Glavni » alibaba-info » Kako uradno posodobiti Galaxy J5 Prime na Android 7.0 Nougat ali novejši - korak za korakom

Kako uradno posodobiti Galaxy J5 Prime na Android 7.0 Nougat ali novejši - korak za korakom

AliExpress WW

Nedvomno je Samsung Galaxy J5 Prime eden prodajno najuspešnejših pametnih telefonov celotnega kataloga korejskega podjetja. Zdaj, kot se to pogosto dogaja pri Samsungu, ni trajalo dolgo, ko so se pritožbe umaknile uporabnikom, ki so komentirali, da je preveč odlašal posodobitev na Android 7.0 Nougat teh terminalov. Na srečo se zdi, da je čakanja konec.

Kot smo že povedali, trenutno Samsung Galaxy J5 Prime prejema posodobitev za Android 7.0 Nougat, za seboj pa lahko posodobite Android 6.0.1 Marshmallow, ki je različica, s katero je bila izdana ob uri. Ta posodobitev je tipa OTA, kar v bistvu pomeni, da bo samodejno dosegla vse uporabnike in da ne bi smeli storiti ničesar, da bi jo omogočili.

Kazalo ()

  Android 7.0 Nougat za Samsung Galaxy J5 Prime

  No zdaj, ko Samsung Galaxy J5 Prime dobi Nougat, V tem smislu si ne moremo kaj, da ne bi pomislili, da boste morali narediti prostor, če želite biti pripravljeni na namestitev te nove različice Googlovega mobilnega operacijskega sistema. Posodobitev Samsung Galaxy J5 Prime na Android 7.0 izstopa predvsem zaradi težke zahteve in zahteva najmanj 1 GB prostega prostora na našem terminalu.

  Po drugi strani in kot vedno priporočamo pri posodabljanju Androida na Samsung Galaxy J5 Prime ali katerem koli drugem pametnem telefonu Android, je priročno, da postopek izvedete, ko ste povezani z WiFi omrežje. Tako se boste izognili vedno motečim stroškom mobilnih tarif. Poleg tega bi morali imeti na voljo vsaj 50% baterije.

  Kaj Nougat ponuja v Samsung Galaxy J5 Prime?

  Če se sprašujete, katere so novice, ki jih lahko najdemo v Samsung Galaxy J5 Prime? namestimo Android 7.0 Nougat, morate vedeti, da se bodo pojavile nove bližnjice te različice Androida. Zahvaljujoč njim lahko s pritiskom na ikono dostopate do novih funkcij. Če na primer pritisnete in držite aplikacijo kamere, se odpre sprednji senzor, ki samodejno pripelje do samoportretov.

  Še ena zanimiva novost Nougata v Samsung Galaxy J5 Prime je povezana neposredno z njim sistem z več okni, kar bo uporabnikom, ki morajo uporabljati dve aplikaciji hkrati, omogočilo istočasno. Nedvomno gre za dve novosti, zaradi katerih je poleg izboljšane zmogljivosti in uspešnejše estetike vredno čim prej posodobiti vaš Samsung Galaxy J5 Prime..

  Kako naj vem, ali lahko na svoj Galaxy J5 Prime že namestim Nougat?

  Če želite preveriti, ali imate za namestitev te posodobitve na vašem Samsung Galaxy J5 Prime že na voljo Android 7.0 Nougat, morate najprej odpreti Nastavitve, O napravi, Posodobitev programske opreme in Preveriti posodobitve. Sistem bo samodejno iskal nove različice Androida, in če imate na voljo Nougat, ga lahko brez težav namestite.

  Dodatni premisleki za namestitev Nougata na moj Samsung Galaxy J5 Prime

  Eden od nujnih vidikov pri posodabljanju programske opreme vseh naprav to je zmožnost zagotavljanja novih funkcij in pomembnih izboljšav zanje. Kljub temu pa lahko prisotnost nenadnih napak povzroči neprijetnosti in napake v aplikacijah naprav za uporabnike..

  Ob upoštevanju tega je primerno narediti varnostno kopijo vseh informacij pomembna in imamo v primeru okvare na voljo tudi programsko opremo naše naprave. To nam bo omogočilo ponastavitev in namestitev prejšnje programske opreme v oddaljenem primeru, če obstaja težava.

  Čeprav se zdi nekoliko pretirano, upoštevajte te podrobnosti bo olajšal varno posodobitev našega Samsung Galaxy J5 Prime. Da je poleg Nougata to mogoče posodobiti tudi na različico Androida 8.0 Oreo, kadar je na naši mobilni napravi dovolj prostora.

  Drugo poizvedbe in vprašanja Zelo pogosti med uporabniki v zvezi s to temo so neposredno povezani z naslednjim: Android 7.0 Samsung J5 Prime Xda, posodobitev J5 Prime, J5 Prime Nougat, posodobitev J7 Prime, Android 7.0 Samsung J7 2016, posodobitev J7 Prime Nougat, Android 7.0 Samsung J7 Prime ali Android 7.0 Samsung J5 Xda. Če imate kakršno koli drugo vprašanje v zvezi s tem, nas preprosto prosite, da vam v zvezi s tem seveda pomagamo.

  Ste že prejeli Android 7.0 Nougat na vašem Samsung Galaxy J5 Prime?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar