ali "Dodaj stop ". Možnost, ki jo imamo na dosegu roke, je že v lasti številnih uporabnikov Google Zemljevidov v Androidu. Poleg tega na mobilnem telefonu deluje enako kot v računalniški različici aplikacije.

  Od takrat dodajamo različne postanke, ki prečkajo našo pot do vmesnika aplikacije, in ko bomo šli skozi njih, nas bo sistem zaznamoval, da smo šli tja. Če k temu dodamo, da je bila časovna premica preoblikovana z novimi estetskimi vidiki in dodana statistika poti, je jasno, da so Google Zemljevidi vse bolj zanimivi.

  Če je prej, umestitev koordinat v Google Maps Rešili so vam življenje, s to funkcijo boste zelo enostavno potovali.

  Ni le malo uporabnikov, ki so ugotovili, da jih novi Google Maps na nek način spominja na Google Photos, k temu pa moramo dodati, da je na potovanje mogoče dodati opombe, da si jih zapomnimo, ko jih potrebujemo. Seveda ne pozabite, da boste, kot smo že govorili, našli to funkcijo v svoji različici Google Zemljevidi za Android samo, ko ga je Google omogočil, ne prej.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar