Glavni » alibaba-info » Kako enostavno dodati ali dodati opis ali ikono v skupino WhatsApp

Kako enostavno dodati ali dodati opis ali ikono v skupino WhatsApp

Počasi WhatsApp se je razvijal, sprememba skozi čas je bila tako velika, da nam je omogočila, da uživamo v širokem spektru funkcij; v katerem danes najdemo uporabno in potrebno uporabo, ki se popolnoma razlikuje od tiste, ki je bila sprva.

WhatsApp se je odlikoval s tem, da ima vrsto funkcij in funkcij nov, v katerem je bil prilagojen različnim tehnološkim časom ali življenjskim obdobjem, ki so resnično razvpiti.

Da ne omenjam splošne zasnove aplikacija, ki se je korenito spremenila, naš način življenja in komuniciranja, čeprav se do neke mere trudi ostati, da ne bi zmedel svojih uporabnikov.

Če pomislimo, da si pred nekaj leti nismo predstavljali, kako bo imeti namizno aplikacijo WhatsApp, da lahko to aplikacijo v računalniku uporabljamo na veliko bolj udoben način, danes pa to postaja resničnost s spletno možnostjo WhatsApp, kjer lahko komuniciramo s svojimi stiki v primeru prenosa mobilnega telefona.

Kaj naj rečem o tem, kaj so glasovni in video klici, ki so nam pomagali, da smo se zbližali z najdražjimi in sodelavci.

V drugih časih je bilo preprosto nemogoče pomislite na to, preprosto dejstvo, da predlagamo to možnost, bi lahko postalo svetogrstvo, za ljubezen Gospodovo, danes imamo možnost, da kot skrbniki manipuliramo, izboljšujemo in prilagajamo značilnosti našega WhatsAppa.

Kazalo ()

  Kako dodati ikone v skupine WhatsApp?

  Toda resnica je, da se stvari, kot smo že povedali, spreminjajo, WhatsApp se je po malem precej razvijal, dokler se zdaj ne znajdemo s popolno aplikacijo.

  Zanimiva novica, ki ima veliko več možnosti, veliko različnih funkcij od tistih, ki jih je imela ob začetku, in med novimi, tako rekoč novimi aplikacijami, je možnost dodajte ikone in opise v skupine WhatsApp.

  Čeprav nam je WhatsApp omogočil komunikacijo prek besedilnih in glasovnih sporočil, da o video klicih ne govorimo, je ena najpogostejših funkcij Uporabniki WhatsApp so skupine.

  Vsi smo vključeni, tudi v skupino, pa naj gre za prijatelje, družinskega člana, delovno skupino, soseda..

  Skupine so zelo priljubljene in se pogosto uporabljajo v WhatsAppu, toda do zdaj ste edino, kar ste komaj storili, dodali fotografijo profila in nič drugega kot to, pri čemer skupine niso bile omejene in je obstajala možnost, da bo kateri koli uporabnik spremenil fotografijo ali ime skupine, ne da bi imeli posvetoval z ustvarjalcem skupine ali kot zdaj poznamo skrbnika.

  Možnost je trenutno na voljo za WhatsApp beta; ne pozabite, da za dostop do te beta morate prenesite aplikacijo z uradne spletne strani; ki se nenehno posodablja z novimi različicami, a kot rečeno, v beta stanju. Različica Trgovine Play je stabilna.

  Kako dodati ali dodati opis v skupino WhatsApp?

  Če želite preizkusiti to novost in nekatere, ki so bile izdane ob posodobitvi programerjev, lahko prenesete beta različico, to je datoteka APK, zato bi morali imeti omogočene neznane vire, lNajdete jih v Nastavitve> Varnost. 

  Očitno edina oseba, ki bo zmogla spremenite opis skupin bo skrbnik, prek konfiguracije istega ali v primeru, da je več skrbnikov.

  Spremenili bodo lahko ime skupine ali fotografijo profila, pa tudi, zakaj ne, možnosti omejitev za druge uporabnike ne pošiljajte informacij ob nedogovorjenih urah;  ampak samo ljudje, ki imajo ta čin.

  Zanimiva novost, nekaj, kar že dolgo manjka, morda ni tam posebej, toda potrebne so nove stvari v skupinah; to, kot sem že rekel, So ena izmed stvari, ki jo uporabniki WhatsAppa najbolj uporabljajo.

  Priporočena
  Pustite Komentar