Glavni » alibaba-info » Kako korak za korakom aktivirati ali postaviti preverjanje črkovanja v WhatsApp

Kako korak za korakom aktivirati ali postaviti preverjanje črkovanja v WhatsApp

AliExpress WW

Mnogi ljudje so črkovalne težave, nekatere resnejše od drugih, kar povzroča določene zaplete, ko morajo napisati dokument, pa naj bo to formalni ali preprosto v stiku z nekom zelo pomembnega, na primer z učiteljem, šefom, direktorjem.

Iz tega razloga morate vedno piši z najboljšim črkovanjem možno in brez napak. Na srečo vam pri tem pomagajo mobilni telefoni, tu pa se boste naučili: Kako korak za korakom aktivirati ali postaviti preverjanje črkovanja v WhatsApp?

Od zlorabe črke H do pomanjkanja naglasov ali neuporabe vejic in pik, ki jim sledijo primeri, je najboljša rešitev za pravilno pisanje na mobilnih napravah je z uporabo Googlove tipkovnice, ki ima zelo dobro lastnost, to je samodejni preverjanje črkovanja.

Kazalo ()

  Preverite črkovanje na WhatsApp

  The google tipkovnica nam pomaga hitreje pisati s pomočjo nekaterih zelo zanimivih funkcij, kot je pisanje glasu. To deluje na zelo preprost način, govorite z mobilnim telefonom in samodejno napiše, kar rečete, brez črkovalnih napak.

  Uporaba je zelo enostavna, po drugi strani pa lahko s kretnjami naredite veliko več enostaven za uporabo, tako vam bo to močno izboljšalo črkovanje, še posebej, če uporabljate družbena omrežja, kjer ste bolj izpostavljeni.

  Prenesite črkovalnik na WhatsApp

  Poleg tega je prenos te aplikacije zelo preprost, popolnoma brezplačno in ga lahko najdete v trgovini Google Play za Android. Če ga želite prenesti, morate narediti naslednje:

  1. - Vnesite Trgovina z igračami iz imenika aplikacij.

  2. - V iskalno vrstico napišite "Googlova tipkovnica". Ko dobite aplikacijo, jo morate klikniti. Če ne morete, lahko uporabite to povezavo.

  3. - Zdaj morate poiskati zeleni gumb z napisom Namestite in sprejmite okna, ki se prikažejo.

  4. - Počakaj kaj aplikacija je prenesena in ga lahko uporabljate brez težav.

  Ta aplikacija je zelo dobra, nekaj jih je funkcije med katerimi lahko omenimo:

  • Glasovno tipkanje brez napake O črkovanju.
  • Pisanje s pomočjo kretnje.
  • Omogoča uporabo čustveni simboli.
  • Predlogi besed, napovedi in popravki samodejno.
  • Nadzor nad kazalec kretenj.
  • Dodane so nove besede samodejno v slovar.
  • Predlog od simboli.
  • Velike črke so postavijo samodejno.
  • Simboli hitro.
  • Ločila samodejno.

  Googlova tipkovnica za izboljšanje črkovanja v WhatsApp

  Ta aplikacija vam omogoča, da izboljšate črkovanje in se tako samodejno izognete strašnim pravopisnim napakam. Zelo priporočljivo je, če uporabljate aplikacije, kot so Facebook, WhatsApp, E-pošta, urejevalniki besedil itd., Kjer običajno pišete vsak dan in lahko naredite resno pravopisno napako, kar je med pisanjem ustreznega besedila zelo neprijetno.

  Če povzamemo, gre za eno najboljših aplikacij, če želite preveritelj črkovanja postaviti na WhatsApp, popolnoma brezplačen in ima že veliko prenosov, kar pomeni, da je zelo dobra in zanesljiva aplikacija, zato je zagotovljeno, da bo v preteklosti pustil pravopisne napake.

  Preverjanje črkovanja WhatsApp

  WhatsApp je odlična aplikacija Za vzpostavitev komunikacije tudi na delovnem mestu je zato skrb za črkovanje bistvenega pomena. Obstajajo precej uporabne aplikacije, ki temeljijo na tipkovnicah, ki vključujejo samodejne korektorje.

  Če lahko namestite aplikacijo, lahko preverjalnik črkovanja aktivirate z isto mobilno napravo, in sicer v Android, kot je iOS. Ta postopek je zelo preprost za izvedbo, upoštevati je treba le naslednje indikacije:

  Za iOS:

  • Vnesite možnost Nastavitve
  • Nato izberite splošno in potem Tipkovnica
  • Kliknite možnost Preveri črkovanje

  Za Android:

  • Izberite možnost Nastavitve ali Nastavitev na mobilni napravi
  • Kliknite na Idiom Y. Vnos besedila
  • Označite možnost Preverjanje črkovanja

  Glede na to, da so te nastavitve narejene na pametnem telefonu, običajno delujejo za vse aplikacije, vključno s WhatsAppom. Vse to brez potrebe prenesite in namestite aplikacijo.

  Nekatere aplikacije na voljo z avtomatskim korektorjem To so: Gboard, Microsoftova tipkovnica Swiftkey, tipkovnica TouchPal, med drugim.

  Zato ni nobenih izgovorov za nadaljnje napake pri črkovanju, in medtem ko se izvajajo samodejni popravki, napake v oseba, ki piše.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar