Glavni » alibaba-info » Kako uradno posodobiti Huawei Ascend P7 L10 z novo različico Android Lollipop

Kako uradno posodobiti Huawei Ascend P7 L10 z novo različico Android Lollipop

AliExpress WW

Huawei je tretji največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu. Ima dolgo zgodovino svetovnega uspeha, vključno z Latinsko Ameriko. Za prodajo svojih izdelkov so stopili v stik z velikimi telefonskimi podjetji. V tem primeru bomo pokazali Kako lahko uradno posodobimo model Huawei Ascend P7 L10 z različico Android Lollipop.

Takoj, ko izide nova različica, jo vedno želimo imeti v svoji napravi, kakršna koli že bo, ne glede na to, kako udobno imamo različico Androida, ki jo imamo. To je nekaj običajnega, resnica je taka vsaka nova različica tega operacijskega sistema običajno prinese veliko izboljšav zato je več kot očitno, da želite imeti najnovejšo posodobitev, ki je na voljo za vašo mobilno napravo.

Za posodobite svoj Huawei Ascend P7 L10 Obstaja nekaj načinov in v tem članku bomo le krmarili po njih, tako da boste lahko uporabili tistega, ki ustreza vašim potrebam, tistega, ki je najbolj udoben za vas in ki ga lahko v bistvu spremenite in posodobite na sistem Lollipop za vaš mobilni telefon Huawei P7..

Kazalo ()

  Kako posodobiti Huawei Ascend P7 L10 na Lollipop

  Očitno je prva možnost najpreprostejša in je prek OTA, preprosto v Nastavitve> O telefonu in v razdelku posodobitve preverite, ali nova različica ni na voljo. V nekaterih napravah morda ni, če je to vaš primer, nadaljujte z branjem.

  Kaj boste storili, če ne morete posodobiti prek OTA, je to storite z namestitvijo nove vdelane programske opreme, Vedno priporočam, da naredite varnostno kopijo vseh podatkov, kot varnostni ukrep je to več kot vse.

  Kaj je več, pred nadaljevanjem morate imeti baterijo naprave vsaj 70%, Priporočam tudi, da aktivirate razhroščevanje USB, ki ga najdete v Nastavitve> Možnosti za razvijalce, saj v nasprotnem primeru postopka ne boste mogli izvesti.

  Namestite Lollipop na Huawei Ascend P7 L10

  Kaj boste storili, je izvleči že preneseno datoteko vdelane programske opreme, ki vam bo omogočila namestitev.

  Ko je pripravljen, povežite mobilni telefon z računalnikom in spremenite operacijski sistem z originalnim kablom USB .

  Kar boste storili, je kopiranje mape, ki ste jo izvlekli "Naloži " po telefonu.

  Ko je ta mapa kopirana, morate storiti odklopite mobilni telefon iz računalnika.

  Če želite nadaljevati, morate le odpreti Nastavitve, nato pa Posodobitve, nato Meni in na koncu Lokalna posodobitev.

  Zdaj boste poiskali natančno mapo, ki ste jo izvlekli v računalniku in ki ste jo predhodno kopirali v svojo mobilno napravo. posodobite isto na Lollipop.

  Ko končate, se bo Huawei znova zagnal, zato ne paničite, zato bodite potrpežljivi, ko se zažene, ker lahko traja dlje kot običajno, čeprav se bo to zgodilo le takrat.

   Kako posodobiti aplikacijo Huawei Ascend P7

  Če je vašo aplikacijo težko zagnati, morda ne boste potrebovali posodobitve sistema. Vendar vam lahko pomagajo posodobitve aplikacij. Zato vam bomo razložili, kako posodobiti aplikacijo za vaš Huawei Ascend P7.

  Vlogo lahko posodobite posamično oz lahko samodejno posodobi več aplikacij. Posodobite programe ločeno Najprej odprite aplikacijo "Trgovina Google Play ". Kliknite meni v zgornjem levem kotu in nato "Moje igre in aplikacije ".

  Izberite aplikacijo, ki jo želite posodobiti. Več pritiska ". Končno potrdite polje " Samodejna posodobitev ". Ko se povežete z omrežjem Wi-Fi, se bo ta aplikacija samodejno posodabljala.

  Kako posodobiti vse aplikacije

  Najprej odprite aplikacijo Google Store na svojem Huawei Ascend P7. Pritisnite meni v zgornjem levem kotu in nato "Nastavitve ". Nato pritisnite "Program za samodejno posodabljanje ".

  Na voljo boste imeli dve možnosti: posodobite aplikacijo kadar koli, da jo posodobite prek Wi-Fi ali prenos podatkov. Aplikacijo lahko samodejno posodobite samo prek povezave Wi-Fi, da jo posodobite samo, če je povezana z omrežjem Wi-Fi. Obstaja nekaj aplikacij, ki lahko posodobijo Huawei Ascend P7. Če jih želite uporabiti, pojdite v trgovino Google. Pojdite v iskalno vrstico in vnesite "Android update ".

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar