Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati in umeriti žiroskop na Samsung Galaxy J2, J5 in Grand Prime

Kako aktivirati in umeriti žiroskop na Samsung Galaxy J2, J5 in Grand Prime

Ob drugi priložnosti smo govorili o žiroskop, ki ga imajo številni telefoni Android, To je temeljni element mobilnega telefona, da lahko poganja nekatere aplikacije in igre, kot je Pokémon Go.

Tudi zdaj za očala za navidezno resničnost. Vendar pa je veliko uporabnikov iskalo pot do aktivirajte žiroskop na Samsung J2 in jim ni uspelo.

Žiroskop v Samsung Galaxy J2 Omogoča opravljati različne naloge, kot npr oglejte si 360-stopinjske fotografije. Očala VR prav tako zahtevajo, da je ta senzor aktiviran, saj čeprav nekateri tega ne potrebujejo, ga potrebuje Samsung..

Kazalo ()

  Aktivirajte žiroskop na Samsung J2

  Obstaja aplikacija, imenovana Sensor Box, ki omogoča vedeti s senzorji, ki jih ima naš mobilni telefon in katere se aktivirajo. To pomeni, da lahko vemo, kateri so senzorji, ki jih ima Samsung Galaxy J2 katere koli različice, in jih tudi aktiviramo, prav tako pa vsakega preizkusimo z različnimi funkcionalnostmi, ki jih ima aplikacija.

  Po drugi strani pa, če želite umerite žiroskop to lahko storite enostavno, saj smo ob tej priložnosti pripravili vodnik za to.

  Kot boste videli, aktivirajte žiroskop na Samsung J2 res je preprosto, samo prenesite aplikacijo Sensor Box od Google Play če želite vedeti, ali vaš mobilni telefon vključuje senzor žiroskopa ali je izključen in ga je treba aktivirati.

  To je metoda, ki deluje na vseh različicah Samsung Galaxy J2, torej J2 Prime, J2 2015 in J2 2016, saj v vseh teh različicah delujejo na podoben način, saj je med njimi le minimalne spremembe, torej v zunanji zasnovi, vendar je matična plošča vedno enaka.

  Moj Galaxy J2 ima žiroskop, vendar ga ni mogoče aktivirati

  V tem primeru bo morda potrebno odnesite mobilni telefon na garancijo ali tehnični servis, ker je senzor morda poškodovan ali gre zgolj za programsko napako in ga je treba znova namestiti. S tem je zelo verjetno, da boste dosegli aktivirajte žiroskop na Samsung J2

  Pomen žiroskopa v mobilnih telefonih

  Pred kratkim smo številne bralce naučili, kako korak za korakom aktivirati kamero Ra za uporabo Pokémon Go, in v tem članku smo omenili, da če vadnica ne deluje, je to lahko posledica katere koli vrste problem in celo odsotnost slavnega žiroskopa.

  V zvezi s tem moramo najprej poudariti, da vam bomo v tej vadnici tudi zagotovili funkcionalne informacije za Samsung Galaxy J5 in Grand Prime, glede žiroskopa teh mobilnih telefonov.

  V bistvu se zgodi, da nas ogromno bralcev sprašuje o možnostiAktivirajte žiroskop na Samsung Galaxy J5 in Grand Prime, zato vam bomo dali vse podrobnosti, ki bi jih morali vedeti v takšnih situacijah.

  Ne manj pomembna podrobnost, ki jo moramo predvideti, preden nadaljujemo s tem korakom, je to pametne telefone pogosto ki ne pripadajo srednji / visoki ali visoki razpon trga pametnih telefonov, nimajo žiroskopa.

  Kako aktivirati žiroskop v Samsung Galaxy J5 in Grand Prime?
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Aktivirajte žiroskop na Galaxy J5 in Grand Prime

  • Vzemite si Samsung Galaxy J5 in Grand Prime
  • Pojdite v Nastavitve, Moja naprava, Gibanja in kretnje
  • Ko ste v gibanju in kretnjah, boste videli, da se pojavijo možnosti, povezane z žiroskopom, če ga imate
  • Moraš vključite vse možnosti povezane z žiroskop
  • Ko to storite, ga morate umeriti Umerjanje žiroskopa
  • Končno moraš sledite zadnjim korakom ki ga sistem označi pred sprejetjem

  Korak za korakom zgoraj, ki smo ga omenili dela na popolnoma vseh mobilnih napravah Samsung Galaxy, ki ima vgrajen žiroskop, vendar ne smemo pozabiti na noben način, kar ne velja za Samsung Galaxy J5 in Grand Prime.

  In to je žal, da moramo reči, da so se po pojavu nekaterih informacijskih napak na spletnem mestu Samsung, v katerem je bilo napovedano določenih Samsung modelov Galaxy J5 in Grand Prime bi žiroskop, končno lahko rečemo, da temu ni tako.

  Poleg tega je treba na enak način opozoriti, da morate za vsa druga vprašanja o Samsung Galaxy J5 in Grand Prime nam v komentarju pustite komentar najdete na dnu tega članka.

  Prav tako, če je tako, kot ste vi nekaj težav z aktivacijo ali kalibracijo žiroskopov Na Samsung Galaxy J2, J5 in Grand Prime bomo čakali na vaše dragocene komentarje, da vam bomo lahko pomagali.

  Kaj bi še radi vedeli o Samsung Galaxy J5 in Grand Prime?

  Priporočena
  Pustite Komentar