Glavni » android » Kako omogočiti ali onemogočiti Android Safe Mode v Samsung, Motorola, Xiaomi, Zte, Huawei in drugih

Kako omogočiti ali onemogočiti Android Safe Mode v Samsung, Motorola, Xiaomi, Zte, Huawei in drugih

AliExpress WW

Ali se želite naučiti, kako na najpreprostejši in najhitrejši način aktivirati in deaktivirati varni način v Androidu? Takrat morate vedeti, da lahko pametni telefon v zelo določenih okoliščinah uporabljamo. V teh primerih morate le vstopiti v varen način naprave, in tako izkoristili prednosti tega drugačnega začetka.

Čeprav verjetno mnogi uporabniki pametnih telefonov ne bodo vedeli podrobnosti, povezanih z varnim načinom, moramo najprej poudariti, da je v bistvu enak načinu računalnikov. Se pravi, ko napravo zaženemo na ta način, jo bomo v bistvu imeli s tovarniškimi elementi in nič drugega kot to..

Kazalo ()

  Prva metoda

  Z zaslon mobilnega telefona, pridržali bomo gumb za vklop, dokler se ne prikaže pogovorno okno z različnimi možnostmi. Pritisnite in pridržite gumb za zaustavitev in v naslednjem polju, ki se prikaže, kliknite možnost Sprejmi.

  Druga metoda

  Če vam prva metoda ne omogoča dostopa do varnega načina, lahko poskusite Druga alternativa. Ko je telefon ali tablični računalnik izklopljen, pritisnite in pridržite gumb za vklop in gumb za glasnost. Po nekaj sekundah se bo prikazal logotip proizvajalca vaše naprave. Če se to zgodi, ste že v varnem načinu. Če se telefon nemoteno vklopi, je napako morda povzročila zadnja nameščena aplikacija. Izbrišite ga in preverite, ali običajni zagon telefona deluje.

  Kako izstopiti iz varnega načina v Androidu?

  Da bi zapusti varnostni način telefon morate le znova zagnati. Ko se vklopi, se bomo vrnili v običajni mobilni način. Ne pozabite, da lahko aplikacije, ki jih nameščate, povzročijo težave pri delovanju, zato ne oklevajte odstraniti zadnje stvari, ki ste jih dodali, da boste prihranili težave.

  Za kaj je varen način Android?

  Preden nadaljujete, se verjetno sprašujete, čemu je namenjen varni način Android, in ne pozabite naslednjega, kar bomo povedali. Ta sistem skuša bolj kot vse odpraviti vse klasične mobilne napake. Glavne znamke telefonov z Operacijski sistem Android, tako kot Samsung, HTC, Sony, Huawei ali LG, imajo varen način, zato si oglejmo več.

  Če vaš pametni telefon povzroča težave in menite, da je to povezano z neko nezdružljivostjo, povezano z namestitvijo ali posodobitvijo aplikacije, morate še naprej brati ta članek. V nadaljevanju boste videli, da če je vaš mobilni telefon v varen način deluje dobro, in ko ga običajno zaženete, ne, je težava res ena od nameščenih aplikacij.

  Kako aktivirati varni način?

  Če imate pametni telefon vklopljen z odklenjenim zaslonom, morate za vstop v varni način pritisniti in držati gumb za vklop / zaklepanje zaslona, ​​dokler se ne prikaže naslednji pojavni meni. Pravzaprav boste videli, da se pojavijo klasične možnosti, ki so Izklop in ponovni zagon. Nato morate pritisniti na možnost Shutdown (Izklop), da se prikaže novo okno.

  Potem vas bo mobilni telefon prosil za potrditev znova zaženite v varnem načinu, in po nekaj sekundah se mora nato znova zagnati v varnem načinu, tako da boste opazili nekaj očitnih razlik. Poleg tega morate vedeti, da ga morate nekaj časa uporabljati, da preverite, ali deluje brez težav, kar potrjuje, še posebej, če je težava, ki ste jo prej opazili, še vedno prisotna ali če ni uspela, je izginila.

  In kako onemogočiti varni način?

  Če želiš onemogoči varni način, Postopek je skoraj vedno preprostejši, saj morate le redno pritisniti gumb za vklop in ko ga znova zaženete, boste že zapustili varni način. Kakor koli že, včasih ta trik morda ne bo uspel, nato pa vam bomo pokazali druge možnosti, ki bi jih morali razmisliti tudi vi.

  Če na prejšnji način niste mogli deaktivirati varnega načina, morate vedeti, da vseeno obstaja nekaj drugih možnosti. Najprej morate razmisliti, da ga morate znova vklopiti s pritiskom in držanjem fizičnega gumba za vklop. Ko vidite zaslon, ki prikazuje model naprave, spustite tipko za vklop, vendar pritisnite in držite tipko za vklop. Manjša glasnost.

  Ko se vklopi, boste videli, da naprava spodaj levo na zaslonu izpiše Varni način. Prenesite zavihek z obvestili in kliknite pojavno obvestilo o njem. Ko to storite, se bo naprava znova zagnala in se bo znova zagnal kot običajno. Če želite biti mirni, prenesite protivirusni program in Android lahko uporabljate kot običajno.

  Druge zelo pogoste poizvedbe, ki so nam jih glede te vrste tem zastavili bralci, so povezane predvsem z naslednjim: za kaj je varen način v sistemu Windows, varni način Huawei, varni način Motorola, varni način Android, varni način Sony Xperia, LG varen način, aktivirajte Android varen način ali kaj je varen način v operacijskem sistemu Windows 10. Če imate kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem, se posvetujte z nami, da vam lahko v zvezi s tem seveda pomagamo.

  Ste se že naučili Aktivirajte in deaktivirajte varen način na androidu s temi koraki?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar