Glavni » amazon » Kako aktivirati in predogledati dokumente Word, Excel in PowerPoint

Kako aktivirati in predogledati dokumente Word, Excel in PowerPoint

AliExpress WW

Dokumenti za avtomatizacijo pisarn nam olajšajo življenje, saj so na vseh vrstah študijskih ali delovnih področij orodja, ki jih vsi uporabljamo. V tem primeru bomo na enostaven način razložili, kako lahko Predogled dokumentov Word, Excel ali PowerPoint. Uporabili bomo različne načine skupaj z orodji, ki jih boste potrebovali za lažje delo.

Če imate Windows 10, imate verjetno programe, kot so Microsoft Word, Excelove preglednice, PDF, slike, videoposnetki, zvoki in drugo. Ali ne bi bilo to super če bi si lahko vsako od teh datotek ogledali ali predvajali hitro in enostavno ne da bi jih morali odpreti prek njihovih povezanih aplikacij? Ta podvig lahko dosežete s pomočjo pregledovalnika datotek.

Prvo priporočilo je namestitev sistema Windows 10 v naš računalnik, saj je priložen lastno ploščo za predogled, ki lahko prikaže določene vrste datotek. Za pomoč pa se lahko obrnete tudi na programe drugih proizvajalcev, kot so QuickLook, WinQuickLook, Air File Viewer Pro, File Viewer Plus in All Video Player HD..

Kazalo ()

  Predogled dokumentov, ne da bi jih odprli v programu Word 2016

  Če imate veliko Wordovih dokumentov in niste prepričani, katera vsebuje informacije, ki jih potrebujete, Microsoft Word 2016 vam omogoča predogled dokumenta v Wordu, ne da bi morali odpreti vsak dokument.

  • Odprite Word, kliknite gumb Microsoft Office in izberite Odpri.
  • Pojavi se pogovorno okno Odpri..
  • Na desni strani orodne vrstice, kliknite puščico dol v pogledih in izberite Predogled.
  • To bo odprlo podokno za predogled.
  • Kliknite katero koli datoteko na levi strani in dobite predogled vsebine datoteke.
  • Ko najdete datoteko, ki jo potrebujete, preprosto kliknite Odpri.
  • Podokno za predogled iz Raziskovalca datotek
  • Najprej si oglejmo podokno za predogled v Raziskovalcu datotek.
  • Odprite File Explorer.
  • Kliknite zavihek Pogled in nato izberite ploščo Predogled.
  • Kliknite datoteko, ki si jo želite ogledati, na primer Wordov dokument, Excelov list, predstavitev PowerPointa, PDF ali sliko.
  • Datoteka se prikaže v podoknu za predogled.
  • Povečajte ali zmanjšajte velikost ali širino datoteke tako, da povlečete ločilno vrstico v levo ali desno.

  Kako predogledati Wordov dokument v sistemu Windows 10, ne da bi ga odprli?

  Ne želite čakati, da se programi začnejo, ko iščete določen dokument? S pravimi orodji lahko predogled različnih datotek v sistemu Windows 10 brez odpiranja aplikacij.

  Kako hitro in enostavno predogledati s QuickLook

  Ponuja kul in priročen način za prikaz datotek. Namestite to brezplačno aplikacijo in se integrira v File Explorer. Vendar vam ni treba ročno odpreti nobenega okna ali podokna za predogled. V File Explorerju preprosto izberite datoteko, ki si jo želite ogledati, in pritisnite preslednico.

  Hitro se prikaže okno QuickLook za prikaz datoteke v namenskem oknu. Lahko si ogleda različne vrste datotek, vključno z Wordovimi dokumenti, Excelovimi preglednicami.

  Air File Viewer Pro kot alternativa za ogled dokumentov

  Ogledate si lahko različne vrste datotek in določene zvočne in video datoteke, kot so MP3, WAV, WMA, MP4 in MOV. Edina omejitev ima ta program, da ne more obdelovati Excelovih preglednic. Air File Viewer Pro se ne integrira neposredno v File Explorer, ampak deluje kot ločeno majhno okno.

  File Viewer Plus vrhunska alternativa za predogled pisarniških dokumentov

  Brezplačna različica File Viewer Plus lahko prikazuje datoteke Microsoft Word in Excel ter datoteke PDF, slikovne datoteke in datoteke HTML. Predvaja lahko tudi različne vrste zvoka in videa.

  Če si želite ogledati dodatne datoteke, na primer predstavitve PowerPoint, za plačano različico boste morali plačati 24,99 USD. Tako kot Air File Viewer Pro, File Viewer Plus deluje kot ločeno okno, ki ga lahko postavite poleg Raziskovalca, če želite..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar