Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati in uporabiti način ostrenja ali pokončanja Instagram Stories - Instagram Stories

Kako aktivirati in uporabiti način ostrenja ali pokončanja Instagram Stories - Instagram Stories

AliExpress WW

Instagram, eno najpomembnejših družabnih omrežij na svetu, se še naprej posodablja, saj je del vesolja Facebook vsebin, zato moramo vsak teden spoznati nekatere nove funkcije, da ga kar najbolje izkoristimo. Pravzaprav takšno funkcijo v fotoaparatu pri novejših telefonih že poznamo. Zato vam bomo spodaj pokazali, kako lahkoAktivirajte način ostrenja na Instagramu

V zadnjih dneh je Instagram v svoji aplikaciji za iOS predstavil novo funkcijo, ki se je zelo hitro razširila med vsemi uporabniki. Gre za način "Focus " ali, kot bi ga morali bolje poznati, način "Portrait ", nNov način za zajemanje fotografij ki samodejno zamegli ozadje in posnema dobro znano modalnost, ki jo integrirajo najnovejši telefoni z dvojno kamero.

Za razliko od portretnega načina mobilnih telefonov, ne zahteva dvojne kamere. Instagram uporablja algoritme za zaznavanje obrazov, da programsko opremo zamegli ozadje slike, kjer se obrazi pojavijo. To ima pomembno prednost, a tudi precejšnjo slabost..

Prednost je, da lahko nov način Focus uporabljamo na vseh do zdaj izdanih telefonih. Slaba stran je, da rezultat ni tako dober, kot ga najdemo v pokončnem načinu omenjenih telefonov s to funkcijo. V tem konkretnem primeru želimo vse možne uporabnike naučiti, kako aktivirajte način ostrenja na Instagramu.

Kazalo ()

  Kaj je ta način?

  Prva stvar, ki jo morate imeti v mislih, še posebej, če še niste slišali za to funkcijo, je, da je ena izmed Najnovejše funkcije, ki jih je dodal Instagram, tisti, ki uporabnikom omogoča uporabo pokončnega načina.

  Kot se pogosto dogaja pri obsežnih posodobitvah, Instagram postopoma aktivira nov način za vse uporabnike. Zahteva se, da imate Instagram različice 39 ali novejšo, zato preverite, ali je bila vaša aplikacija posodobljena na to različico ali novejšo. Še ena stvar, ki jo morate upoštevati, ni filter, temveč način zajema slike. Moraš posnemite sliko v kamero zgodb za to.

  Od tega je hitro postala ena najljubših funkcij vseh uporabnikov tega socialnega omrežja, ki jim je všeč, da je na njihovih fotografijah osrednji element v fokusu, medtem ko je ozadje zamegljeno ali nefokusirano. Ta portretni način je tisti mnogi poznajo tudi učinek bokeh, eden najbolj znanih, ko govorimo o fotografiji.

  Kako aktivirati Instagram portretni način?

  Torej, če želite začeti uporabljati ta način zajemanja zaslona, ​​morate najprej preveriti, če ni nameščen Instagram, je, da je vaš mobilni telefon združljiv s to aplikacijo, saj v določenih časih mobilni ni združljiv z Instagramom. Da potem vidiš, kaj imaš zadnja razpoložljiva različica Instagrama. Ko to storite, morate slediti korakom, ki vas jih bomo naučili spodaj:

  • Vzemite svoj mobilni telefon in odprite aplikacijo Instagram
  • Pojdi dodati zgodbo kot običajno na običajni način
  • Nato se bodo pojavili različni načini in izbrati morate način ostrenja, tako da se zaslon pomaknete v desno
  • Takrat se morate odločiti, ali boste za fotografiranje uporabili zadnjo ali sprednjo kamero.
  • Sistem bo prikazal sporočilo "Poišči obraz ", čeprav ga lahko uporabite, če želite
  • Pritisniti morate na predmet ali osebo, na katero se želite osredotočiti, zameglitev ozadja
  • Ko je osrednji objekt izostren, ostane samo posneti sliko

  Ujeli smo našo fotografijo, če želimo lahko delimo zgodbo o Instagramu ali to storite na Facebooku. In če nas moti zvok fotoaparata pri fotografiranju, ga lahko deaktiviramo, ko ga uporabimo v Instagram zgodbah

  Dejansko je portretni način ena najboljših stvari, ki so se v zadnjem času pojavile na Instagramu, in zahvaljujoč tej funkciji imamo možnost, da ta učinek dobite na preprost način, ne da bi bil vključen v naš terminal. Kadarkoli želite upodobiti obraz ali predmet, ki da preostale elemente v ozadje. Kljub temu lahko v zvezi s tem vedno poiščemo malo več pomoči v službi za pomoč Instagramu..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar