Glavni » google » Kako aktivirati in uporabljati tajne pogovore v Facebook Messengerju

Kako aktivirati in uporabljati tajne pogovore v Facebook Messengerju

AliExpress WW

Zahvaljujoč internetu obstajajo možnosti za vzdrževanje pogovorov ali stikov, s komer koli prek družabnih omrežij je najpogosteje uporabljenih družbenih omrežij v teh časih nedvomno malo, vendar ne potrebujete vedno osebe, ki si jo želite biti seznanjeni z vsemi podrobnostmi o stikih in pogovorih.

Zato in upoštevanje potreb uporabnikov je, da so ustvarjalci in oblikovalci teh družbenih omrežij zadolženi za to, da so v koraku z vsemi zahtevami, ki jih uporabniki postavljajo glede izboljšave klepetov, animacij in predstavitve aplikacije, v tem primeru so na vrsti klepeti ali pogovori, ki morajo biti v skladu z zahtevami najbolj zasebnih uporabnikov.

Če pomislimo na glavne aplikacije za sporočanje po vsem svetu, ni dvoma, da moramo poleg tega, kar predstavlja WhatsApp, govoriti na enak način Messenger kot eden najpomembnejših, na podlagi ogromnega števila uporabnikov, ki jih ima ta platforma.

V določenem trenutku čez dan smo imeli pogovore v Facebook Messengerju s katerim koli stikom, običajno iz računalnika.

Za katero smo raje držali skrivnost, vendar nehote pustimo pogovor aktiven in prav tu nastajajo neprijetnosti tako pri družini kot pri prijateljih, ker nehote pregledajo pogovor.

Zato so se programerji Facebooka lotili naloge, da se lahko brez pogovorov o tretjih osebah pogovorimo.

Najbolj zanimivo pri zadevi je, da nam Messenger med triki, ki nam jih postavlja, za razliko od nekaterih konkurentov omogoča, da imamo možnost dostop do tajnih pogovorov na Facebooku, torej pogovorimo se o tej funkciji.

Prva stvar, ki jo morate vedeti o tem korak za korakom, je, da imamo v programu Messenger možnost vodenja "skritega " pogovora, torej ne samo varnega, zahvaljujoč šifriranemu sistemu pogovorov od konca do konca, ampak tudi tudi stran od najbolj radovednih oči.

Na enak način morate to upoštevati Tajni pogovori v Messengerju se izogibajo drugim, čeprav tudi od vas samih, razen če jih spremenite v običajne pogovore, da jih boste spet videli, saj drugače do njih ne boste mogli več dostopati, ker bodo izgubljeni.

Kazalo ()

  Skrivni pogovori v Facebook Messengerju

  Če želite skriti pogovor v programu Messenger, morate najprej upoštevati, da gre za odlična možnost za najbolj previdne, in govorimo o varnostni možnosti za uporabnike družabnega omrežja, ki jim bo omogočila, da ne bodo pod nadzorom drugih.

  Na enak način je pomembno, da tudi vi upoštevate v tem smislu, da ko dostopate do zasebnih pogovorov Messengerja, nobena druga oseba zunaj pogovora ne bo imela dostopa do njega, njegova velika prednost.

  V preostalem ne smemo spregledati, da imamo v Messengerju za razliko od tega, kar se zgodi v WhatsAppu, možnost, da se odločimo, ali želimo izvesti zasebni pogovor ali javni klepet, da lahko vsakdo vidi, ali neposredno dostopa do našega računa.

  Zato, kadar koli želite razvijajte pogovore v Messengerju zasebno, vedeti morate, da morate slediti preprostemu koraku, natančneje tistemu, ki vam ga bomo pokazali spodaj.

  Kako začeti skrivni pogovor v Facebook Messengerju?

  • Odprite aplikacijo Messenger
  • Izberite uporabnika, s katerim želite imeti zasebni pogovor
  • V zgornjem desnem kotu zaslona boste videli ikono Informacije I. Kliknite nanjo
  • Prikaže se meni primera in izbrati morate možnost Skrivni pogovor
  • Ko izberete možnost, se prikaže nov temni klepet, ki je Messengerjev skrivni klepet

  V teh korakih lahko pogovor ohranite zaseben in brez skrbi za pogled drugih. Ali ste po zaslugi tega koraka lahko imeli prve zasebne pogovore v programu Messenger?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar