Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati in uporabiti večzaslonski ali razdeljeni zaslon v mojem Androidu

Kako aktivirati in uporabiti večzaslonski ali razdeljeni zaslon v mojem Androidu

AliExpress WW

Upravljanje s časom je v današnjem svetu prednostna naloga, zato je treba uporabiti najboljša orodja in tako povečati produktivnost rutin. Včasih so ti čarobni instrumenti bližje, kot se domneva, kot je to v primeru večzaslonski ali deljeni zaslon v napravah Android.

V večini različic Androida z operacijskim sistemom, večjim od 7, je na voljo več možnosti zaslona ali deljeni zaslon je vgrajen v mobilni telefon. Zgodba je drugačna pri operacijskih sistemih Android 4 do 6, v katerih ta možnost ni predhodno vključena. Vendar pa vas bomo vodili do nekaj trikov in ne glede na vaš primer boste lahko v svojem mobilnem telefonu uživali v enostavnosti, ki jo ponuja to dejanje.

Kazalo ()

  ¿Kako najti funkcijo večzaslonskega ali ločenega zaslona v Androidu v mobilnem telefonu?

  V prejšnjih odstavkih smo omenili razliko med napravami z operacijskim sistemom Android 7 ali novejšim in tistimi z različicami 4 Jelly Bean do 6 Marshmallow. Kot izhodišče vzamemo najsodobnejše pametne telefone, to vam povemo obstaja več načinov za aktiviranje dvojnega zaslona, in ga bo zelo enostavno najti.

  Na splošno se v večini naprav Android funkcija več ali ločenega zaslona aktivira s pritiskom na "nedavni gumb ": Na voljo je fizično za nekatere ali na zaslonu, pri čemer poteze, ki se razlikujejo glede na tovarniške nastavitve. Če pa ta možnost za vas ni na voljo, lahko dostopate skozi mobilne nastavitve, ali z uporabo zunanje aplikacije.

  ¿Kako aktivirati večzaslonski ali ločeni zaslon v mojem Androidu z "nedavnim gumbom "?

  Nedavni gumb, znan tudi kot gumb za večopravilnost, vas nauči vrtiljak aplikacij, pri katerih ste bili takoj. Prvi način, ki vam ga predstavimo, je, da pritisnete ta gumb in pridržite aplikacijo, dokler je ne spustite na vrhu: dobljeni rezultat bo zaslon, razdeljen na polovico, ki vam omogoča, da izberete katero koli drugo aplikacijo, ki bo zasedla spodnji del.

  Pri tem iskanju je drugi način, ki lahko deluje za vaš mobilni telefon, zelo pogost pri opremi Xiaomi. V njem morate pritisniti gumb "nedavni "; Na zaslonu, ki se prikaže, izberite ikona, ki je videti kot enakost "= ". Tu lahko izbirate med svojimi programi, odprtimi v ozadju, tisto, ki jo želite prikazati na vrhu zaslona; in nato z enim dotikom izberite drugo aplikacijo, ki jo želite zagnati.

  Zdaj obstaja še tretji možen način, ki velja za nekatere naprave, ki spadajo v linijo Samsung Galaxy, z Androidom 9. V tem primeru pritisnite gumb v spodnjem desnem kotu, ki bo prikazal vodoravni pogled nedavno izvedenih aplikacij . Nato na vrhu izberite ikono aplikacije, izberite "odpri na deljenem zaslonu " in to bo to.

  ¿Kako lahko razdelim zaslon na vse vrste naprav Android?

  Na žalost v različicah, ki so nižje od Android 7, možnost, ki omogoča deljeni ali več zaslonov, privzeto je onemogočen. V tem primeru boste našli številne aplikacije, ki vam z nekaterimi omejitvami pomagajo pri izpolnjevanju te naloge.

  Kot prvo možnost vam ponujamo preprosto aplikacijo, ki se imenuje večopravilnost in je na voljo v trgovini Google Play. Če ga želite uporabiti, ga boste morali prenesti in izbrati "predvajaj ", bo deloval v ozadju razdeljeni zaslon pa lahko uporabljate z aplikacijami, ki jih dobite z mobilnim telefonom: kalkulatorjem, kamero ali snemalnikom.

  Po drugi strani pa je rešitev, ki zahteva več korakov, a hkrati izpolnjuje cilj, tista, ki jo ponuja aplikacija Build Pro Editor. Prva stvar je, da vstopite v trgovino Google Play in prenesete to aplikacijo, ko zaženete, boste videli, da se prikaže meni z obsežnim seznamom datotek.

  ¡Ste že v zadnjem delu! Kliknite datoteko z imenom ro.build.type in polje "vrednost lastnosti ", besedo "uporabnik " zamenjaj z "uporabniški prvenec ": Posel se bo zaključil s ponovnim zagonom naprave. Upoštevajte, da čeprav gre za funkcionalno platformo, obstajajo aplikacije, ki ne podpirajo delitve zaslona.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar