Glavni » amazon » Kako dodati MACH in plačati v Cabify s to kartico - Dodati plačilno sredstvo v Cabify

Kako dodati MACH in plačati v Cabify s to kartico - Dodati plačilno sredstvo v Cabify

AliExpress WW

Cabify je zelo priljubljena aplikacija za premikanje. Vsak dan vidimo več ljudi, ki uporabljajo to aplikacijo, ki je zelo koristna v vseh pogledih. Cabify zagotavlja varna in kakovostna potovanja na dosegu roke. Po drugi strani imamo MACH, ki je navidezna predplačniška kreditna kartica in z njo bomo lahko plačevali v storitvi Cabify. kako plačati v Cabify z MACH? Poglejmo še naprej.

Kazalo ()

  Plačajte Cabify z MACH

  Ta razred aplikacij, kot je Uber, zahteva, da ga imate kreditno kartico dodano v vaš račun. To lahko očitno postane velik problem za mnoge ljudi, ki ga nimajo ali preprosto ne želijo navesti njegovega števila v tem razredu aplikacij.

  Z navidezno kreditno kartico lahko torej preprosto imate račun, ne da bi morali vstaviti številko kartice. Če ga nimate, lahko storitev uporabljate brez težav.

  Ta kartica je očitno predplačniška. Če ga želite uporabiti, morate vanj naložiti denar. Ne služi samo plačilu v storitvi Cabify. V nasprotnem primeru ga lahko uporabite v številnih drugih aplikacijah ali storitvah v omrežju.

  Kar boste morali storiti, je naslednje:

  • Najprej odpremo aplikacijo Kabinirajte.
  • Po tem gremo na možnost "Načini plačila".
  • Zdaj boš moral pritisnite v krog vijolična, ki ima znak +.
  • Zdaj boste morali vnesti podatke Kartica MACH.

  Plačajte Cabify s kartico MACH

  Edina stvar, pri kateri morate biti previdni, je že prej potovanje v Cabify in če boste plačevali s predplačniško kartico, se morate prepričati, da imate dovolj stanja. V primeru, da ga nimate, plačilo ne bo izvedeno in boste morali plačati z drugim načinom.

  To je zelo koristno, saj lahko zahvaljujoč MACH-u med drugim tudi kupite račun za Spotify Premium ali Netflix. Tako boste lahko v omrežju uživali v številnih storitvah, za katere je potrebna kreditna kartica. Netflix lahko plačate z debetno ali kreditno kartico.

  Očitno obstaja veliko predplačniških kreditnih kartic. A nobena tako dobra in učinkovita, kot je MACH.

  Še ena stvar, ki jo morate upoštevati, je, da imate na kartici minimalno stanje na drugi strani dodajte v Cabify tako da ga je mogoče preveriti brez kakršnih koli težav. Čeprav je minimalno, da ga lahko preverite, bi bilo, če želite naložiti več za kakršno koli potovanje, odlično.

  Uporabite svojo digitalno kreditno kartico z zaupanjem v Cabify

  Storitve zasebnega prevoza imajo na trgu veliko prednost pred drugimi javnimi storitvami, še bolj pa storitve, ki jih ponujajo podjetja. aplikacije, kot je Cabify, ki se v Evropi pogosto uporabljajo skupaj z Uberjem.

  Uporaba storitev zasebnega prevoza se je v zadnjih letih eksponentno povečala in je veliko bolj varna kot običajni taksi. In vse to je na dosegu roke Varna aplikacija, kot je Cabify, Za uživanje te storitve potrebujete samo kreditno kartico.

  Vendar mnogi ne uporabljajo svojih kreditnih kartic, ker jim te aplikacije ponavadi ne zaupajo, zato obstaja alternativa, ki je postala zelo pogosta. The uporaba digitalnih kreditnih kartic, ki uporabnikom omogoča, da plačajo, kar potrebujejo.

  Ena od teh kartic je, kot smo že omenili, MACH. Na to digitalno predplačniško kartico lahko naložite denar za plačilo portfelja možnosti, kar vse to uporabnikom omogoča uporabite Cabify brez težav. Ko je aplikacija prenesena, je vse ostalo preprosto.

  Z izpolnitvijo obrazca za uporabo Cabify morajo uporabniki samo odpreti aplikacijo in poiskati možnost plačilnih sredstev, od tam pa pritisniti gumb "+ " in vnesti podrobnosti kartice MACH. S tem imajo ljudje hiter dostop do storitve.

  Samo moraš poskrbite, da imate na kartici MACH stanje na računu da lahko enostavno, hitro in varno plačate vse želene storitve. Udobno lahko plačate od koder koli in brez strahu. Cabify je razvit za zaščito vaše zasebnosti, v resnici nima dostopa do vaših finančnih računov, prejema samo plačilo za storitve, ki jih uporabljate iz te aplikacije.

  Vsak dvom lahko odstranite tako, da ga pustite v komentarjih ali obiščete našo drugo objavo, povezano s temo, na primer: biti voznik Cabify, kakšne so zahteve za vstop in sprejem avtomobilov ali preprosto vedeti, kakšne so razlike med taksijem, Uber in taksi Cabify. Kar je varneje in ceneje?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar