Glavni » alibaba-info » Kako dodati, spremeniti ali izbrisati sliko profila v YouTubu iz mobilnega ali osebnega računalnika

Kako dodati, spremeniti ali izbrisati sliko profila v YouTubu iz mobilnega ali osebnega računalnika

AliExpress WW

Ko pomislimo na možnost prenosa, ustvarjanja ali gledanja spletnih videoposnetkov, tega ni dvoma glavna platforma kar obstaja v tej vrsti primerov je Youtube, tisti, ki je že nekaj časa v lasti Googla.

Kot vemo, lahko na YouTubu najdemo ogromno zanimiva vsebina, in ne samo ogled drugih uporabnikov, ampak tudi naložite našega, če imamo kaj ponuditi.

Kako spremeniti sliko profila v YouTubu v računalnikih in Android Mobile?
Oglejte si ta video na YouTubu

Seveda, da lahko naložite in delite vsebino na YouTube, potrebno je, da predhodno ustvarimo uporabniški račun ali profil, dodajanje informacij v nekaterih primerih obveznih in v drugih neobveznih, ki bi nam lahko pomagale ustvariti dodaten dohodek.

Iz tega razloga smo se tokrat želeli osredotočiti na uporabniške račune YouTube, glede na to zdi se, da mnogi uporabniki trpijo, ko jih prilagajajo, da jih čim bolj izboljšajo.

Kar nas zanima, je, da lahko uporabnikom pokažemo, kakšne so možnosti prilagajanja v tem primeru iz koraka za dodajanje ali spreminjanje fotografije uporabniškega profila v YouTubu iz računalnika oz mobilni.

Kazalo ()

  Kako spremeniti fotografijo profila v YouTubu?

  Preden veste, kako je z vadnico, ki vam bo omogočila spreminjanje fotografije profila v YouTubu, morate vedeti, kako ta platforma postaja del Googlovega sveta, zato moramo uporabiti svoj e-poštni račun s te strani.

  Z drugimi besedami, uporabniški računi v YouTubu so sinhronizirani z Googlovimi e-poštnimi računi za Gmail, zato se boste morali pred zagonom spomniti, katero e-pošto ste povezali z želenim profilom v YouTubu. spremenite sliko profila.

  No, preden začnete s korakom, ki vas bomo naučili v naslednjem poglavju, boste morali vzeti računalnik ali mobilni telefon, odpreti kateri koli brskalnik in vnesite YouTube profil na uradni spletni strani te platforme.

  Če ne veste, kako to storiti, morate misliti, da samo potrebujete e-poštni naslov Gmail, povezan z vašim računom YouTube kot geslo in če dodate te podatke, boste pozneje lahko izvedli želene spremembe.

  Korak za korakom preprost način spreminjanja ali brisanja fotografije profila v YouTubu

  Ko začnete s sejo, kot smo vas že prej naučili, in ste v svojem profilu v YouTubu; ki jo boste prepoznali, če imate prejšnjo sliko, ker se bo pojavila ta, slediti morate naslednjim korakom:

  • Kliknite sliko, ki predstavlja vaš račun, in pojdite v nastavitve YouTube. Ta odsek boste prepoznali, ker je prikazan s simbolom, kot je orodno kolo ali zobnik, značilen za nastavitve
  • Takrat boste opazili, da se na sredini zaslona prikažejo različne možnosti konfiguracije vašega profila
  • Če želite spremeniti sliko, morate samo klikniti svoje uporabniško ime
  • Tam boste videli sliko, ki je bila do zdaj konfigurirana, ali njeno privzeto sliko, na gumb pa morate klikniti s svinčnikom, ki nam omogoča, da naredimo tisk, ki ga želimo
  • Zadnji korak za spremembo fotografije v YouTubu je izbira nove slike, ki jo želite prikazati na tem družabnem omrežju
  • Videli boste, da imate v tem koraku možnost izbrati sliko, ki ste jo shranili v osebni računalnik ali mobilni telefon; dodajte povezavo, ki se nanaša na sliko, ki gre po internetu itd..
  • Ko ste se končno odločili za enega in vam je všeč, kako izgleda, morate klikniti V redu, da ga pustite konfiguriranega

  Pri tej vadnici morate upoštevati eno težavo: ker je ta račun sinhroniziran z računom Google+; hkrati spreminjate sliko, ki jo predstavlja, spremenilo se bo tudi to Googlovo socialno omrežje.

  Celo do te mere je to tako, da boste lahko, če želite, spremenili YouTube sliko; iz oddelka Nastavitve za Google+, saj obe orodji delujeta, kot da gre za isto stvar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar