Glavni » amazon » Kako aktivirati Microsoft Office 2010 v računalniku

Kako aktivirati Microsoft Office 2010 v računalniku

AliExpress WW

Sredi leta 2010 so se Microsoftovi razvijalci odločili za uradno predstavitev nova različica pisarniškega paketa Office, različica Office 2010 ki je nadomestil tistega, ki se je uporabljal do takrat, Office 2007.

Resnica je to je bila ena najboljših posodobitev te platforme, ob upoštevanju, da je optimiziral praktično vsa orodja za avtomatizacijo pisarn, poleg tega pa je bil združljiv z večino takratnih operacijskih sistemov.

Zahvaljujoč tej prenovljeni različici Officea smo takrat imeli možnost opravljati naloge, kot so priprava predstavitev, ustvarjanje preglednic, ustvarjanje baz podatkov, ali seveda napišite besedila, ki jih želimo.

Kot se običajno zgodi, ko pomislimo na to pisarniško zbirko, bomo lahko z njeno aktivnostjo v naših računalnikih dostopali veliko zanimive vsebine, kot so Word, Excel, Access, Outlook, PowerPoint.

Težava je v tem, da nekateri uporabniki komentirajo, da imajo težave z aktiviranjem, na primer zato, ker zanjo potrebujejo licenco, in v tem primeru vam želimo pokazati več rešitev, ki bi jih morali upoštevati, da bo deloval v vašem računalniku.

Kazalo ()

  Kako brezplačno namestiti in aktivirati Microsoft Office 2010 brez programov

  Začnimo potem z omembo korake, ki jih moramo upoštevati, če želimo brezplačno namestiti in aktivirati Office 2010 brez programov. Najprej morate upoštevati, da morate biti povezani z internetom, da dobite razpoko, ki je potrebna v teh primerih.

  Najprej morate v svoj računalnik prenesti in namestiti različico Microsoft Office 2010. Ker se je Microsoft z opuščanjem te že preselil na novejše različice, vam priporočamo dobite ga lahko prek tujega spletnega mesta, vendar ne katerega koli, ampak zanesljivega.

  Ko je prenos končan, morate pisarniški paket namestiti na tradicionalen način, izvajanje datoteke kot katero koli drugo, pri čemer sledite navodilom, ki jih bo prikazal čarovnik za namestitev. Tu lahko izberete, katere programe želite prenesti v zbirki, pot do vseh datotek in številna druga zanimiva vprašanja.

  Na tej točki je treba prenesti razpoko Microsoft Office 2010, ki mora vsebovati več datotek, glede na to, da morajo nadomestiti prvotno različico storitve, da jo lahko izvedete s predajo ključev. Možno je, da vam bo brskalnik ob prenosu razpoke z interneta povedal, da gre za nevarno datoteko, vendar jo ignorira, ker ni..

  Ko ste crack prenesli v svoj računalnik, morate kopirajte ali izrežite vse datoteke, ki so del prenosa Microsoft Office 2010, in nadomestite izvedljive datoteke Word, Access, Excel in ostalo orodje eno za drugim.

  Da se prepričate, da ste pravilno zaključili postopek, poskrbite, da jih boste zamenjali ročno, tako da lahko po koncu zaženete kateri koli program v tej pisarniški zbirki, ne da bi morali plačati licenco.

  Aktivacijski ključi za preverjanje Office 2010 Professional Plus

  Po vsem omenjenem moramo povedati, da je ena najbolj zanimivih in funkcionalnih metod, ki obstajajo za preverjanje veljavnosti Officea, neposredno povezana z uporabo katerega koli ključa, ki je na voljo. Težave, ki ustvarjajo keygene, vam lahko pomagajo.

  V vsakem primeru, če nimate veliko izkušenj z njimi, v teh primerih priporočamo, da poglejte eno od naslednjih kod, ki vam bo omogočil nadaljevanje aktivacije za preverjanje Office 2010 Professional Plus in drugih različic te zbirke.

  Splošne kode Microsoft Office 2010

  • YF79C-7Y4B4-PGM89-6BKGJ-46PBT
  • J6WH8-4KJBH-74KRR-7KVKQ-6CV72
  • CYPGD-W3BVB-HC8Q6-2KY3K-86QCH
  • CMXW4-CKJ26-27DC9-VGFRY-279TD
  • DBK8F-MWD72-D8Q9G-K4774-GXP6V
  • PYMDW-8DFY2-Y68BB-XHDGD-CT443

  Koda za Microsoft Office 2010 32 bitov

  • 774GJ-X3942-9GTKT-FWYJ9-KM77K

  Kode za Microsoft Office 2010 64 bitov

  • 4F3B6-JTT3F-VDCD6-G7J4Q-74W3R
  • 2MHJR-V4MR2-V4W2Y-72MQ7-KC6XK

  Moraš izberite eno od zgornjih kod in jo zapišite, da je ne boste izgubili izpred oči.

  Aktivirajte Microsoft Office 2010

  Po zgoraj navedenem morate upoštevati, da so za aktiviranje sistema Microsoft Office naslednji koraki:

  • Pojdite na File
  • Tam na pomoč
  • Nato za aktiviranje ključa izdelka
  • Takrat vnesite serijsko številko, ki ste jo izbrali za aktivacijo.
  • Zaprite program in ga znova odprite. Sporočilo o aktivaciji bi moralo zagotovo izginiti

  Kakšne nevarnosti obstajajo, če Office 2010 preverim s piratsko licenco?

  Končno tega članka nismo mogli dokončati, ne da bi pregledali eno od vprašanj, za katere se zdi, da pritegnejo pozornost in zaskrbljenost uporabnikov kaj se zgodi, če Office 2010 preverimo s piratsko licenco.

  V zvezi s tem morate najprej vedeti, da tudi če Office 2010 preverimo s piratsko licenco, ni možnosti, da bi nas Microsoft blokiral ali ukrepal v zvezi s tem.

  Čeprav razvijalci tega podjetja preganjajo tiste, ki uporabljajo operacijske sisteme Windows brez uradnih licenc, jim preprečujejo dostop do vseh njegovih funkcij, enako se ne zgodi, ko pomislimo na ta pisarniški paket.

  Zdaj morate vedeti, da vam piratsko preverjanje ne bo omogočilo, da uživate v najboljši različici Officea 2010, ob upoštevanju, da ne boste imeli podpore za storitev.

  Naše priporočilo je nato povezano z dejstvom, da čeprav v zvezi s tem ni nevarnosti, bodite previdni pri spletnih mestih, s katerih prenašate ta pisarniški paket, saj če to storite z nevarnega spletnega mesta, lahko z njim naložite virus ali zlonamerno programsko opremo.

  Po drugi strani pa vam tudi svetujemo, da se v kolikor ste se odločili za to možnost, vedno zavedate tveganj, tako da uporabite protivirusni program za keygene ali aktivatorje, da zmanjšate nevarnost.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar