Glavni » android » Kako aktivirati povezavo z omrežjem 4G LTE na katerem koli mobilnem telefonu Android

Kako aktivirati povezavo z omrežjem 4G LTE na katerem koli mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

Ste se kdaj vprašali, kako aktivirati LTE na mobilnem telefonu Android? Takrat moraš vedeti, da ko govoriva o tem Omrežja LTE v bistvu govorimo o 4G, mobilni internetni sistem, ki je nadomestil 3G.

Resnica je, da v tem članku želimo vam pokaže vse podrobnosti ki vam bo omogočil, da na terminalu Android aktivirate omrežja 4G s hitrostjo mobilne telefonije.

Seveda je prva stvar, ki jo morate vedeti v zvezi s tem, da vsi mobilni telefoni delujejo iz različnih pasov, 3G bolj omejeni kot 4G ali počasneje, če govorimo praktično.

Resnica je, da nas sprašujejo številni uporabniki in bralci kakšni koraki morajo slediti za aktiviranje LTE na svojih pametnih telefonih, danes pa želimo govoriti o tem.

Kazalo ()

  Kako lahko hitro aktivirate omrežno povezavo 4G LTE

  Pred začetkom vaje je pomembno, da preverite, ali je vaša mobilna naprava združljiva s to vrsto omrežja 4G ali kot ga poznate 4G LTE, saj v nekaterih primerih ali zelo običajno nekatere naprave ne sprejmejo te vrste omrežja, zato je najbolje, da veste, ali je združljivo.

  Zato imamo specializirano vadnico o tem, da v primeru, da ne veste, kako lahko to ugotovite, priporočamo, da je kako vedeti, ali je moj mobilni telefon ali tablični računalnik je združljiv, sprejema ali ima 4G, saj že poznate te pomembne informacije, lahko nadaljujete z današnjo vadnico.

  Na ta način lahko svoj mobilni telefon enostavno olajšate

  Seveda, preden greš v podrobnosti v zvezi s tem, moraš to vedeti obstajajo določene zahteve ki jih morajo pametni telefoni izpolnjevati, da se lahko povežejo z omrežji tipa 4G LTE, in brez katerih ne bo mogoče, ne glede na to, kako zelo se trudimo.

  Dejansko najprej vaš terminal mora biti združljiv s 4G, nato mora vaša hitrost prenosa podatkov vključevati to vrsto storitve.

  Enkrat ste preverili oba vprašanja, V večini mobilnih naprav Android je ta konfiguracija precej preprosta in vse, kar morate storiti, je, da aktivirate omrežja 4G LTE, ki ste jih sklenili..

  Za to morate iti v Nastavitve, Mobilna omrežja in nato v Omrežni način. To boste videli prikaže se več možnosti, in eden izmed njih bi moral reči 4G ali LTE. Morate ga izbrati, seveda.

  Kar bi morali upoštevati, je to pametne telefone pogosto, V državah, kjer 4G LTE ni tako pogost, se aktivirajo samo s 3G, s to spremembo konfiguracije pa boste morda že imeli 4G.

  Zdaj je mogoče, da če je vaš terminal star več kot dve leti, ne dovolite dostopa do omrežij 4G, saj takrat ta funkcija še ni bila tako pogosta.

  Nekaj, česar morate imeti v mislih, je, da morate preveriti, katero različico Androida imate, saj naš operacijski sistem Android velikokrat ni posodobljen., omrežje se ne bo pravilno povezalo kot pričakujemo, če ne veste, da gre za Android, ga lahko preverite na uradni strani.

  Omrežje 4G LTE je mogoče aktivirati v mobilni napravi Android

  Tudi nekaj zelo pogostega pri tej vrsti naprav je to včasih Ko aktivirate podatke, se prikaže napaka mobilnih telefonov in takrat, ko se ikona omrežja ne prikaže niti v 3G niti v 4G, vendar vas ne bi smelo skrbeti, to je res nekaj, kar ima rešitev in sledite le nekaj korakom, da boste lahko rešili to majhno težavo.

  Po drugi strani pa, čeprav se popolnoma zavedamo, da omrežja 4G LTE delujejo veliko hitreje kot 3G, vam priporočamo če nimate mesečnega načrta preveč GB, obdržite povezavo 3G.

  Tako izognili se boste porabi več mobilnih podatkov tistih, ki jih imate. Poleg tega lahko 4G LTE aktivirate le, če želite vsebino hitreje prenesti, kot izjemo.

  Če lahko povežete ali aktivirate omrežje 4G LTE na vašo napravo, vendar se zavedate, da je zelo počasen in ne želite, da bi bil signal še naprej tako nizek in tako počasen, je najbolje, da optimizirate hitrost omrežja 4G, tako da je veliko hitrejše in ne porabite toliko podatkov.

  Ste se naučili, kako s tem korakom aktivirati LTE pametnega telefona? Če imate kakršna koli vprašanja in bi radi, da jih rešimo z vadnico, lahko pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili na najboljši možen način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar