Glavni » amazon » Kako aktivirati Microsoft Office 2013 v računalniku

Kako aktivirati Microsoft Office 2013 v računalniku

AliExpress WW

Po uspehu predhodnika Office 2010 je Microsoft oktobra 2012 predstavil različico te storitve iz leta 2013, poskušali ponuditi profesionalnim in amaterskim uporabnikom izboljšana orodja za njihove naloge.

Resnica je hitro je Microsoft Office 2013 uspel osvojiti uporabnike, zahvaljujoč izboljšanim Microsoft Word, Access, Excel, PowerPoint in drugim elementom, ki so del te zbirke, ki se je očitno razvila.

Kako korak za korakom aktivirati račun Microsoft Office 2013
Oglejte si ta video na YouTubu

Zdaj ne moremo pozabiti, da si kljub temu veliko uporabnikov želi namestiti Microsoft Office 2013 na svoje računalnike in da čeprav, potem imajo težave z aktiviranjem.

Torej, če nadaljujete z branjem, V naslednjih vrsticah boste našli idealno rešitev, da lahko Microsoft Office 2013 v svojem računalniku aktivirate korak za korakom, pustite ob strani neprijetnosti, ki ste jih utrpeli med tem postopkom.

Kazalo ()

  Kako brezplačno namestiti in aktivirati Microsoft Office 2013 brez programov

  Če želite brezplačno namestiti in aktivirati Office 2013 brez kakršnih koli programov, vedeti morate, da na srečo obstaja korak za korakom, ki nam s spreminjanjem programske opreme in registrov operacijskega sistema omogoča, da gremo naprej z njo. Postopek je naslednji:

  Najprej morate prenesti namestitveni program Office 2013, nekaj, kar ni preveč zapleteno, da bi povedal resnico. Dobite ga lahko s skoraj vseh spletnih mest, ki so odgovorna za distribucijo teh programov, razen na uradnem Microsoftovem spletnem mestu, ker ga ne ponuja več..

  Ko prenesete program, je naslednji korak neposredno povezan z dostopom do mape, v kateri se nahaja, in odpiranjem, sledite navodilom čarovnika za namestitev, Kakšen je postopek za to?.

  V prejšnjem koraku lahko pisarniški paket poveste namestitveno pot, poleg tega katere programe nameravate namestiti itd.. Priporočamo samodejno namestitev, ki je najpreprostejša.

  Končano zgoraj morate vstopiti v register Windows, za katero morate pritisniti kombinacijo tipk Windows + R, ne da bi morali imeti odprte programe. Tam morate vnesti regedit.exe in pritisniti tipko Enter za dostop do urejevalnika registra.

  Pojavilo se bo novo okno, najprej morate klikniti na HKEY_LOCAL_MACHINE in nato na PROGRAMSKO OPREMO. V tistem trenutku odprite mapo Microsoft, nato mapo Office in na koncu klic 15.0.

  Znotraj tega pojdite na razdelek Registracija in na njem pritisnite desni gumb miške. Odpre se spustni meni, do katerega morate navigirati poiščite možnost Delete. Nato kliknite Da, da potrdite brisanje.

  Aktivacijski ključi za preverjanje Office 2013 Professional Plus

  Čeprav boste od tega trenutka, ko boste odprli kateri koli program Microsoft Office 2013, ga lahko uporabljali brez težav, morate upoštevati, da s spreminjanjem aktivacijskega zapisa se bo storitev pretvarjala, da imate uradno licenco.

  Kljub temu, minimalno število uporabnikov komentira, da ko dosežejo to točko, ugotovijo, da se vseeno pojavijo sporočila, da bi morali aktivirati pisarniški paket, in v tem primeru bomo izkoristili nekatere od naslednjih kod.

  Splošne kode Microsoft Office 2013

  Microsoft Office 2013 Professional Plus

  • YC7DK-G2NP3-2QQC3-J6H88-GVGXT

  Microsoft Office 2013 Standard

  • KBKQT-2NMXY-JJWGP-M62JB-92CD4

  Če želite vnesti katero koli od teh tipk in aktivirati sistem, slediti morate tem korakom:

  • V sistemu Windows pritisnite kombinacijo tipk Win + R
  • V okno, ki se odpre, vnesite cmd.exe in pritisnite Enter
  • Po tem napišite naslednje, odvisno od vašega računalnika
  1. 32-bit: cscript "C: Program Files (x86) Microsoft Office Office15 OS
  2. SPP.VBS ”/ inpkey: VAŠ KLJUČ

  Ko končate, bi morali imeti dostop do katerega koli programa Officea brez večjih nevšečnosti.

  Kakšne nevarnosti obstajajo, če Office 2013 preverim s piratsko licenco?

  Vendar, Prepričani smo, da bodo številni bralci dvomili, kako varen je ta korak za korakom, ker so včasih morda slišali slab govor o piratskih licencah.

  V zvezi s tem moramo najprej povedati to tisti, ki so za aktiviranje sistema Office 2013 uporabili piratske licence, niso naleteli na težave kakršne koli vrste, zato lahko o tem zagotovimo.

  Pravzaprav, Microsoft ne sledi uporabnikom, ki uporabljajo to pisarniško zbirko za razliko od tega, kar se dogaja s piratskimi različicami operacijskega sistema Windows, zato se situacije niti ne zavedajo.

  Poleg tega, če vseeno želite izvedeti nekaj škode s katerimi lahko te osebe najdejo pri preverjanju veljavnosti tega paketa s piratsko licenco, se lahko pogovarjamo predvsem o varnostnih težavah.

  Kaj se zgodi, je to, da kadar koli naložimo razpoke, keygene ali aktivatorje, ki prihajajo iz krajev ali spletnih mest, ki niso vredni zaupanja, tvegamo, da imajo virus ali zlonamerno programsko opremo, ki bi nam lahko škodovala.

  Zato vam bomo v tem primeru priporočili vedno, vendar vedno to sprejeti vse možne varnostne ukrepe, na primer uporabo protivirusne programske opreme, saj je to edini način, da resnično zagotovite, da keygen, crack ali aktivator ne bo povzročil škode na vašem računalniku.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar