Glavni » alibaba-info » Kako aktivirati plavajoče mehurčke za klepet v WhatsAppu enako kot v Messengerju

Kako aktivirati plavajoče mehurčke za klepet v WhatsAppu enako kot v Messengerju

AliExpress WW

Standard je, da aplikacije za sporočanje, kot so Facebook Messenger, Google Hangouts, Imajo znamenite mehurčke, ki omogočajo samodejni ogled klepeta z osebo, s katero klepetate v tistem trenutku, kar uporabniki aplikacije WhatsApp skoraj pritiskajo v aplikaciji, vendar se zaenkrat nič.

Nekaj ​​zelo razočaranega, toda tukaj imamo predlog ali alternativo, ki nam omogoča, da te mehurčke vključimo v Klepeti WhatsApp ko smo prisiljeni koreniti na napravi Android, je pri tej spremembi najboljše, da nam omogoča, da se odzivamo na sporočila iz plavajočega okna, kar je prav tako neverjetno, saj zagotavlja udobje in omogoča optimizacijo časa, saj tega ne počakati, da odprete aplikacijo, vendar se samodejno odzvati brez kakršnih koli zapletov, nekaj neverjetnega in kar nas je nedvomno ujelo, nihče si ne bi predstavljal, da bi bili ti Bubbles v WhatsApp klepetu tako funkcionalni.

Kazalo ()

  V klepetu WhatsApp naj bodo mehurčki

  Kljub temu, da obstaja več aplikacij APK, ki lahko to spremenijo in ta klepet spremenijo v plavajoče mehurčke, kjer so tudi vaše aplikacije, danes izberemo DashDow What App, je aplikacija, ki nam omogoča, da v pogovorih v menijih aplikacij spremenimo pogovore, čeprav je na voljo več možnosti, se odločimo za to, ker je najboljša za to temo plavajočih pogovorov ali mehurčkov v klepetu WhatsApp.

  Mehurčki za klepet WhatsApp

  Ta aplikacija ima tudi vtičnik Flychat to je ločeno od pomišljaja WhatsApp, lKar lahko storite, je odpreti majhno pojavno okno, ki vam omogoča hiter odgovor na sporočila, ne da bi morali odpreti aplikacijo, kar je res neverjetno, saj se lahko prikaže na zaklenjenem zaslonu in v mehurčkih za klepet v WhatsApp, odlično dopolnilo za Bubbles v klepetu WhatsApp.

  Prenos klepeta Fly

  Upoštevati morate, da morate WhatsApp redno posodabljati, in to do najnovejše različice pomeni, da ni treba koreniti mobilnega telefona, čeprav lahko s korenom kar najbolje izkoristite svoj mobilni telefon za ogled mehurčkov v WhatsAppu. klepet Vendar vas prosimo, da namestite obe aplikaciji, ker sta popolno dopolnilo, da se lahko pogovorov udeležite v rekordnem času in seveda kratkih časih, ki omogočajo izvedbo vsake naloge, ki narediva hitro.

  Ta aplikacija zahteva prostor v internetnem pomnilniku med 30 MB in 40 MB To je odvisno od različice nameščenega Androida, ki mora biti vsaj 2,3, vendar prosimo, da če teh aplikacij ne morete prenesti, počistite predpomnilnik google play in poskusite znova.

  Odgovorite na klepete WhatsApp, ne da bi odprli aplikacijo

  Če ste eden tistih, ki dnevno prejmejo veliko sporočil in aplikacijo nenehno odpirajo, je ta razdelek kot nalašč za vas, saj vam bomo povedali, kako lahko odgovorite na klepete, ne da bi morali biti v aplikaciji, nadaljujte z branjem, da boste vedeli kako.

  Prva možnost, ki vam jo bomo dali, je uporabite obvestila o aplikacijah, Ko jih aktivirate, se vam na začetnem zaslonu prikažejo vsi klepeti, ki ste jih aktivirali, takoj ko prispe novo sporočilo, in vam omogoča tudi, da se na to sporočilo odzovete, ne da bi odprli aplikacijo, če obvestil niste aktivirali. preprosto morate:

  • Pojdite v meni WhatsApp.
  • Nastavitve.
  • Obvestila.

  Že znotraj te možnosti jih morate samo aktivirati in to je to. Obstaja še ena rešitev, ki jo malo ve, to je uporaba Pripomočki WhatsApp, Aplikacija je takšna, imate možnost namestitve lastnega pripomočka, enostavno in hitro, le:

  • Pritisnite in pridržite začetni zaslon, dokler se ne prikažejo pripomočki.
  • Izberite želeni pripomoček WhatsApp.

  Ta aplikacija vam ponuja 3 različne možnosti: odprite kamero, odprite klepet, preberite neprebrana sporočila, očitno je, da je tretja tista, ki jo morate izbrati, tako da boste imeli na domačem zaslonu način branja sporočil in odgovarjanja nanje ne da bi morali odpreti aplikacijo.

  Aplikacija za neposredna sporočila nima samo funkcij, s katerimi je klepet bolj interaktiven, lahko vam olajša življenje s hitrejšim odzivnim postopkom, ne oklevajte in te predloge uporabite zdaj.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar