Glavni » amazon » Kako korak za korakom aktivirati in uporabljati Airdrop na napravah iPhone, iPad, iPod in MAC

Kako korak za korakom aktivirati in uporabljati Airdrop na napravah iPhone, iPad, iPod in MAC

AliExpress WW

Obstajajo orodja, s katerimi lahko pošiljate in prejemate datoteke, dokumente, fotografije, video posnetke, celo povezave, iz računalnika oz na računalnik prek mobilne naprave, s katerim koli operacijskim sistemom.

Toda Apple je dobil nalogo, da razvije aplikacijo za prenos podatkov, dokumentov ali povezav izključno in izključno med vašimi napravami. Zelo pomembno je omeniti, da obstajajo tudi drugi programi, ki nam bodo pomagali shraniti datoteke v obliki pdf v teh računalnikih.

AirDrop je ena od funkcij, ki so na voljo v izdelkih Apple (iPad, iPhone in Mac) in vam omogoča pošiljanje dokumentov, fotografij, video posnetkov, povezav, med napravami prek Bluetootha in nekaj zelo pomembnega je, da mora biti model opreme v minimalnem razponu leta 2012.

Kot smo že povedali, lahko z Airdropom prenašate s fotografij, dokumentov, različnih datotek in videoposnetkov med drugim na svoje mobilne naprave Apple..

Hočeš vedeti kako uporabljati in aktivirati Airdrop? Torej nadaljujte z branjem, ker bomo to razložili korak za korakom.

Kazalo ()

  Za kaj je namenjena Airdrop

  Skratka, to je zmogljiva aplikacija, ki nam bo pomagala nadzorovan prenos datotek iz iOS v iOS ali iz iOS v MAC. Na ta način, če imate naprave Apple in želite prenašati različne datoteke med napravami, kot so fotografije, videoposnetki itd..

  To lahko storite s to aplikacijo čisto preprosto. z izjemo, da morate biti blizu ali v dosegu, kjer lahko podatke pošljete prek bluetooh ali omrežja Wi-Fi.

  Kako uporabljati Airdrop

  Uporabniki Apple najpogosteje uporabljajo Airdrop, saj je zelo enostaven za uporabo in predvsem je precej hiter. Tako boste čez nekaj minut vse datoteke, ki jih želite prenesti v drugo napravo Apple. Za uporabo te aplikacije morate slediti tem korakom, ki vam jih bomo pustili spodaj.

  Prva stvar, ki jo morate storiti je aktivirati Airdrop, za to morate s prstom podrsati od dna zaslona navzgor.

  Pojavi se nov meni z možnostmi, imenovan "Nadzorni center".

  Zdaj morate pritisniti, kjer piše "Airdrop ".

  Tu je nekaj možnosti, toda ena Zares nas zanimata le dva. Prvi je "Samo stiki ", kar si lahko predstavljate, tako da naprave vidijo samo stiki. "Vse " je točno to, kar beseda pove.

  Kako prenesti datoteke z Airdrop

  Zdaj ste aktivirali Airdrop. Kar morate storiti, je, da pojdite v fotogalerijo oz izberite, kaj želite deliti in kliknite gumb "Skupna raba ".

  Kaj morate storiti je izberite ime osebe, ki ji jo delite. Po tem druga oseba ali druga naprava. Pojavi se sporočilo, ki ga je treba sprejeti, da lahko datoteko sprejmemo, vendar bodite previdni, ko jo odprete brez omejitev, izpostavite se nekomu neznanemu, ki vam skuša poslati karkoli.

  Ko je datoteka sprejeta, se prikaže v drugi napravi.

  Kako prenesti datoteke iz sistema iOS v MAC

  Vklopljeno v primeru, da želite prenesti datoteke iz sistema iOS v MAC. Najprej boste torej aktivirali Airdrop na MAC-u. Za to morate slediti naslednjim korakom:

  Odpravili se bomo na "Finder " in nato na "Pojdi ", za konec pa na "Airdrop ".

  Ponovno se pojavita dve možnosti, ki nas zanimata. Tisti, ki ga lahko delite samo z našimi stiki ali z vsemi, lahko izberete vse za dostop do vseh bližnjih naprav.

  Ko je zgoraj pripravljeno. Preprosto morate izbrati datoteke, ki jih želite deliti. Izberite jih in kliknite "Skupna raba ".

  Izberete osebo, s katero želite dati te datoteke v skupno rabo, nato pa mora ta oseba v svoji napravi sprejeti, da datoteke dosežejo svoj cilj.

  Kot boste videli, sploh ni zapleten in je eden najpogostejših načinov, ki ga uporabniki Apple uporabljajo za skupno rabo datotek iz ene naprave v drugo, ne da bi potrebovali kable ali kaj podobnega. Je hiter in predvsem udoben.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar